Κεφάλαιο 21

768 93 8
                                    

Ορέλια.

Αν δεν είχα χάσει την υπομονή μου με τη Κάντενς, δεν θα είχε έρθει το Σκοτάδι. Πώς μπόρεσα να είμαι τόσο απρόσεκτη; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κανέναν να πεθάνει εξαιτίας μου.

Ορέλια μην κάνεις καμιά βλακεία. Άκουσα τον Δαρείο να λέει στο μυαλό μου. Κοίταξα γύρω μου τους Μάγους. Κάποιοι έκλαιγαν και προσπαθούσαν να απομακρυθούν από τα γυαλιά που ήταν κοντά στους λαιμούς τους. Άλλοι, οι μεγαλύτεροι κυρίως, είχαν κενά από συναισθήματα πρόσωπα, όμως τα μάτια τους ήταν καρφωμένα στους αγαπημένους τους.

"Ο χρόνος κυλάει Εκλεκτή. Αν δεν πεις τις μαγικές λεξούλες θα αρχίσουμε να σκοτώνουμε. Ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να μην μείνει κανένας." είπε η βαριά φωνή. Τι να κάνω; Κάτι πρέπει να υπάρχει. Αν είμαι όσο δυνατή λένε ότι είμαι, θα πρεπε να μπορώ να κερδίσω. Κάτι... Αλλά τι;

Μα φυσικά! Πώς δεν το σκέφτηκα; Θα χρησιμοποιήσω Σκοτεινή Μαγεία!

Έκλεισα τα μάτια μου και συγκεντρώθηκα. Η Σκοτεινή Μαγεία ανταποκρίνεται πολύ γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη Μαγεία. Το κάψιμο που ένιωσα ήταν πολύ πιο ανώδυνο συγκριτικά με την προηγούμενη φορά. Αμέσως ένιωσα την επιθυμία να χαθώ μέσα της αλλά συγκράτησα τον εαυτό μου.

Καλώς την Εκλεκτή. Είπε η ίδια απαίσια φωνή που είχα ακούσει και την προηγούμενη φορά που είχα χρησιμοποιήσει Σκοτεινή Μαγεία.

Λες απαίσια τη φωνή σου; ρώτησε ειρωνικά η φωνή. Δεν της έδωσα σημασία. Επικεντρώθηκα στο να διώξω τα γυαλιά από τους Μάγους.

Έχω μια καλύτερη ιδέα. Είπε η φωνή και ένιωσα να χάνω τον έλεγχο.

Τα γυαλιά εξυψώθηκαν στον ουρανό και έμειναν εκεί.

Ποιος λες να είναι; Ποιος είναι με το Σκοτάδι; ρώτησε η φωνή. Πού θέλει να ξέρω;

Δεν πειράζει, ξέρω εγώ. Είπε και μπορούσα να νιώσω το χαμόγελο στη φωνή της. Με μία κίνηση του χεριού μου, έστειλε όλα τα γυαλιά πάνω σε έναν Μάγο. Τι σκατά κάνει;

Σου δείχνω την αλήθεια. Όχι ολόκληρη γιατί είναι νωρίς ακόμα γι' αυτό, αλλά μέρος της. Είπε η φωνή και ένιωσα τη Σκοτεινή Μαγεία να φεύγει από το σώμα μου. Αμέσως τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν από την κούραση και η όρασή μου θόλωσε. Λογικό, πρώτα χρησιμοποίησα δύο είδη Μαγείας και μετά κάλεσα και τη Σκοτεινή Μαγεία.

The Forgotten MagicWhere stories live. Discover now