14.

1.4K 52 19
                                    

Hij komt tegen me aanliggen en geeft me een knuffel. Ik knuffel hem terug en daardoor gaat mijn staande ovatie tegen zijn buik staan. Hij voel het en grijnst.

Shit! Kut! Unicorngod help me!

"Je wilt niet weten wat ik nu denk." Zegt Jay grijnsend. "Misschien wil ik dat wel?" Daag ik hem uit. Hij grijnst en komt dichter naar me toe.

Oh unicorn god! Wordt dit mijn eerste kus? Met mijn neef?

Maar nee hoor. De unicorngod verpest het weer eens. Hij wou gewoon iets in mijn oor fluisteren. "Ik moet mezelf tegenhouden om je niet een handje te helpen." Na dat gezegd te hebben, plant hij een kusje op mijn oor en gaat weer gewoon liggen. Ik kleur een tint roder en fluister tegen hem: "Ik hou je niet tegen."

Ik zie ondanks de donkerte in de kamer zijn pupillen vergroten door mijn woorden. Ik zie hem door het zwakke maanlicht dat door de ramen schijnt nadenkend slikken. Hij legt zijn hand op mijn borstkas, waar ondertussen mijn eerste borsthaar overeind staat, YAY! IK BEN EEN MAN-. Maar dat even terzijde.

Hij legt zijn warme handpalm dus op mijn borstkas die als maar sneller op en neer gaat door zijn aanrakingen. Hij brengt zijn volle lichtroze lippen terug naar mijn oor. James wacht bewust met praten en verlegt zijn hand van mijn borstkas iets naar beneden, waardoor zijn hand nu op mijn navel ligt.

Ik voel mijn ademhaling met de seconde versnellen en hap naar adem. Wanneer hij niet meer verder naar beneden gaat, kijk ik hem vragend aan. "Dat is maar voor binnen een paar lessen babe." "Je bent gemeen," Fluister ik nu ook in zijn oor. "en gemene mensen worden gestraft." Hij slikt en ik zie iets van lust in zijn ogen.
Hij likt over zijn lippen en haalt zijn hand bij mijn onderbuik vandaan.

"Maar je straf is maar voor binnen een paar lessen babe." Herhaal ik zijn woorden zwoel. Ik plant ook een kusje op zijn oor en ik trek me terug.

Ik haal een onderbroek uit mijn nachtkastje. Ik heb er enkele liggen in mijn nachtkastje voor wanneer ik niet meer uit mijn bed wil stappen na een lange dag. Ik doe de met unicornsversierde stof onder de dekens aan. Je hoort de elastiek tegen mijn huid kletsen. "Slaapwel" Doe ik alsof er net niks is gebeurd. Ik draai me om met mijn rug naar hem toegedraaid. "Slaapwel" Hoor ik hem schor terug fluisteren.

Ik moet me echt inhouden om niet aan mijn boner te prutsen, terwijl ik denk aan de knappe jongen die naast me ligt te snurken. Het zou alleen maar creepy zijn als ik dat doe.

"Wie weet ga je me ooit nemen in dit prachtige bed..." Droom ik luidop, denkend dat hij slaapt.

"Wie weet ooit..." Fluistert hij nu ook.
-
Ik ontwaak uit mijn idealistische droom, maar hou mij ogen nog even gesloten.

Wanneer ik me net wil uitrekken om wakker te worden hoor ik een prachtige stem mijn lievelingsnummer zingen. Ik besluit verstandig nog even mijn ogen gesloten te houden en van de stem te genieten.

Wanneer de uithaal van het refrein wordt gezongen door de engelenstem rek ik me uit en open m'n ogen.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu