Κεφάλαιο 20

793 92 13
                                    

Ορέλια.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Εντάξει, σύμφωνοι, δεν βρήκαμε ποιος είναι ο Μάγος που έχει πάει με το Σκοτάδι, αλλά με φίλησε ο Μπράξτον! Ναι ναι το ξέρω, δεν είναι σημαντικό αυτό... Αλλά για μένα είναι σημαντικό! Είμαι έφηβη στο κάτω κάτω! Και ποτέ δεν άρεσα σε κανένα αγόρι. Πίσω στο σπίτι ήμουν το φρικιό με τα μωβ μάτια, η παράξενη που μένει με τη γιαγιά της.

Επίσης, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή μου, οπότε νομίζω μου αξίζει ένα φυσιολογικό βράδυ; Από αύριο μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στο να πολεμάμε το Σκοτάδι! Αλλά για ακόμα μια φορά, η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια...

Τρία γεγονότα οδήγησαν στην καταστροφή του Χορού.

Γεγονός #1

Καθώς χορεύαμε αγκαλιά με τον Μπράξτον, εκείνος με έκανε μια στροφή και κατέληξα μούρη με μούρη με την αχώνευτη αδερφή του, τη Κάντενς. Φορούσε ένα ανήθικο μαύρο latex φόρεμα που έφτανε μέχρι τους αστραγάλους της. Μα καλά σακούλα σκουπιδιών ντύθηκε; Κρατούσε ένα περίεργο πράσινο ποτό στο χέρι της, το οποίο φαινόταν απαίσιο.

"Μακριά από τον αδερφό μου ηλίθια βδέλλα." είπε και στριφογύρισα τα μάτια μου με τη χαζή προσβολή της.

"Έχασες τους τρόπους σου μαζί με το φόρεμά σου;" ρώτησα δήθεν γλυκά.

"Τι εννοείς;"

"Μα είναι προφανές! Σίγουρα έχασες το φόρεμά σου! Αλλιώς γιατί να φοράς τη σακούλα των σκουπιδιών;" ρώτησα και ο Μπράξτον άρχισε να γελάει και μαζί του οποίος άλλος ήταν αρκετά κοντά ώστε να άκουσε.

"Τουλάχιστον εγώ δεν είμαι βρεγμένη." είπε και αφού μου χαμογέλασε, έριξε το σιχαμερό ποτό που κρατούσε, στο πρόσωπό μου. Σταμάτησαν οι ομιλίες και η μουσική. Όλοι περίμεναν τι θα γίνει στη συνέχεια.

Γεγονός #2

Είμαι σίγουρη ότι άκουσα την Λίλιθ να φωνάζει στη Κάντενς αλλά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στα λεγόμενά της. Το μόνο που άκουγα ήταν η καρδιά μου να χτυπάει δυνατά στα αφτιά μου. Ένιωθα τα χέρια και τα πόδια μου να μυρμηγκιάζουν και μια ευχάριστη ζέστη εξαπλώθηκε στο σώμα μου. Περίεργη αίσθηση. Σαν Μαύρη και Μαγεία των Στοιχείων μαζί. Απερίγραπτα δυνατή αίσθηση.

Το σώμα μου ήθελε να παραδοθεί στη Μαύρη Μαγεία. Το μυαλό μου προσπαθούσε να κρατήσει την ισορροπία. Ένιωθα σαν ακροβάτης πάνω σε σκοινί. Ένα λάθος βήμα και βουτάω Σκοτάδι. Μία βαριά ανάσα και πέφτω στο κενό.

The Forgotten MagicWhere stories live. Discover now