F1NAL : CAN'T SMILE

4.9K 429 776
                                    

Kederin, tinsel karanlığın ve baskının içindeyken, birdenbire beyninde bir ışık yanar gibi olurdu. O zaman, olağanüstü bir gücün etkisiyle, bütün yaşam kuvvetleri son hızlarıyla çalışmaya başlardı. Kafası ve yüreği olağanüstü bir ışıkla dolardı. Bütün tedirginliği, kuşkuları, kaygıları bir anda yok oluverirdi ve o anda bu parlamalar, yalnızca, krizin başladığı son saniyeyi haber veriyordu.

Dostoyevski - Budala

***

Öğrenciler bahçede sıraya dizilip kendi aralarında sohbet edip ortama gürültü kirliliği bırakırken müdür  kürsüye geçip her zamanki genel ahlak konuşmalarını yapmış, öğrenciler sıkıntıdan ve sıcaktan patlamak üzereyken çoğunluğun merakla beklediği esas meseleye gelmişti.

Yoonginin çapraz tarafinda duran Su Yeon ona uzaktan, birinciliği yine ben alacağım, boşa ümitlenme, bakışı atarken "Bu dönem sınavlarda genel olarak okulun başarısında düşüş vardı" dedi müdür. "Çoğunuz üniversite giriş sınavına hazırlandığınızdan bu sınavlara odaklanamadığınızı varsayıyorum.
Gelelim bu yılın derece yapan öğrencilerine!

Su Yeon.

Her yıl olduğu gibi Su Yeon bu yıl da iki dönemin sınavını toplam üç yanlışla tamamladı."

Su Yeon heyecanla eteğinin pilelerini düzeltip öne çıktığında "Fakat," diye sözüne devam eden müdür, olduğu yerde kalakalmasına sebep oldu. Yoongi Jungkook'un ellerini sıkarken, elleri titriyordu. Jungkook heyecanlı olduğunu düşünüp rahatlaması için baş parmağıyla elinin üstünü okşadı.

"Fakat 12-4 sınıfından Min Yoongi arkadaşınız 3 yıldır sağlık sorunları yüzünden kaçırdığı okul birinciliğini bu yıl iki sınavdan da yanlışsız geçerek kazandı. Aynı zamanda arkadaşınız 12-4 tarihinde okul birincisi olan ilk öğrenci. "

12-4 sınıfı  gururla ıslık çalıp alkışlarlarken "Şimdi konuşmasını yapmak ve plaketini almak üzere Min Yoongi'yi kürsüye davet ediyorum. " dedi müdür. 12-1 sınıfındaki bazı öğrenciler hariç herkes 12-4 sınıfının coşkusuna ortak olup Yoongi'yi güçlü alkışlara boğarken Yoongi okulun giriş binasındaki merdivenleri tırmanmaya başladı. Kürsüye ulaşmasına bir basamak kalmışken heyecandan ayağı takılıp sendeledi.

Kürsüye ulaştığında müdür yalakaca kendisini tebrik edip plaketini ve bir buket çiçeği kendisine takdim ettikten sonra Yoongi'yi kürsünün ortasında yalnız bıraktı.

Heyecanlıydı. Mutluydu. Kürsüye yerleştirilmiş mikrafona sesini duyurmak için yaklaştı.

Sesini duyurmak için.

Sonunda herkes kendisini farkedecekti. Hem de hasta kimliği ile ön planda olmadan!

 Hem de hasta kimliği ile ön planda olmadan!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
can't smile without you | yoonkookWhere stories live. Discover now