Kapitola 30

684 66 6
                                    

Louis

Byl jsem vážně šťastný a to ze dvou věcí. Dnes dostanu dávku, která mě snad trochu uklidní a ochrání mě před nějakým dalším záchvatem. Tou druhou věcí byla Harryho ruka, která se mě dotýkala a jeho rty, které naprosto ničily můj krk. Nezmohl jsem se na nic jiného krom tichého sténání a zarývání nehtů do jeho ramen. Už jsem si ani dlouho nevyhonil, ale v Irsku jsem byl zvyklý to dělat klidně víckrát za den, když bylo potřeba. "chci tě," zakňučel jsem, když mě nepřestával dráždit. "Prosím, vezmi... vezmi si mě," žadonil jsem a bylo mi jedno jestli v té chvíli budu vypadat jako nějaká děvka. Záchvat se určitě neblížil a měl jsem sílu, Jen jsem chtěl, aby mě naplnil, abychom si spolu pořádně zapíchali. "Prosím," měl jsem pocit, že se rozpláču, když nedostanu to, co chci. Opatrně vyjel rukou z mého klína a začal jemně hladit můj podbřišek. Rty přemisťoval z krku na hrudník, bradavky a klíční kosti, kde všude tvořil flíčky, které bolely, ale slastně bolely. Zalapal jsem po dechu a z očí se mi spustily slzy, když konečně zasunul ruku pod tepláky a moje kalhotky a chytil mojí erekci do ruky. "Ošukej mě, prosím. Už-už to potřebuju," zakňučel jsem zoufale.

Harry

"Vždycky jsi tak zoufalej po mým ptáku," zasmál jsem se a tím si vysloužil ránu do ramene. "Prosím, Hazz," zakňučel. Nechtěl jsem ho trápit, ačkoli bych si rád hrál, bojím se, že by to neunesl. Vytáhl jsem ruku z jeho kalhot, které jsem obratem sundal a hned na to odhodil i jeho boxerky. Udržoval jsem oční kontakt, když jsem se pusou pomalu dostával přes jeho bříško až k podbřišku, kde jsem mu věnoval pár polibků a následně začal líbat jeho stehna. Byl z toho naprosto v háji, což se mi fakt líbilo. Neodolal jsem a vzal si jeho penis do pusy, tak moc mi tohle chybělo. Louis dával možná až moc hlasitě najevo, že se mu to líbí s to se zase líbilo mně. Jeho vzdychy byly tou nejkrásnější melodií pro mé uši. Z ničeho nic jsem ho otočil na břicho a roztáhl jeho nohy od sebe, abych měl krásný výhled. "Tohohle nebudu mít nikdy dost," přiznal jsem a slyšel Louise smích. Sáhl jsem pod postel pro gel, který jsem si vymáčkl na prsty a začal připravovat Louise na to, po čem tak dychtí. Miloval jsem to. Miloval jsem každý jediný pohyb, který jsem udělal, jelikož díky tomu Louis vzdychal a prosil, kroutil se s svíral v dlaních peřinu, zatímco se zároveň snažil zadek zvednout výš a tak přirážet proti mým prstům. Když jsem ho tak viděl, nedalo mi to a já si byl jistý, že ho dnes ošukám ve vzduchu, protože to s ním chci zkusit už fakt dlouho, ale nějak se k tomu pořád ne a ne dostat.

Louis

Ježiš, jak já jsem miloval, když se mě dotýkal. Bylo to tak dobré, že jsem sotva dokázal dýchat. Jen jsem se pokoušel přirážet proti němu, abych toho získal, co nejvíc. Moje erekce narážela do mého bříška a já zoufale kňučel. Bylo to fakt dlouho a bylo to na mě poznat. Nějak jsem si na sex s Harrym zase zvykl. "Prosím," zakňučel jsem, když už měl uvnitř mě několik prstů a to roztažení začalo slastně pálit. Opravdu jsem to miloval. Hrozně moc jsem to miloval. Harry začal kousat do mých půlek a zastavil prsty uvnitř mně. Jen jimi začal kroutit a různě je ohýbat, takže se otíraly o moje stěny a mě přišlo, že se každou chvílí udělám. Vykřikl jsem a pevně sevřel přikrývky. "Hazz," vzdychl jsem a po tvářích mi steklo několik slz. On se jen tiše zasmál a odtáhl se. Vytáhl ze mě prsty a já začal kňučet nad tím pocitem prázdnoty, který byl opravdu nepříjemný. Otřásl jsem se a podíval se na Harryho, který se začal zvedat. Chtěl jsem se zeptat co dělá, když mě chytil za kotník a přitáhl si mě k sobě. Překvapeně jsem se otočil na záda a sledoval ho.

Harry

Jeho zmatený pohled byl fakt dokonalost sama o sobě. Netušil, co přijde, tudíž zprvu vypadal dost vylekaně, což se mi prostě neuvěřitelně moc líbilo. Sundal jsem ze sebe kalhoty a boxerky a párkrát si přejel po mé erekci, která už netrpělivě čekala na Louiho zadeček. Potřel jsem se ještě gelem, abych mu neublížil a následně si ho vytáhl do vzduchu. Pohotově obmotal nohy kolem mého pasu a já na nic nečekal a pomalu začal navádět můj penis do jeho nedočkavé dírky. Zajel jsem do něj špičkou a už jsem cítil, jak se okolo mě stahuje. Nejspíš si jeho zadek po té době zase odvykl na takové roztažení. "No tak, uvolni se," mumlal jsem mu do vlasů a dlaněmi roztáhl jeho půlky od sebe co to jenom šlo, abych se do něj lépe dostal. Jeho nehty se mi zarývaly do zad a jeho zuby se zakously do mého krku, bylo to tak moc příjemné. Mírně jsem ho nadzvedl a rychle opět snížil a tím do něj přirazil, načež jeho stisk zubů ještě zesílil. Po chvíli jsem našel ten rytmus, který vyhovoval jak mně, tak jemu. Užíval jsem si jeho vzdychy, které otřásaly celým domem. Nechápu, jak jsem to mohl bez tohohle vydržet takovou dobu.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now