t e a m

7K 750 26
                                    

Jungkook sınıfı terkeden Yoongi'nin ardından topluluk dağılmadan dikkatleri üzerine toplayıp konuşmaya başladı.

" Idare öyle söylese de Yoongi böyle düşünmüyor. O da bu sınıfın bir öğrencisi. Birlikte etkinliklere katılmak bir şeylere ortak olmak onun için çok önemli. Başka bir yolu olmalı!"

"Ne yapabilir ki?" dedi Bambam. Futbol turnuvalarında yer almak için her türlü çözüm yolunu düşünüyordu.

Seokjin oturduğu yerden ayaklandı. Herkes uzun boyu ve görkemli duruşunu izleyip söyleyeceklerini bekliyordu.

"Iyice düşünün, karar verin. Benimle birlikte bilgi yarışmasına katılıp bir şeyler başarabilecek öğrenciler varsa Yoongi'den bizi çalıştırmasını ister, sıkıca çalışırız ve turnuvalara da katılabiliriz. Ne dersiniz? "

Sınıfa göz attığında Jungkook hariç hepsinin gözlerinden geri adım attıklarını görmüştü. Bu hayal kırıklığına uğrattı genç adamı. Bakışlarını gören Jimin Taehyung'u dirseğiyle dürtükleyerek onunla birlikte olduğunu belli eden bir tavır takındılar.

"Gözlerimi yaşartan cesaretinizden ötürü Jungkook, Jimin ve Taehyung ile katılıyoruz. Öyleyse sizde ikinci dönemde yapılacak olan eğlencelerin tümünde görev alırsınız, ödeşiriz. Kabul mü?"

Geriye kalan öğrenciler ise ders çalışmaktansa içinde eğlence geçen bir teklifi hemen kabul ettiler.

٥ ٥ ٥
merhabaa, uzun zamandır bölüm atamadım. sebebini biliyorsunuz. ne kadar yapabilirsem artık iyi şeyler yazmaya çalıştım. her zamanki gibi pek içime sinmedi ama siz bunu geçiş bölümü olarak falan düşünün çilekler olur mu?

ve

sınıf başkanımız da ayrı bir afet!

sınıf başkanımız da ayrı bir afet!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
can't smile without you | yoonkookWhere stories live. Discover now