Kapitola 7

879 92 1
                                    

Louis

"Kámo, ale já vážně nevím, co tady mám dělat," vztekal jsem se do telefonu Theodorovi. Mýmu nejlepšímu kamarádovi z Irska. "Je tady nuda, nemám tady kámoše a jediná zábava je Harry a ten jeho kocourek," hrál jsem si v ruce s jointem a zíral na stěnu. "A co s tím mám udělat, Lou? Měl jsi rodiče poslat do prdele a zůstat tady s námi. My už bychom se o tebe postarali, ale ty jsi s nimi odjel, Cocker. To je tvůj problém," smál se mi. Protočil jsem nad ním očima a típl jointa do svého stehna. Tiše jsem sykl a zbytek hodil na stůl. "Už jsi to zase udělal, co?" zeptal se Theo. Nechápal jsem. "O čem mluvíš?" vylezl jsem z postele, dal ho na hlasitý odposlech a začal se oblékat. "Přestaň si típat kuřivo o své tělo. Víš kolik jizev kvůli tomu máš?" Theo nenáviděl, když jsem svému tělu tvořil jizvy, ale byl to právě on, kdo mě dostal na první tetování a on kdo mi dal první stříkačku do ruky, tak nevím, co dělá. "Sklapni, idiote. Je to moje věc," s tím jsem hovor položil, schoval si telefon do ruky a zamířil ven. Už bylo pozdě a já se děsně nudil. Potřeboval jsem se nějak rozptýlit a proto jsem přijal Tobeyho pozvánku na nějakou párty v klubu. Chtěl jsem se uvolnit a trochu si užívat, takže jsem tam mířil s úsměvem a plánem, že dneska nebudu myslet na Harryho a toho jeho přítele. Bohužel moje štěstí zmizelo, protože Harry na té párty byl.

Harry

Bylo to dost složité, ale kupodivu se mi podařilo ukecat Codyho, abychom měli dnešní večer pro sebe. Ovšem, že v tom viděl hromadu podvodů, co na něj plánuju, ale nakonec mě pustil do civilu. Je pravda, že je možná až moc řevnivý, ale nemám mu to za zlé, protože já jsem úplně to samé. „Dlouho jsem neviděl Tobeyho. Ani mi nepíše," pověděl sklesle Adam, když jsme šli městem pro pár dalších lidí, abychom společně došli až na jednu párty, kterou pořádá shodou okolností Codyho nejlepší kamarád. Beztak si myslím, že mě pustil jenom, protože mě takhle bude mít pod kontrolou. „Tahá se s Louisem. Co já vím, co spolu maj, ale alespoň vidím, jakej je Tobey kámoš," řekl jsem mrzutě a kopl do kamene. Štvalo mě, že mi Louis přebral kamaráda. Za celou tu dobu se se mnou bavil hlavně Tobey a Adam, proto nechápu, že ten idiot raději šel za Louisem. „Chtěl jsem říct, že ho Tobey zkazí, ale spíš bude kazit Louis Toba, co? Jsem slyšel, že Louis v něčem jede," přiznal Adam a já jenom souhlasně přikývl. Nechtělo se mi zrovna hlásat, že je z Louise...feťák. Došli jsme pro holky a kluky a rovnou mířili do centra dění. Už jsem se těšil, protože nějaký ten pátek to bude, co jsem byl takhle jenom s kamarády.

Louis

Naštvaně jsem si sedl k baru. Moje nálada byla pryč. Dneska jsem chtěl Harryho úplně vytěsnit. ale nešlo to, když byl jen pár metrů ode mě. Chtěl jsem se dneska odvázat, pořádně si zadovádět a pak se doma nafetovat, ale takhle moje plány skončili hodně rychle. Dnes jsem rozhodně neměl náladu na nějaké flirtování, či jiný sračky. Jen jsem chtěl zábavu. "Jdu za Harrym," řekl ke mně Tobey, který tu doteď se mnou byl. Přikývl jsem a znuděně se opřel o barový pult. Nikdy dřív jsem nebyl na párty, kde bych se nudil. "Dáš si něco k pití?" zeptal se mě barman. Bude nejlepší, když se pořádně ožeru, takže jsem souhlasil a za chvíli jsem v sobě měl několik panáků. To už jsem se odvázal. Vlezl jsem na parket a nechal hudbu, aby mě pohltila. Kroutil jsem se a předváděl to, co mě naučili kluci, nebo-li sexy tanečky. Dneska jsem neměl legíny, ale vážně upnutý džíny, takže je to podobné. "Pojď se mnou," chytil mě někdo za ruku a táhl mě za sebou. Překvapeně jsem šel schody za Tobeym, až jsme se dostali do nějaké ložnice, kde bylo kolem dvaceti lidí. Mezi nimi Harry, Adam, Jack, Zayn a ještě ti, které jsem si nikdy nezapamatoval jménem. "Co se děje?" uchechtl jsem se, když si všichni sedali do kruhu. Uprostřed byla flaška. Hlasitě jsem se zasmál a posadil se také. Miluju hrát flašku. Harry mě upřeně sledoval. Byl přímo naproti mně. Věnoval jsem mu úsměv, než jsem se zakousl do rtu a začal si hrát s piesingem. Tohle bude ještě zajímavé.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now