p a s t and n o w

5.9K 652 141
                                    

Efsane beşli de haftaya başlayacak yazılılara Yoongilerde çalışmak için birlikte okuldan çıkıyordu. Aslında şu zamana kadar yazılıları taktıkları olmamıştı lakin şimdi bilgi yarışması için çalışmaya başlamışken bir şeyler öğrenmiş oldukları için yazılıları da önemsemeye başlamışlardı.

Bilgi yarışması için çalıştıkları konular yazılılarda da çıkacaktı. Böylece yazılılarda, çalıştıkları konulara ne kadar hakim olduklarını göreceklerdi.

Önde Jimin Tae ve Jin bir konuyu tartışırken Jungkook da Yoongi'nin omzuna kolunu atmış yürüyordu. Birlikte uyandıkları sabah olanlardan beri ikisi de birbirine karşı olan hislerinin farkındaydı. Ilk günler çekinerek fakat şimdi rahat rahat birbirlerine sıkça temasta bulunuyorlardı. Çoğunlukla Jungkook Yoongi'nin yanaklarını sıkıp ne kadar tatlı olduğunu söyleyerek kocaman gülümserken, Yoongi de onun saf sevgisine kapılıp sırıtıyordu.

"Kolun çok ağır be boynum koptu!" Yoongi kalp çarpıntısını saklamak için bağırarak söylenirken Jungkook kahkaha attı

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

"Kolun çok ağır be boynum koptu!" Yoongi kalp çarpıntısını saklamak için bağırarak söylenirken Jungkook kahkaha attı.

"Kaslarımdandır o ya!"

"Gıcık."

"Deme öyle pamuk şekerim."

Yoongi öldürücü bakışlarıyla kolunu çimdiklerken tıslayıp kolunu çekti Jungkook. Minik olan yalandan trip atıp önlerine yürüyen Seokjinlere katılırken Jungkook arkadan ona bağırdı.

"Yoongi! Çantanı taşıyayım mı güzelim?"

"Siktir git Kurabiye Çocuk! Güzel senin anandır."

"Ne küfürbaz oldun sen öyle?"

Jungkook Yoongi'nin çantasını omzundan çıkarmaya çalışırken okulun dışındaki koca söğüdün altında kendilerini izleyen çocuğu gördü.

Sahi kaç ay olmuştu görüşmeyeli. Kimsenin sevgisine inanmayacağına yemin edeli kaç ay olmuştu. Şimdi kollarının arasında çantasını vermemek için çırpınan çocuğa bakınca içindeki keskin duygular belirsizleşti.

Bir anda çantayla savaş vermeyi bıraktığı için kendisini anlamaya çalışan Yoongi'ye bakmadı. Bakamadı. Fakat yanından da ayrılmadı. Koruyup kollamak istediği genci kurtların önüne atmak gibi bir hataya düşmezdi. Hele ki o kurt Yugyeomsa.

Işte şimdi,

Yoongi, Jungkook'un geçmişiyle karşı karşıyaydı.


şu bölümde bir kısım vardı orayı duzenleyene kadar canım çıktı ama sonuç olarak o kısmı sildim, çünkü içime sinmedi.

her neyse şimdi tüm gün yatıp bölüm yazacağım belki akşama bir tane daha bölüm atabilirim💙🍓

can't smile without you | yoonkookTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon