1 ve 4

9.5K 1K 372
                                    

Geçirdiği kriz sonrası Min Yoongi bir hafta okula gidemedi. Doktor raporu olduğu için biraz rahattı fakat devamsızlık hakkı da bitmek üzereydi. Tatilinin ilk 3 gününde baş ağrısından ve ağzından bir türlü geçmek bilmeyen tattan dolayı yattığı yataktan kalkamamıştı. Kalan 4 günde de sınıftaki ara sıra kendisiyle doğru düzgün sohbet eden tek arkadaşı ders notlarını getirmişti.

Min Yoongi kuzeniyle birlikte kaldıkları evde derslere yetişmeye ve okul birincisini not olarak geçmeye çalışırken okulda da genel veli toplantısı düzenlendi.

Velilerin hepsi ilk önce konferans salonunda toplanıp müdürün okul ile ilgili konuşmasını dinlediler. Konuşma bitince herkes velisi olduğu öğrencinin sınıfına geçip bölüm hocalarıyla konuştu.

12-1 sınıfı eksiksiz gelmişti. Yoongi'nin velisi hariç. Ailesi kırsal kesimde yaşadığı için kendisi burda kuzeniyle kalıyordu. Ve kuzeni de şuan velisi yerine burda bulunuyordu.

Beden öğretmeni Kim Namjoon, Yoongi'nin kuzeniydi.

12-4 sınıfında ise 3-4 tane veli haricinde gelen yoktu. Gelenler de oğlunu seven, onların iyiliğini düşünüp onlara güvenen çaresiz annelerdi.

Tatilinin son gününde yine tuttuğu ders notlarını kendisine getiren sınıf arkadaşı Wheein, gitmeden önce de toplantı da olanları anlatma ihtiyacı hissetmişti.

Sınıflarındaki öğrencilerin çoğu artık Yoongi'nin bayılma nöbetlerinden dikkatlerinin dağıldığını, üniversite zamanına az kalmışken sık sık dersin onun yüzünden bölünmesinden rahatsız olduklarını söylemişlerdi. Velilerinde baskısı üzerine Yoongi'nin sınıfının değiştirilmesine karar verilmişti. 12-2 sınıfı da 1 sınıfı gibiydi 3. Sınıfta kız sınıfıydı geriye tamamen erkeklerden oluşan 4.sınıf kalıyordu. Hocaların ders işleyemediği, okulun en düşük dereceli sınıfına okul birincisini koydular.

Çünkü Min Yoongi derslerinde gösterdiği başarıdan öte lanet olası sara hastalığına sahip bir baş ağrısıydı onlar için. 

٥ ٥ ٥

esas okul birincimize selam verin kızlar jsjfkdkf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

esas okul birincimize selam verin kızlar jsjfkdkf

bu hafta final notu yerine geçicek tarih sunumum var, bundan başka pek bölüm atamayacağım galiba. fakat önümüzdeki hafta aksilik çıkmazsa bölüm atıp yandan da aklımdan uçmadan kalan bölümleri yazacağım inşallah. iyi okumalar 🍓💙

can't smile without you | yoonkookWhere stories live. Discover now