Κεφάλαιο 11

879 97 35
                                    

Ορέλια.

"Ορέλια ξύπνα ξύπνα." φώναξε η Τζούνια και μπήκε στο δωμάτιό μου. Μούγκρισα και σκέπασα το κεφάλι μου με το πάπλωμα.

"Τι θες Τζούνια έξι η ώρα το πρωί;" γκρίνιαξα.

"Πρώτον, έχουμε εκπαίδευση σε μία ώρα και δεύτερον, έχω τρομερά νέα να σου πω." είπε. Όχι άλλη εκπαίδευση...χθες το βράδυ τελειώσαμε το μάθημα με τον Άδη στη μία το ξημέρωμα.

"Τι τρομερά νέα έχεις να μου πεις;" ρώτησα και σηκώθηκα από το κρεβάτι. Που την βρίσκει τόση ενέργεια πρωί-πρωί;

"Κάνε ένα μπάνιο να ξυπνήσεις και μετά τα λέμε." είπε και με έσπρωξε στην τουαλέτα. Πονούσε όλο μου το σώμα και το ζεστό νερό βοήθησε να χαλαρώσουν οι μύες μου. Όταν βγήκα με περίμενε στο κρεβάτι ένα μπεζ πουλόβερ και ένα μαύρο κολάν.

"Ήταν το λιγότερο μαύρο που μπορούσα να βρω." είπε με χαμόγελο.

"Τι κακό έχει το μαύρο;"

"Δεν είναι φωτεινό."

"Δεν πειράζει είσαι εσύ αρκετά φωτεινή για όλους μας." είπα και έβαλα τα ρούχα. "Θα μου πεις τώρα τα τρομερά νέα;"

"Ναι. Την άλλη εβδομάδα είναι ο Χορός των Χριστουγέννων." είπε σαν να είναι το πιο συναρπαστικό γεγονός στη ζωή της.

"Ναι και;" ρώτησα και έκανα τα μαλλιά μου αλογοουρά.

"Και πρέπει να πάμε να πάρουμε φορέματα. Τι λες να πάμε μετά το μάθημα σήμερα;"

"Δεν νομίζω να έχω αρκετά χρήματα για τέτοιου είδους φόρεμα και επίσης δεν έχω όρεξη να έρθω στον χορό με τόσα που έχουν γίνει."

"Ανοησίες, φυσικά και θα έρθεις! Θα είναι μαζεμένοι όλοι οι Μάγοι και ανυπομονούν να σε γνωρίσουν. Και για τα χρήματα μην ανησυχείς. Είσαι η τελευταία Μάγισσα της Αύξησης άρα όλα τα χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των νεκρών Μάγων πάνε σε σένα, αφού είσαι η πιο κοντινή 'συγγενής'." είπε η Τζούνια. Δηλαδή εξαιτίας της κοινής μας προέλευσης από τον Πρώτο της Αύξησης δικαιούμαι όλα τους τα λεφτά; Δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό από μέρους μου αυτό...

"Και επίσης άκουσα τον Κάελ να λέει στον αδερφό του οτι θα σου ζητήσει να πάτε μαζί." είπε χαμογελαστή και άρχισε να χοροπηδάει. Ήθελε ο Κάελ να πάμε μαζί στον χορό; Εντάξει είναι ωραίος και φαίνεται αρκετά καλός, αλλά το να βρω αγόρι είναι το τελευταίο που με νοιάζει.

"Έχει αδερφό ο Κάελ;" ρώτησα.

"Ναι έχει έναν μεγαλύτερο και είναι Κυνηγός αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Θα του πεις ναι σωστα; Εννοώ, ταιριάζετε τόσο πολύ και είναι ήδη πολύ δυνατός Μάγος." είπε. 

The Forgotten MagicWhere stories live. Discover now