bela g e l i y o r u m demez

5.8K 622 52
                                    

5 gün sonra, Cuma

"...IYI TATILLER! "

Okul müdürünün havanın ayazından dolayı götü donarak hızlı hızlı yaptığı konuşmanın ardından öğrenciler bir karınca sürüsünü andırarak şeker kristaline koşar gibi çıkış kapısına yöneldiler.

Jackson da bahçe kapısından çıktığı anda çantasından kulaklığını çıkardı. Arap saçına dönmüş kabloyu çözmeye çalışırken yanından geçerken kendisine iyi tatiller dileyen Bambam'a yukardan bir bakış attı. Ardından dudakları yana kıvrılarak gülümsedi.

"Sanada" derken elindeki karmaşık kabloyu çözmesi için Bambam'ın avucuna bıraktı. Seçim yapmasını beklemeden güçlü kolunu gözlüklü olanın boynuna atıp yürümeye başladı.

Burnunun ucuna düşen gözlükleriyle bulmaca çözer gibi kabloyla uğraşan çocuğa gizliden gülümserken kulağına dolan tanıdık sesle gözlerini kıstı. Sert bakışlarıyla bulunduğu kalabalık caddeyi tararken gözüne okulun karşısındaki büyük ağacın altında, etrafında ben belalıyım izlenimi veren arkadaşları ile dikilen genci gördü.

"Jackson, naber dostum!"

"YUGYEOM!"


sıkıldıkça bölüm yayımlayıp duracağım galiba ben, işleri kızıştırmak istiyorum ama yoonkook a kıyamıyorum jdjfkd angstlardan nerelere geldim be


can't smile without you | yoonkookOnde histórias criam vida. Descubra agora