02.

5.8K 100 81
                                    

Lucca verlaat mij kamer weer en direct grijp ik naar mijn beste vriend: mijn eeuwen oude telefoon.

Oké, oké. Misschien is dat een tikkeltje overdreven, een klein beetje maar.

Ik zie weinig meldingen verschijnen op mijn scherm wanneer ik de home-knop indruk. Maar die ene melding springt in het oog.

1 nieuw bericht: @kaylee_itsyagurl: Hii Jack, tuurlijk wil ik eens afspreken. Lijkt me gezellig!
Ik zal er zeker zijn! Ik kijk er al naar uit! Tot straks, Kaylee x

Oh my god!
Oh my f*cking god!

Wacht... Wat moet ik aan? Direct bel ik het noodnummer voor relatieproblemen: James.

"Yo, gast. Ik was aan het slapen. Is het dringend?" Zegt James vermoeid door de hoorn. "Ey! Ik heb hulp nodig." Zeg ik kortaf. "Ik kom er direct aan!" Zegt James serieus, net voordat hij ophangt.

De deurbel weerklinkt al enkele minuten later, aangezien mijn neef enkele straten verderop woont.

"Wil je iets te drinken?" Vraag ik vriendelijk aan hem. "Cola." Is zijn antwoord. "Dus? Wat is het probleem?" Zegt JayJay, terwijl hij op de bank neerploft. "Girls." Is mijn onduidelijke antwoord. "Heb je eindelijk eentje aan de haak kunnen slaan?" Vraagt hij met een nep-verbaasde ondertoon in zijn stem. "Nee het is een wortel en de wortel heet: girls!" Zeg ik sarcastisch oogrollend. "Dan moet je zien dat je geen blauwtje loopt met dat oranje lekkerding." Knipoogt James, nippend van zijn glas.

Ik grinnik door zijn woordkeuze. Flauw, maar grappig.

"Dus ik heb haar een bericht gestuurd en dit was haar antwoord." Eindig ik mijn verhaal, terwijl ik de chat overhandig aan Jay.

"Dus wat is het probleem?" Zegt hij simpel.

"Wel, ik heb een outfit nodig." Smeek ik hem bijna gestrest.
"Chillax man, het is maar een date. Komt wel goed. Zo speciaal is dat niet." Zegt Jay. "Ik heb nog nooit vrijwillig tegen een meisje gesproken, remember?" Jay knikt. "Ja, dat valt moeilijk te vergeten met zo een kamer als de jouwe." "Hey!" Hij lacht. "Oké oké. Ik help je wel." "Thanks!" Zeg ik opgelucht. "Maar je kamer moet echt wel iets minder. Je wekt nogal de foute indruk." "Hoezo?" "Maakt niet uit."

James springt recht van de bank en daardoor toont zijn opgetrokken t-shirt een stukje van zijn ontblote, goddelijke sixpack.

Damn Daniël!

Wacht wat?

Dat dacht ik niet! Ik dacht aan Kaylee? Ja Kaylee haar euh... sixpack...?
*Uhum*

"Ik ga naar boven." Zegt Jay awkward wanneer ik hem waarschijnlijk al eventjes als een unicorn aanstaar. Hij krapt nog even achter zijn nek wanneer hij de trap op loopt.

Damn that ass...!
What?
Nee nee nee!
Ik dacht gewoon aan Kaylee? Ja... Kaylee...
*Kuch kuch*

W-Wie deed dat...?

Ik schud de gedachte van me af en volg Jays' ass-
*Uhum*
Ik bedoel JayJay de trap op.

Wanneer we eindelijk boven zijn trekt Jay me mee aan mijn hand de kamer in. Zijn hand vasthouden voelt nogal ongemakkelijk aan. Dat gevoel heb ik al vaker gehad als hij me aanraakt. Hij kijkt niet meer verbaasd op van mijn unicorn versieringen op mijn bed en de posters aan de muren, omdat hij hier al vaker is geweest.

Hij begint met de kledij in mijn kast rond te slingeren in mijn kamer.

Dat wordt opruimen straks.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu