bozulan düzen

8K 881 63
                                    

Namjoon'un Yoongi için 12-4 sınıfının dersine giren öğretmenlerle konuşmasının üstünden birkaç gün geçmişti.

Öğrenciler zamanla Yoongi'nin seviyesine göre ders anlatıldığını fark etseler de bu durumu pek takmadılar. Ders her türlü ilgilerini çekmiyordu zaten.

Hocanın anlattığı konuyu sınıfın gürültüsünden duyamayan bir en arka sıra öğrencisi vardı, Min Yoongi. Bir gün matematik dersinde limit konusu işlenirken hoca tahtadan sınıfa döndüğünde parmağını kaldırdı Yoongi. Yaşlı adam ''Evet?'' diyerek söz verdiğinde meraklı öğrencilerin gözü de arkaya döndü. Kendisine dönen bakışlarla konuşamadı. O sessizliğini koruduğu müddetçe de sınıf iyice sessizleşip merakla söyleyeceği şeyi bekledi.

Sınıfın gürültüsünden duyamadığını söyleyecekti. Fakat bu zaten kendisinden haz etmeyen öğrencilerin iyice nefretlerini kazanmasını sağlayacaktı.

Defterinin spiralleri ile oynarken dikkatleri üzerine çekmemeyi düşünerek ''Tahtayı göremiyorum'' dedi.

Öğretmen ön tarafta sorumsuzca takılan öğrencilere baktı. Yoongi'yi önlere alırsa sınıfın düzeni bozulacak öğrenciler arasında karmaşa çıkacaktı. Uğraşmak istemedi.

''Sen dinle, sonra arkadaşlarından notları alır geçirirsin, olur mu?''

Öğretmen yavaş hareketlerle tahtaya geri dönüp kaldığı yerden devam ederken, Yoongi'nin sıktığı dişleriyle gerilen çenesini izledi Jungkook. Ardından kemikli zayıf ellerin parmaklarının sıktığı spiralli deftere baktığında tahtadakilerin aynısının deftere zaten geçirilmiş olduğunu gördü.

Yoongi sağına dönüp defterine bakan Jungkook'u fark edince ani hareketle defteri kapatıp arkasına yaslandı. Jungkook defterden gözlerini çekip kendisini izlerken Yoongi de boş gözlerle tahtayı izleyip buradan bir an önce çıkabilmek için kalan dakikalarını saydı.

٥ ٥ ٥

iyi akşamlar

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

iyi akşamlar. kafam çok karışık. çoğunuz angst sevmiyorsunuz ama ben nedense angst yazarken daha çok eğleniyordum. bu kitap angst değil ve bölümler hiç içime sinmiyor. sizin için durum nasıl? kitap nasıl gidiyor?

can't smile without you | yoonkookМесто, где живут истории. Откройте их для себя