Κεφάλαιο 7

989 106 16
                                    

Ορέλια.

Όλη τη νύχτα δεν κοιμηθήκαμε λεπτό. Η Λίλιθ έφερνε συνέχεια διάφορους μάγους να ελέγξουν το δωμάτιο και να μου κάνουν ερωτήσεις. Τελικά μάθαμε ότι το αίμα ήταν ανθρώπινο και τα μαύρα που έπλεαν από πάνω ήταν αίμα δαίμονα. Ναι υπάρχουν και δαίμονες, δεν μας έφταναν οι Μάγοι.

"Ορέλια πήγαινε να ετοιμαστείς. Το Συμβούλιο είναι εδώ." είπε η Λίλιθ. Το ποιό;

"Συγγνώμη;" ρώτησα απορημένη και την κοίταξα με μισόκλειστα, από την κούραση, μάτια.

"Θα σου εξηγήσει ο Μπράξτον γιατί πρέπει να πάω να τους συναντήσω. Μόλις τελειώσεις με τη συνάντηση, μπορείς να πας για πρωινό και μετά θα αρχίσει η εκπαίδευση." είπε η Λίλιθ και έφυγε από το -καθαρό πλέον- δωμάτιο και έμεινα μόνη με τον Μπράξτον.

"Τι είναι το Συμβούλιο;" ρώτησα και σηκώθηκα από την καρέκλα που καθόμουν. Πήρα από την ντουλάπα ένα μαύρο τζιν και μία μαύρη πλεκτή μπλούζα.

"Θα σου εξηγήσω μόλις ντυθείς." είπε και έγνεψα. Μπήκα στο μπάνιο και ντύθηκα, βούρτσισα τα δόντια μου και έκανα τα μαλλιά μου πλεξούδα. Βάφτηκα ελαφρά και γύρισα στο δωμάτιο.

"Πες μου." είπα καθώς έβαζα τα μποτάκια μου.

"Το Συμβούλιο δημιουργήθηκε τον Μεσαίωνα για να καταπολεμήσουν το κυνήγι των μαγισσών και να προστατεύσουν όλους τους μάγους. Αποτελείται κανονικά από επτά άτομα, ένα από κάθε Οίκο. Οι εκπρόσωποι αλλάζουν κάθε εκατό χρόνια και επιλέγονται μέσα από επίπονα και δύσκολα τεστ. Εσύ θα γνωρίσεις τον Ραζ, ο οποίος ανήκει στην Λευκή Μαγεία και είναι ο αρχηγός του Συμβουλίου, την Σελέστιαλ, η οποία ανήκει στην Αγγελική Μαγεία. Επόμενος είναι ο Φάλκον, ο οποίος ανήκει στην Μαγεία των Στοιχείων και εκτός του οτι είναι στο Συμβούλιο, είναι και ο Μέγας Δικαστής. Αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες δικές γιατί καταλαβαίνει πότε κάποιος λέει ψέματα. Ακόμα στο Συμβούλιο είναι η Ραβένα, είναι από την Μαύρη Μαγεία και αδερφή της Λίλιθ. Μείνε μακριά της, είναι πιο σκοτεινή απ' όσο φαίνεται. Από την Μαγεία του Πόνου είναι η Στάρλα και είναι μητέρα της Ζενεβίβ. Επίσης έχει τον τίτλο της Μεγάλης Τιμωρού, καθώς είναι υπεύθυνη για τις τιμωρίες των φυλακισμένων. Και θα γνωρίσεις και τον Λέτζιον, ο οποίος ανήκει στην Νεκρομαντεία και έχει τρομερές πνευματικές δυνάμεις. Μην αντιδράσεις όταν τον δεις. Έχει ραμμένο το στόμα του και μιλάει μέσα από το μυαλό. Φήμες λένε οτι το έραψε μόνος του." είπε και έμεινα να τον κοιτάω με γουρλωμένα μάτια.

The Forgotten MagicOù les histoires vivent. Découvrez maintenant