part1y : can't smile without you

5.9K 552 422
                                    

bölümle ilgili yorumlarınızı bekliyorum çileklerim 🍓

***

|never planned that one day, i'd be losing you

Konuklar bir bir atıştıran kar yüzünden donan vücutlarını sıcak ortama attıklarında kendilerini, hareketli müzik ve duvarlara iliştirilmiş küçük minik lambalarla aydınlatılmış loş ortam karşılıyordu.

Konuklar bir bir atıştıran kar yüzünden donan vücutlarını sıcak ortama attıklarında kendilerini, hareketli müzik ve duvarlara iliştirilmiş küçük minik lambalarla aydınlatılmış loş ortam karşılıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Içleri anında ısınırken müziğin ritmi yükseliyor, parti sahibi Hoseok'un önceden hazırladığı bar kısmından bir içki alıp dans eden insanların arasına karışıyorlardı. Dans sayesinde soğuktan donan bedenleri cabucak ısınıyordu. Ardından biraz dinlenip sohbet etmek için koltuklardan birine yayılıyorlardı. Sonrasında yerlerine dışarıdan yeni insanlar gelip neredeyse aynı döngüyü tekrarlıyorlardı.

***

"Alkol almak yok, anlaşıldı mı?"

"Hyung bin defa söyledin zaten, yorulmadın mı?"

Namjoon ayna karşısında giydiği siyah boğazlı badinin üzerinden giydiği gömleğinin düğmelerini ilikleyen Yoongi'yi izlerken cevapladı.

"Senin iyiliğini düşünürken asla yorulmam, dostum. "

O sırada zil çalınca Namjoon anında ben bakarım diye kapıya koştuğunda Yoongi de son kez ayna karşısında üzerine çeki-düzen verdi.

Namjoon koridordaki terliğe takılıp düşme tehlikesini atlattıktan sonra kapıyı açabildiğinde gözü direk kol kola girmiş Jimin ve Taehyung'un arkasında duran Seokjin'i bulmuştu. Genç oğlan ellerini montunun cebine sokmuş, yüzünün büyük bir kısmını kapatan atkısına iyice gömülmüş şekilde yere bakıyordu.

Üşüyen bedeni ısınsın diye tam içeriye davet edeceğinde Yoongi botlarını giymiş şekilde yanından ışık hızıyla geçmişti.

"Haydi gidelim!"

Namjoon arkalarından bağırdı.

"Mutlu yıllar gençler!"

Jimin ve Taehyung anında "Size de hocam! " diye karşılık verirken diğerlerinde herhangi bir tepki yoktu.

Jungkook dünyayla bağlantısı kopmuş şekilde Yoongi'yi baştan aşağı süzerken Seokjin de önden ilerleyen arkadaşlarını takip etmeden önce ev kıyafetleriyle kapıda dikilip soğuktan götü donan adama bakmakla meşguldü.

Işıklandırılmış sokakları süsleyen kar kristalleri eşliğinde, insan sesleriyle cıvıl cıvıl olan caddede yan yana yürüyorlardı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
can't smile without you | yoonkookWhere stories live. Discover now