Κεφάλαιο 13

791 96 6
                                    

Ορέλια.

"Δεν έχει σημασία αν θα μας αρέσει ή όχι, το θέμα είναι να γλιτώσουμε." είπε η Ζενεβίβ και κρύφτηκε πίσω από τον Λόρκαν. Ο Άδης κοίταξε τον Λόρκαν και του έδειξε το κεφάλι του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τα οι κόρες από τα μάτια του εξαφανίστηκαν και έμεινε μόνο το άσπρο. Μετά στράφηκε στους υπόλοιπους έναν προς έναν και τέλος γύρισε σε μένα.

"Ορέλια πρέπει να ανοίξεις τη σκέψη σου σε μένα." είπε ο Λόρκαν.

"Τι εννοείς;"

"Άσε τις ερωτήσεις τώρα και καν' το!" φώναξε η Ζενεβίβ.

"Σταμάτα εσύ." φώναξε ο Μπράξτον και ο Κάελ ταυτόχρονα.

"Επειδή ανήκεις στην Αύξηση το μυαλό σου προστατεύεται από μόνο του ενάντια σε οποιοδήποτε πνευματικό ξόρκι και μόνο αν το επιτρέψεις μπορεί κάποιος να μπει στο κεφάλι σου." εξήγησε γρήγορα ο Τζάντα.

"Και πώς θα τον αφήσω να μπει."

"Σκέψου ότι κατεβάζεις το μαγικό πεδίο από το μυαλό σου και με αφήνεις μέσα. Αλλά πρόσεχε, μόνο εμένα θα αφήσεις. Μην δώσεις ευκαιρία στους Σκοτεινούς να σε ελέγξουν." είπε ο Λόρκαν.

"Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Σε μερικά λεπτά θα σας πάρουμε μακριά από εδώ." είπαν οι Σκοτεινοί. "Σταματήστε ο,τι κάνετε γιατί δεν θέλουμε να βλάψουμε την Εκλεκτή όσο σας ακινητοποιούμε. Έχουμε εντολές να μην πειράξουμε ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της. Το Σκοτάδι θα της κάνει αρκετά. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τους υπόλοιπους."

"Ορέλια άνοιξε το μυαλό σου αυτή τη στιγμή." είπε κατατρομαγμένη η Τζούνια. Έκλεισα τα μάτια μου και πίεσα το τείχος στο μυαλό μου να πέσει. Μετά από μερικά λεπτά άρχισα να νιώθω μια ζάλη.

Ορέλια άκουσέ με πολύ προσεκτικά. Γύρω μας είναι 20 Σκοτεινοί και μεις είμαστε 11. Πρέπει να τους επιτεθούμε. Εσύ μαζί με τον Δαρείο θα πάρετε τους 2 στα αριστερά σου.

Άκουσα τον Λόρκαν να λέει στο κεφάλι μου. Έγνεψα και γυρίσαμε με τον Δαρείο να κοιτάξουμε τους δύο Σκοτεινούς που μας υπέδειξε ο Λόρκαν.

"Δεν μπορώ να το κάνω." ψιθύρισα στον Δαρείο.

"Φυσικά και μπορείς. Είσαι η Εκλεκτή." είπε. Ναι και τώρα σωθήκαμε.

"Τι να κάνω;" τον ρώτησα.

"Απορρόφησε τη Μαγεία τους." είπε και γούρλωσα τα μάτια μου

"Μα είναι Σκοτεινή Μαγεία." είπα τρομοκρατημένη. Η Λίλιθ μου έχει πει ότι είναι πολύ εύκολο να χαθώ στη Σκοτεινή Μαγεία.

The Forgotten MagicWhere stories live. Discover now