Kapitola 10

942 104 7
                                    

Harry

Jeho slova mě nemálo překvapila. Obzvlášť, když mi řekl, že s nikým nespal. Vždyť se všemi tak koketuje. Řekl bych, že má na každý večer jiného kluka, nebo možná i holku. "Aha," vypadlo ze mě po chvíli, načež na mě Louis hodil dost zvláštní pohled. "Aha? To je vše?" zajímal se a s úšklebkem se opřel. "Upřímně jsem myslel, že sex je na tvým denním pořádku, ale nechci z tebe dělat děvku," přiznal jsem zaraženě. Přišlo mi to zvláštní, nevěděl jsem, zda mu věřit, ale to se zjistí, až ho budu šukat. "V pohodě. Stejně si to o mně myslí každej," šeptl a zakroutil hlavou. Bylo mi jasné, že mu to asi nelichotí, tak jsem raději změnil téma. Tedy, spíš jsem začal jednat a spojil naše rty. Najednou jsem měl chuť ho líbat něžně, jako kdyby to bylo jeho poprvé. Nevím, jestli se mu to líbilo nebo ne, ale v té chvíli to byl zkrátka zase ten starý Louis a to dělalo celou tu situaci stokrát lepší. Položil jsem ho na záda a lehl si na něj. Pomalu jsem se pusou dostával od jeho rtů až k podbřišku a to byl ten moment, kdy Louis začal tiše vzdychat.

Louis

Zakousl jsem se do svého rtu, protože jsem nechtěl být hlasitý. Skoro nikdy jsen nesténal, když mi to dělal nějaký cizí kluk, ale Harryho pusa byla magická a hlavně bylo poznat, že je ještě zkušenější a pamatuje si, co všechno mám rád. Dělal to perfektně. Jeho pusa byla horká a můj penis tohle přijímal s naprostou vděčností. Prohýbal jsem se v zádech a v rukou svíral přikrývky. "Kurva," zakňučel jsem. Byl jsem tak moc blízko. Vykřikl jsem jeho jméno, když hrubě nasál a já mu vyplnil pusu svojí tekutinou. Harry se odtáhl od mého klína a políbil mě, čímž mi předal všechnu mojí dávku. Zašklebil jsem se, ale spolknul to. "Hodný chlapec," zašeptal Harry a já slastí zavrněl. Miloval jsem tohle oslovení. "Na břicho," poručil a silně mě placl přes stehno. Zalapal jsem po dechu a po chvíli udělal přesně to, co po mně chtěl. Otočil se na břicho, postavil se na všechny čtyři a pořádně na něj vystrčil zadeček. "Prosím, buď něžný," požádal jsem ho. Otočil jsem na něj hlavu a usmál se. "Ze začátku," dodal jsem. "Ovšem," ušklíbl se a začal líbat moje půlky. Znovu jsem se zakousl do svého rtu a zabořil tvář do peřiny pode mnou. Bylo to vzrušující a já se těšil na tu slast, kterou mi mohl způsobit jenom Harry. Také jsem měl strach, že se mi to nebude líbit a spíš to přivolá vzpomínky, které nechci. Vykřikl jsem jeho jméno, jelikož se perfektní rty konečně dotkly mého vstupu, načež mě dostal z mých myšlenek a já se soustředil pouze na svojí citlivost z minulého orgasmu a na to, jak moc je šikovný a opatrný.

Harry

Nepopsatelné množství vzpomínek se dralo napovrch, když jsem pohyboval prstem dovnitř a ven, zatímco Louis kňučel matrace pod ním. Snažil jsem se neudělat nic, co by mu bylo nepříjemné, jelikož mi ten jeho strach ze sexu nepřijde přehnaný. Není se čemu divit, když ho nějací kreténi znásilnili. Dával jsem si na všem záležet a to bylo nejspíš i poznat na hodinách. Jenom s přípravou jsme zabili okolo patnácti minut, což mi ale nevadilo, protože to znamenalo to, že byl dostatečně vzrušený a tudíž toužil po sexu stejně jako já. Vytáhl jsem z něj prsty a zaculil se, jelikož byl naprosto úžasný. "No tak, Harry," zakňučel Louis a otočil se, aby viděl, co dělám. "Zapomněl jsem, jak úžasnej to je pocit, mít tě v posteli," uchechtl jsem se a otočil ho na záda. Bez nějaké větší pauzy jsem na něj nalehl a přisál se na jeho rty. Chtěl jsem, aby si to užil, takže mi ani nešlo o mé pohodlí. Kdyby bylo na mně, dávno bych ho šukal. Za stálého líbání jsem navedl můj penis k jeho vstupu a zasunul dovnitř špičku. Bylo dost cítit, jak se Louis napnul a já jenom doufal, že nic nepokazím. Opravdu nevím, jaké to pro něj musí být, když si prošel tím, čím si prošel.

Louis

Zhluboka jsem dýchal, když jsem cítil část jeho penisu uvnitř mého těla. Ten pocit jsme skoro zapomněl, ale teď jsem si vzpomínal na ten nádherný pocit a na to, jak mě on vždy dokázal pořádně naplnit. Ukázal mi všechno, co jsem se bál objevit a miloval jsem ho za to. Uvědomil jsem si, že Harrymu můžu věřit. On mi neublíží a navíc tu je teď u mě, i když by měl nejspíš být u svého přítele. Možná jsem se začínal nenávidět za to, že jsem úmyslně začal ničit jejich vztah. To jsem nechtěl. Uvolnil jsem svoje tělo a přikývl, aby pochopil, že může pokračovat. Zakňučel jsem, když se začal zasouvat. Ze slasti jsem skousl svůj ret mezi zuby a zryl svoje nehty do jeho ramen. Prsty na nohou se mi kroutily z toho pocitu, když se míchala bolest se slastí. "Má-málem js-jsem za-zapomněl jaké to-to je," vykoktal jsem fascinován tím, jak moc mě jeho penis dokázal roztáhnout. Bolelo to, ale za těch pět let jsem se naučil si bolest užívat. Vlastně by se dalo říct, že bolest miluju. Jeho penis byl celý uvnitř mě a já šílel. Už nikdy jsem nechtěl, aby ze mě vyšel. Chtěl jsem, aby mě naplňoval celý můj život, ale právě teď jsem se ho musel zeptat na něco, co mě trápilo dost dlouho. "Harry?" vydechl jsem všechen vzduch z plic. Odtáhl se od mého krku, který opečovával, zatím co čekal, až si zvyknu. "Nechci zkazit tohle, co se děje, ale musím se zeptat na něco, na co potřebuju znát odpověď. Je jedno jaká bude, ale chci vědět pravdu," bylo těžké mluvit, když jediné, co jsem chtěl, bylo začít se vozit na jeho penisu. "Ano?" zeptal se a rukama drtil moje boky, že bylo jasné, že tam budu mít modřiny, stejně jako všude na krku cucfleky. "Miloval jsi mě vůbec někdy, nebo ke mně alespoň něco cítil?"

Drug Hate || Larry Stylinson // Book2✓Where stories live. Discover now