b e d bad

6.8K 743 253
                                    

Gelen pizzalarla ve artan eğlenceyle birlikte Yoongi için hayatında unutulmayacak bir gece olmuştu. Oynadıkları oyunların arasında birbirlerini tanımışlar aralarındaki bağı güçlendirmişlerdi.

Şimdiyse hep birlikte yarın okul olduğundan oturma odasında yer yataklarını hazırlayan Jungkook'a yardım ediyorlardı.

Kapıyı kapatıp yan yana serilmiş yataklarına uzandıklarında, hemen uyumamış konuşmaya devam etmişlerdi. Baş köşede Jungkook sonra sırasıyla Yoongi, Seokjin, Jimin ve Tae ikilisi dizilmişti.

Sessiz sessiz gülüşmelerin ardından bir süre sonra katılımcılar sırasıyla uykuya teslim olmuştu. Jimin Taehyung'un kolları arasında ilk uykuya dalan isimken Yoongi de bugün yaşadığı koşuşturmaca ve iyi haberlerin verdiği yorgunluktan ikinci isim oldu. 

Yavaş yavaş diğerleri de uykuya dalarken Jungkook'un gözü Yoongi'nin diğer yanında uyuyan Seokjindeydi. Taehyung ve Jiminden sonra en dağınık uyuyan kişi oydu. Her an uyku halinde Yoongi'ye bacağını ya da kolunu savurabilirdi.

Yoongi'yi uyandırmamaya dikkat ederek yerinde biraz kayarak yer açıp minik bedeni kendine yaklaştırdı.

Sırt üstü uzanan çocuğu izlerken gözkapakları gittikçe kapanmaya başladı. Tam uykunun kollarına atlamak üzereyken diz kapağına çarpan ayakla gözleri açıldı.

Yanılmamıştı.

Seokjin'in uzun bacağı yine rahat durmamıştı. Yoongi'ye baktığında hala sakince uyuyor olduğunu gördü. Yerinde doğrulup Seokjin'in koca bacağını geri yerine koymaya çalışırken uzun olanın uyanıp uyanmaması umurunda değildi. Jungkook bacakla uğraşırken Seokjin kendisine dönüp havadaki kolunu Yoongi'ye doğru savurunca Jungkook son anda kolu kavrayarak Yoongi'ye çarpmasını engelledi. Dışarıya derin bir nefes verip Seokjin'i birbirine sarılarak uyuyan ikiliye doğru fırlatıp Yoongi'ye döndü. Burada uyuması onun için tehlike arz ediyordu.

Üstündeki yorganı yavaşça kaldırdı. Hızını artıran kalbini geri plana atıp kollarını belinden ve bacak altından geçirdi. Gözü sık sık uyanıp uyanmadığını kontrol etmek için üzerindeydi. Gücünü toplayıp zaten zayıf olan çocuğu çok da zorlanmadan kucağına aldı. Kapıya doğru ilerlediğinde kapalı kapıyı önceden açmadığı için kendine içinden bol bol sövdü. Yoongi'nin dizinin altındaki eliyle kapıyı açmaya çalıştı. Biraz uğraşın ardından araladığı kapıdan koridora çıktığında  oluşan kıpırtıdan kucağındaki genç gözlerini aralayıp kendisine baktı.

Uyku arasında ne olduğunu anlayamadığı için Jungkook'un göğsüne sökülüp uyumaya devam edince Jungkook kasılıp nefesini tuttu.

Tek kişilik yatağına dikkatlice yatırdıktan sonra kendisi de duvar tarafına geçti. Bedeni Yoongi rahat uyusun diye küçük yatakta iyice duvara sinmişti. Biraz daha izledikten sonra 3 buçuğu gösteren saat ile uyuması gerektiğinin farkına varıp dudaklarında tebessüm ile gözlerini kapattı.

***

Seokjin gözlerini açıp Jungkook'un kapıyı açmak için verdiği savaşı izlerken ikili odadan çıktığında şeytanca güldü.

Seokjin gözlerini açıp Jungkook'un kapıyı açmak için verdiği savaşı izlerken ikili odadan çıktığında şeytanca güldü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jungkook yemini nasıl da yutmuştu ama! Ardından açılan iki kişilik yere yayılarak yakışıklılık uykusuna daldı.

***

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

sonu masal gibi oldu sanki jsjfjdjf
modum yüksek oldukça bölüm biriktirip uygun zamanlarda yayınlayacağım güzeller👯‍♀️🖤

can't smile without you | yoonkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin