10.

1.7K 56 34
                                    

"Wat? Waarom? W-"  "Zo kan je indruk maken op Kaylee."

Krak, voor Kaylee dus. Ik dacht even dat hij het deed voor mij, maar nee: schijn bedriegt.

Voor Kaylee.

"Prima. Wanneer beginnen we?" Hij grijnst. Waarom die woorden uit mijn mond komen weet ik niet, maar dat mijn hart een slag oversloeg, weet ik wel. "Eerst een klein gesprekje?" Zegt hij lichtelijk dwingend en trekt me op bed.

"Oké dan?" Antwoord ik twijfelend. "Maak je geen zorgen. Ik doe nu nog niks." Knipoogt hij.

Unicorn! Waar ben ik aan begonnen?

"Dus, ik ga je enkele vragen stellen waar je 100% eerlijk moet op antwoorden. Onthoud dat ik je wil helpen, niet onzeker worden, oké?" Ik knik ter bevestiging.

"Nadien mag jij me ook vragen stellen waar ik eerlijk op antwoordt. Zo staan we quitte oké?" Weer knik ik zonder dat er een klank mijn keel verlaat.

Ik ben zó bang voor zijn vragen. Wat als hij me gaat uitlachen omdat ik het hem vertel? Straks vindt hij het grappig dat ik een kluns ben op seksueel gebied? Straks zet hij het op facebook, dan weet Kaylee het ook en dan is het experiment gedoemd om te mislukken! Nee dat wil ik niet!Mijnheer zal me vermoorden als dit uitkomt.

Fuck! Waar ben ik in unicornsnaam aan begonnen?

"Hé gaat het wel een beetje?"
Ik staar voor me uit. "Je trilt helemaal, moet ik water voor je halen?" Vraagt Jay bezorgt. Hij knielt voor me neer en doorboort bezorgt mijn ogen. Hoe koppig ik ook ben, ik blijf voor me uitstaren en doe alsof hij er niet is.

"Je weet dat ik er voor je ben Jack. Ik ga je niet uitlachen. Ik doe dit voor on- Kaylee en jou." Ik open mijn mond, maar ben te zwak om te antwoorden.

"Hé, vertel het me alsjeblieft kleintje. Ik maak me zorgen om jou!" Hij neemt m'n kin vast en trekt hem zachtjes dichter naar hem toe, zodat ik nu 5 cm van hem verwijderd ben en oog in oog sta met zijn gifgroene kijkers.

"Ik ben nog maagd." Slik ik moeilijk. "Wat? Serieus?" Vraagt James blijkbaar verward. "Jij?" Vraagt hij ter bevestiging. Ik knik verlegen en kijk naar de grond terwijl mijn wangen koken.

"Dat ik toch niks om je voor te schamen kleintje? Iedereen is het ooit geweest. Dat is echt niet zo raar hoor! Ik had het gewoon nooit van je verwacht." Ik knik zonder iets te zeggen.

"Oké vertel, hoe ver ben je al gegaan?" "Niet?" Vraag ik verlegen.

Jay trekt zijn wenkbrauw op, een slecht teken dus. Hij voelt aan mijn voorhoofd en fronst. Tintelingen verspreiden zich door mijn lichaam door zijn zachte en warme handen.

"Je bent niet ziek?" Nu ben ik degene die fronst. "Complete beginneling EN een verlegen Jack? Zeg dat ik droom!"

Zie je wel, ik ben een afknapper. Omdat ik maagd ben, ben ik een dikke afknapper. Ach wat maak ik mezelf wijs? Al was ik geen maagd, ik blijf een afknapper. Nooit zal Jay iets in mij zien, behalve een klein neefje dan. Een irritant klein neefje.

Iets wat ik altijd zal blijven.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu