s i c k

6K 643 199
                                    

"Hey Yoongi, Namjoon hoca seni çağırıyor."

"Tamam geliyorum."

Delikanlı, arkasından ayaklanan arkadaşlarına kuzeninin yanına gittiği için gelmelerine gerek olmadıklarını söyleyip koridora çıktı.

Odasının olduğu kata yönelirken yanında ilerleyen nöbetçi öğrenci orada değil yangın merdiveninde, diyerek Yoongi'yi Namjoon'un her zaman sigara içtiği mekana yönlendirdi.

"Hyung?"

"Neredesin?"

Yoongi demir yapıda kuzeninden ses gelmeyince çabucak sınıfa gitmek için hareketlendiğinde basamakların başında fark ettiği bedenle durakladı.

Yugyeom elleri ceplerinde dudaklarında imza olmuş soğuk bir gülüşle kendisine yaklaşıyordu.

"Biliyor musun Yoongi aylar önce bana aşık olan bir çocuğa benziyorsun. Ah, hayır görünüş olarak değil, hal ve hareketlerin... Seni gördüğüm an hemen farkettim bunu."

Korkmuyordu Yoongi. Okul sınırları içerisinde hiçbir şey yapamazdı kendisine ama aklına gelen olayla bu düşüncesinden vazgeçti. O yüzden aynı olayı yaşamamak için sessiz kalmayı tercih etti.

"Evet sen bana aşık olan o çocuğa... Jeon'a benziyorsun. Söyle bana, daha aylar önce beni seven çocuk şimdi seni nasıl sevebilir? Hangimize olan sevgisine inanmayı tercih ediyorsun? Insan kendisini anımsatan kişilere ilgi duymaz. Çünkü görmek istemediği zayıflıkları tam karşısında duruyordur. Anlatabildim mi?"

Eliyle saçlarını geriye tarayıp korkuluklara yaslandı Yugyeom.
(y/n:so sexy kdkfnd)

"Sessiz kalma, konuştuğun için seni öldürecek değilim. Haydi, ben iyi biriyim görmüyor musun? Jungkook bana aşık-"

"Hayal gücünü katarak anlattığın masal sadece Jungkook'un dilinde gerçek bir hikayeye dönüşür. Seni tanımıyorken bu anlattıklarına inanacak değilim. "

Yugyeomun eli yüzündeki yara izine gitti.

"Her ne diyorsan küçük. Ben Jungkook için çok büyük fedakarlıklar yaptım. Sense... sahi sen ne yapmıştın? Sürekli ayılıp bayılıyordun galiba. "

Yumruklarını sıktı Yoongi. Hastalığıyla değer biçilmekten nefret ediyordu.

Yugyeom "Jungkook yaşadıklarımızdan dolayı hissettiği suçluluk duygusunu seninle ilgilenerek bastırıyor ve bunu tamamen yok edince döneceği yer yine benim yanım olacak. Sonunda yalnız kalacak olan sensin hasta çocuk." dedikten sonra 1.kattaki merdivenin korkuluklarından kıvrak hareketlerle atlayıp Yoongi'yi orada karanlık düşünceleriyle yalnız bıraktı.

***

ÖNEMLİ BIR ŞEY DANIŞACAĞIM SIZE,

çileklerim, şimdi minik, acısıyla tatlısıyla yazdığım bir NAMJIN kurgum var. her hafta 1 bölüm yayınlamayı planlıyorum.

sizce bugün ilk bölümü yayınlayayım mı? OKUMAK ISTER MISINIZ?

sizce bugün ilk bölümü yayınlayayım mı? OKUMAK ISTER MISINIZ?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
can't smile without you | yoonkookWhere stories live. Discover now