f i g h t

8K 822 159
                                    

"Sadece ikimiz mi?"

"Niye korktun mu? Birlikteyken nasıl olduğumuzu da unutmuşsun herhalde!"

Öğlen arasında dışarı çıkmak yasak olduğu için arka bahçedeki duvarları kolayca tırmanıp aşağıya atladıklarında henüz çöktükleri yerden kalkmamışken gelen darbelerle ikisi de şaşırmıştı.

Hemen toparlanıp merkez lisesi öğrencilerine karşı atağa geçtiklerinde Jungkook yumruklarını yakasından kavradıklarından birine savururken bağırdı:

"Onların lisesinde olacak demiştin," daha sonra Jacksonla sırt sırta verip etraflarında zayıflardan oluşturulan çembere baktı. "Başımızı daha fazla belaya mı sokmak istiyorsun? Seninle adımın birlikte anılmasını daha fazla istemediğimi bildiğini sanıyordum."

Jackson da bağırdı.

"Karşımızdakilerin korkak puştlar olduğunu unutmuşum!"

Şöyle bir bakınca ikilinin etrafını çeviren liselilerin hepsi güçsüz ve korkaktı. Buraya gelirken yaptıkları plan yalnız olan Jackson'u kalabalık sayılarıyla korkutup kolayca dövüşü kazanmaktı. Eski dostu Jungkookla tekrar bir araya gelip kendileri için kabus olacaklarını kim bilebilirdi ki!

Öğlen arasında oldukları için çoğu öğrenci bahçenin dışındaki kalabalığı farketmiş ne olduğunu kavramaya çalışıyordu.

Meraklı öğrencilerin kalabalık hakkındaki analizleri diğerlerine de bir bir ulaştı.

Kavga var!

Merkez Lisesi ile!

ve en büyük olay,

Jackson ve Jungkook aynı takımda, birlikte dövüşüyor!!!

Seokjin son cümleyi duyar duymaz sınıftaki ekibini de toplayıp bahçe duvarlarını aşarak izleyicilerin olduğu kalabalığa ulaştı.

Arkadan acelesiz ilerleyen Jimin ve Taehyung ikilisi de boyu ve tecrübesizliği yüzünden duvarları aşamayan Yoongi'ye yardımcı olup birlikte Seokjin'e katıldılar.

En önde fakat düşman hattının oluşturduğu çemberin dışında dikilirken Seokjin hiçbir atakta bulunmayı düşünmüyordu. Yoongi telaşla yüzlerine bakıp bir şeyler yapmalarını bekliyordu. O ikisi güvende miydi?

Yoongi hariç herkes biliyordu o ikisi için bunlar çerezlikti. Onların izleme sebepleri kavgadan çok Jackson ve Jungkook'u aylar sonra tekrar birlikte dövüşürken izlemekti.

Bu ânı özleyen öğrenciler tezahüratlar ederken, çemberin iç tarafındaki Jackson artan kalabalığı farkedip gösteriyi başlatma vaktinin geldiğine karar verdi. Jungkook'un omzunu yumruklayıp "Hadi, bitirelim şu işi " dedi ve anlaşmışlar gibi aynı anda kalabalığa atıldılar. Etraflarında oluşturulan çemberin aynı noktasından başlayıp zıt yönde ilerleyerek sırayla halkadaki insanları yere sererken anlaşmalı kiralik katil gibi görünüyorlardı. Bazıları onlara karşı dirense de iki üç yumruğa dayanamayıp yere yıkılıyorlardı. Son kalan iki kişiyi de yere yıkınca Jungkook anın verdiği coşkuyla aralarında olanları unuturken eski dost selâmlaşmalarını yapıp, bir zamanlar sırtını dayadığı güçlü omuzlara sarıldı.

Öğrencilerin çoğu favori ikililerinin bir araya gelmesinden duygulanıp tezahüratlar eşliğinde ağlasa da Yoongi olanlardan hiçbir şey anlamıyordu. Seokjin, Taehyung ve Jimin ise ifadesizdi. Burada olanlar hoşlarına gitmemişti.

Ne halt ediyordu bu çocuk?

٥ ٥ ٥

çıkışta kavga var gençler! erkek olsam birde güçlü olsam ne güzel olurdu. böyle okul çıkışında rafiklarımla kavgalara karışırdık falan kskgmsjgmdjv tabi kız kavgası da eğlenceli olabilir ama ben genelde dayak yiyen taraf olurum kdjvmfmv

sizin var mı güzel bir kavga anınız?

can't smile without you | yoonkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin