Κεφάλαιο 27

720 73 27
                                    

Ορέλια.

Πρώτη ήρθε η αφή.

Ήμουν ξαπλωμένη σε ένα μαλακό κρεβάτι και όχι στο κρύο γρασίδι. Το σώμα μου το κάλυπτε μία ζέστη κουβέρτα και ένιωθα τη θερμή της φωτιάς απο το τζάκι στο πρόσωπό μου. Κάποιος μου κρατούσε το χέρι σφιχτά.

Μετά ήρθε η όσφρηση.

Μύριζα το άρωμα λεβάντας στα σεντόνια, το ξύλο που καιγόταν και το βαθύ, αλλά γλυκό με τον τρόπο του, άρωμα του Μπράξτον.

Έπειτα ήρθε η ακοή.

"Γιατί δεν ξυπνάει;" ρώτησε ανήσυχος ο Μπράξτον. Ακούστηκε πολύ κοντά μου.

"Θα ξυπνήσει. Δώσε χρόνο στον οργανισμό της να επανέλθει. Χρησιμοποίησε πάρα πολλή Σκοτεινή Μαγεία, είναι θαύμα που ζει ακόμα." είπε η Λίλιθ. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει.

"Ο Κάελ είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση." είπε η Τζούνια θλιμμένη. Ποία κατάσταση; Τι έπαθε;

"Θα γίνει καλά, μην ανησυχείς. Έχασε σχεδόν όλη του την ενέργεια στην προσπάθεια να τη σώσει. Ο φιλοξενούμενός μας τι κάνει;" ρώτησε η Λίλιθ. Εξαιτίας μου δεν είναι καλά; Και ποιος φιλοξενούμενος;

"Είναι ο Μέισον, ο Μάικα και ο Δαρείος μαζί του και του κάνουν...ερωτήσεις." είπε διστακτικά η Τζούνια. Για να είναι ο Αρχηγός των Προστατών, ο υπαρχηγός και ο Εκλεκτός Προστάτης μου, πρέπει να είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο. Αλλά γιατί του κάνουν ερωτήσεις;

"Η Πετρόνια είναι καλά;"

Με αυτή την ερώτηση, ήρθε και η όραση.

"Ορέλια ξύπνησες! Πώς νιώθεις;" ρώτησε ο Μπράξτον χαρούμενος και φίλησε το χέρι μου. Ήμουν στο δωμάτιό μου στην Ακαδημία. Πώς έφτασα εδώ;

"Τι έγινε; Πώς ήρθα εδώ; Η γιαγιά που είναι;" ρώτησα και έτριψα τα μάτια μου για να φύγει η θολούρα.

"Θα στα πούμε όλα. Η γιαγιά σου είναι μία χαρά. Είναι στη Σεν, για να είναι ασφαλής." είπε η Λίλιθ. Η Σεν είναι η πρωτεύουσα των Μάγων και εκεί είναι και η έδρα του Συμβουλίου.

"Πότε μπορώ να την δω;" ρώτησα.

"Δώσε λίγο καιρό. Μόλις ηρεμήσει λίγο η κατάσταση, θα την επισκεφτείς. Και εκείνη θέλει να σε δει πάρα πολύ. Για την ώρα, μπορείς να της μιλάς στο τηλέφωνο όποτε θες." είπε η Λίλιθ και έφυγε η ανυπομονησία μου.

"Εντάξει. Πείτε μου τι έγινε." είπα.

"Θα στα πούνε όλα ο Μπράξτον και η Τζούνια, εγώ δυστυχώς πρέπει να γυρίσω στη Μαύρη Μαγεία. Θα έρθω όμως, να συζητήσουμε σε μερικές ώρες γι' αυτά που έγιναν." είπε και δεν κατάλαβα άμα το είπε αυστηρά ή όχι. Μας κοίταξε και τους τρεις από μία φορά και έφυγε.

The Forgotten MagicWhere stories live. Discover now