Kunpimook Bhuwakul

8.2K 847 172
                                    

"Arkadan hocanın sesini duyamıyorsun değil mi?"

Tenefüste bahçede dolaşırken emin olduğu soruyu sormuştu Jungkook. Amaç sadece aralarında oluşan sessizliği yok etmekti.

"Onca gürültünün arasından o yaşlı adamın sesini ayırt etmek nasıl zor bilemezsin!"

Yoongi'nin alaylı serzenişine karşılık gülümsedi. Ardından Yoongi'nin omzuna kolunu atıp okul binasına yönlendirdi. Tenefüs zili çalıp koridorlar izdiham alanına dönmeden yukarı çıktılar.

"Seokjin Hyungla konuşurum bu konu hakkında bir çözüm buluruz. Sen kafana takma bu konuyu. Tamam mı?"

''Kuzenin seni bana emanet etti sonuçta.'' diye göz kırparak önden sınıfa geçti.

Yine hocanın takılmadığı bir derste yanındaki hareketliliği fark edince kitabından kafasını kaldırıp o tarafa baktı Yoongi.

Ayaklanıp ön sıralara doğru ilerleyen Jungkook'u izledi. Orta sıranın en önünde oturan bir gencin yanına gitmişti.Garip ve komik biri olduğu için Yoongi çocuğun ismini kolayca hafızasında tutabilmişti.

'Kunpimook Bhuwakul'

Uzun ve karışık bir ismi olduğundan ona Bambam diye sesleniyorlardı. 

Bambam, dersi dinlemek haricinde her türlü yalakalığı yapan, hocalara inek öğrenci görünümünü vermek için kemik gözlük takan ve sürekli uyuklayan bir tipti

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.


Bambam, dersi dinlemek haricinde her türlü yalakalığı yapan, hocalara inek öğrenci görünümünü vermek için kemik gözlük takan ve sürekli uyuklayan bir tipti.

Önünde oturanlardan Jungkook'u tam göremiyordu. Fakat sonra o ikisi kendisine doğru gelmeye başladılar. Kafasını eğip onu hiç izlememiş gibi yaparak kitabına bakıp gelmelerini bekledi.

Bir süre sonra hiçbir hareketlilik olmayınca başını kaldırıp etrafına baktı. Kendisinin yanına değil de duvar kenarında kendi hizasında oturan, iri yapılı, sert görünümlü oğlanın yanına gitmişlerdi.

Onun konuştuğunu hiç duymamıştı Yoongi. Genelde sessizdi, fakat sınıfta sözü geçen kişi olduğu da belliydi.

Çaktırmadan onları izlerken sert çocuk bir anda gözlerini Yoongi'ye  dikip ona anlayamayacağı gizemli bir gülüş sundu.

٥ ٥ ٥

y/n: kim bu gizemli şahıs?

can't smile without you | yoonkookWo Geschichten leben. Entdecke jetzt