mezuniyet

4.5K 450 232
                                    

Bu kitapta son demlerimiz, yorumlarınızı bekliyorum çileklerim❤

***

Kendilerine eş bulma konusunda umutsuz olan sap öğrencilerin yaklaşan mezuniyetle birlikte koridorda birbirlerine alıcı gözlerle baktıkları dönem gelip çatmıştı.

12-4 öğrencileri direk yan sınıflarındaki kendileri gibi karşı cinsle pek iletişim kurmamış 12-3 'ün kız öğrencilerine odaklanmışlardı.

Tabi bu iş 12-4 'ün beylerini baya yormuştu. Kızlar umduklarından daha nazlı çıkmışlardı. Bu yüzden çabucak mezuniyet düşüncesinden vazgeçmişlerdi. 'Zaten o süslü görkemli balolar bize göre değil' diyorlardı aralarında. Tabii bir iki derken sınıfın çoğu okulun mezuniyetine katılmaktan vazgeçti. Sonra kendi aralarında birlikte bir şeyler yapmaya karar verdiler. Sonuç olarak bir deniz kenarında kamp yapmak konusunda ortak karara vardılar.

Süsten ve gösterişten uzak.

Özgür ve sonsuza kadar genç kalacaklarını hissedecekleri bir yerde mezuniyetlerini kutlayacaklardı.

Esen rüzgarın ve denizin haşin dalgalarının kucağında...

Fotoğrafçıyı ayarladılar, takımlarını giyip kamp çantalarını da otobüsün bagajına yükleyip güzel bir yolculuğa çıktılar.

Henüz tatil mevsimi olmadığı için tenha olan tatil kasabasına ulaştıklarında fotoğrafçı ile geçirecekleri kısıtlı zaman yüzünden çantalarını kalacakları yere koyup direk deniz kenarına koştular

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Henüz tatil mevsimi olmadığı için tenha olan tatil kasabasına ulaştıklarında fotoğrafçı ile geçirecekleri kısıtlı zaman yüzünden çantalarını kalacakları yere koyup direk deniz kenarına koştular. Rüzgar denizden kucakladığı tuzlu havayı yüzlerine yüzlerine üflerken gençler gözlerini kapatıp kollarını sonuna kadar açarak özgürlüğü derinlerinde hissetmenin tadını çıkarıyorlardı.

Arkalarından ekibiyle, çığlık atıp koşan gençleri takip eden fotoğrafçı ise tepedeki güneşin yolladığı ışınlar yüzünden her ne kadar net çıkmayacak olsa da makinesini yüzüne yaklaştırdı, gençlerin oluşturduğu bu güzel manzarayı kadrajına alıp büyü...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Arkalarından ekibiyle, çığlık atıp koşan gençleri takip eden fotoğrafçı ise tepedeki güneşin yolladığı ışınlar yüzünden her ne kadar net çıkmayacak olsa da makinesini yüzüne yaklaştırdı, gençlerin oluşturduğu bu güzel manzarayı kadrajına alıp büyülü gücüyle makinenin içine hapsetti.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
can't smile without you | yoonkookDonde viven las historias. Descúbrelo ahora