müdür vs. yg

6K 651 140
                                    

"Yugyeom neden bizi kesecekmiş gibi bakıyor?"

Yoongi'nin sorduğu soruya hepsi bir ağızdan soruyla karşılık verdi.

"SEN ONU TANIYOR MUSUN?"

Yoongi her biri birbirinden garip ses tonlarıyla sorulan soruyla arkadaşlarına ve Jungkook'a gözlerini büyüterek baktı.

"Onu tüm okul tanıyor. Hatta üç silahşör adını verdiği bir grubu vardı. En önde Yugyeom göğsünü gere gere yürürdü. Namjoon Hyung belalı biri olduğunu söyleyip uzak durmanın iyi olacağını söylediği için koridorda onu gördüğüm anda yönümü değiştirirdim. Okuldan atılana kadar da karşısına hiç çıkmadım."

Seokjin kolunu Yoongi'nin omzuna atıp gülerken "En iyisini yapmışsın" dedi.

Jungkook tedirgindi. Geçmişle şimdinin karşı karşıya gelmesi demek dengenin bozulması demekti. Aklında asılı kalan tek düşünceyse Yoongi'yi korumaktı. O yüzden tam derine inmeden ona bir şeyler anlatmaya karar verdi.

"Yoongi, o üç arkadaşlardan biri Jackson diğeri de bendim. Yeni arkadaşlarımın olması fikri muhtemelen Yugyeom'un hoşuna gitmedi. O yüzden ondan uzak durmaya devam et tamam mı? Zarar görmeni istemiyorum."

Yoongi bakışlarını yola dikip konuşan Jungkook'u izledi bir süre. Cümlenin sonunda kendisine dönüp onay isteyen Jungkook'a buruk bir gülümseme sundu.

Jungkook Yoongi'nin, esas korkusunu gördüğü düşüncesiyle afalladı. Yoongi ise kanıtlarcasına Jungkook'un bileğini tutup "Sorun değil." dedi. Korkma, geçmişin değil şuanda ki sen ilgilendiriyor beni der gibi.

"Yanından ayrılmayacağım zaten, seni korurum fakat belki bir şeyler söyler... kalbini koruyamamaktan endişeleniyorum. "

Yoongi ne diyeceğini bilemezken Seokjin araya girdi.

"A-aaa biz ne güne duruyoruz. 1'e karşı 4 üz. Kolaysa yaklaşsın sana. Sıkarız ümüğünü!"

Hep birlikte ortamı her daim neşelendiren Seokjin'e güldüler. Daha bu sabah barışmıştı kendileriyle. 4 gündür tek kelime etmeyip okul işleriyle ilgileniyordu. Bazen küs olduğunu unutup yanlarına dedikodu yapmaya geliyordu. Tam lafının ortasında da ben sizle küstüm ya diyip kaçıyordu. Seokjin'in susması onlar için ağır bir ceza olmuştu. Derslerini almışlardı.

Durağa vardıklarında Seokjin önden bir şeyler almak için markete gitti. Taehyung'la Jimin ise ayrılmadan önce Yoongi'nin önünde hazır ola geçip ellerini alınlarına götürerek asker selamı çaktılar.

"Yoongi'nin askerleri emrinizdedir Komutanım!"

Yoongi oradan geçen insanların bakışları altında şakasına arkadaşlarını engellemeye çalışırken yanında oturan Jungkook da "Rahat ol asker" diyip ciddi tavır takındı.

"Yoongi şuan korumam altındadır. Bugünlük gidebilirsiniz."

"EMREDERSINIZ KOMUTANIM!"

"Ders çalışmayacak miydik lan!"

"Üstümüzü değiştirip birkaç kitap almamız lazım. Siz önden gidin biz size sonra katılırız."

"Geç kalırsanız, ölürsünüz!"

Ikili Yoongi'nin darbelerinden gülerek kaçarken Jungkook gelen otobüsleriyle ayaklandı. Okul saati olduğundan tıklım tıklım dolu olan otobüse bindiklerinde ayakta cama yapışmış vaziyetteydiler.
Otobüs duraktan ayrıldığında ikili, kaldırımda arkadaşlarını gördüler.

Jimin Taehyung'un sırtına tırmanmış esmer olanla boğuşurken Seokjin de yanlarında yürüyüp marketten aldığı dondurmayı yalıyordu.

Taehyung'un sırtındaki Jimin cama yapışık ikiliyi farkedince eliyle onları işaret edip anırarak güldü. Diğerleri de oraya bakınca hep birlikte saçma sapan hareket yaparken uzaklaşan otobüsün ardından selam çaktılar.

Her ne kadar gülseler de hepsi işin ciddiyetinin farkındalardı. Yugyeom Yoongi için oldukça tehlikeli biriydi.

Yugyeom'un yapabileceklerinden kendileri bile korkuyorlardı. Vicdansız okul müdürlerini bile korkudan odasına kilitleten öğrenciden kim korkmazdı ki?

***

Evet bizim okulda böyle belalı bir öğrenci vardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Evet bizim okulda böyle belalı bir öğrenci vardı. baya serseri arabesk rap dinleyen arkadaşları vardı. Yugyeom karakterini ondan ilham aldım ksjgmdjgj teşekkürler sayko Emin efendi

bilmiyorum böyle giderse bu kitap 80 90 bölümü görecek, çoğunuzu sıkacak o yüzden isleri ciddiye bindirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum, bölümleri uzatıp kafamdaki esas olaylara geçsem iyi olacak gibi

hepinize iyi uykular tatlı çileklerim 🍓💜

can't smile without you | yoonkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin