Kapitola 2

984 102 23
                                    

Louis

To bylo všechno, co jsem potřeboval, aby si mě všiml. Povýšeně jsem se usmál a otočil se zpět k barmanovi. Cítil jsem na sobě Harryho pohled a potřeboval jsem, aby on viděl mě a chtěl mě. Nadzvedl jsem se, lokty se opřel o stůl a naklonil se k barmanovi. Takhle jsem naprosto vystavil svůj zadek lidem kolem sebe a hlavně Harrymu. Štěstí, že ty legíny, když jsou natáhlé, tak se stanou průhlednými a to mi hrálo do karet. Potřebuju, aby nade mnou Harry slintal stejně jako dřív. "Co kdybyste mi namíchal nějaký silný koktejl, který mě trochu uvolní?" zašeptal jsem směrem k barmanovi, který vypadal, že by mě nejraději odtáhl na záchody a ošukal. Zakousl jsem se do rtu a přitáhl si ho blíž k sobě. "Trochu víc," zašeptal jsem a on s úsměvem přikývl. Spokojeně jsem se usadil zpátky na místo a zapálil si cigaretu. Otočil jsem se na své židli, abych nenápadně viděl na Harryho, který mě hypnotizoval pohledem. Ještě víc jsem se usmál a přejel si rukou po stehnu. Cítil jsem tu potřebu, kterou jsem s ním po prvním sexu měl pořád. Chtěl jsem jeho ptáka uvnitř svého zadku. Ten nádherný a smyslný pocit zažít znovu. Vrátil jsem pohled na pěkného barmana, který ke mně položil můj koktejl. "Děkuji," kývl jsem hlavou a napil se. "Co kdybyste tomu pěknému kudrnáči u třetího boxu přinesl ďábelský koktejl na můj účet? Řekněte mu, že bych i po těch letech chtěl vidět jeho chloubu, která teď musí vypadat pořádně mužně," poslal jsem přes barmana zprávu a on s rudými tvářemi udělal koktejl a zamířil za mým ex.

Harry

Zakuckal jsem se, když mi barman řekl ta slova, jenž mu našeptal Louis. Nemohl jsem z něj odtrhnout pohled, jeho zadek byl dokonalý. Když barman odešel, prosil jsem kluky už jenom pohledem o radu, co mám teď dělat. A asi nejlepší nápad měl Adam. Dokud se o o něco Louis nepokusí, nebude vadit, když tu budu sedět. Beru v potaz to, že Codyho miluju a nikdy bych ho nepodvedl. "Je to děsivý," přiznal jsem. "Neviděl jsem ho kolik... pět let? A teď se tu zjeví a dělá tohle?" Byl jsem zmatený, ale raději jsem to neřešil. Vždy, když něco řeším, tak se to jenom posere. Kopl jsem do sebe panáka vodky a pohledem už raději nemířil k Louisovi. Bylo mi jasné, že tam je. Že mě sleduje. Kvůli němu můj tep o dost zrychlil. Netušil jsem, co chce. "Haz, ale už. Prober se," začal mi luskat Tobey před tváří. "Ser na Louise. Je to minulost," přidal se Adam a já jim dal za pravdu. Nechci nechat minulost, aby mi pokazila večer. Cody mi znovu psal, co dělám. I když jsem mu chtěl napsat, že tu je Louis, raději jsem to neudělal. Žárlí na něj, i když ví moc dobře, že to byla jenom sázka.

Louis

Viděl jsem, že je Harry v prdeli z mé přítomnosti a líbil se mi ten pocit moci. Bohužel nic dělal a to mě trochu štvalo. Každý člověk v téhle chvíli už za mnou šel a chtěl, abych s ním šel na záchody. Většinou jsem si jen nechal vykouřit a pak utekl. Víc jsem nechtěl a byla sranda nechat je tam se stojákem a čekajíc, že je taky udělám. Nudilo mě to. Dopil jsem svůj koktejl a potom s kroucením zadku zamířil na parket, kde jsem se hýbal jako vždycky. Otíral jsem se o každého kolem sebe a užíval si ten uvolňující pocit. Bohužel ani tohle Harryho nedonutilo za mnou jít. Proto jsem se rozhodl udělat totální extrém. Byl tam sice Jack, kterého jsem vidět nechtěl, ale já to zvládnu. Došel jsem si k baru, kde jsem si objednal pití, které trvalo docela dlouho, takže jsem si mezitím zaflirtoval s klukem u baru, který příjemně hladil můj zadek a já mu udělal jeden cucflek na krku, ale pak jsem ho se smíchem opustil. Byl jsem rád, že tohle Harry neviděl. S koktejlem jsem zamířil k jejich boxu a zářivě se usmíval. Trochu jsem si stáhl triko a delší rukávy si také upravil, jelikož to je jedno z věcí, které na sobě nenávidím. Svoje ruce. Došel jsem k nim, načež se na mě všichni podívali. Sedl jsem si vedle Harryho a na stůl si položil koktejl. "Čau, kluci," usmál jsem se ještě víc a pak se podíval na Harryho. "Ahoj, Harolde," naše oči se přímo spojily a můj ret uvízl mezi mými zuby. Naše stehna se dotkla a mým tělem naprosto projel elektrický proud.

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now