34.

816 35 18
                                    

Zwaarbeladen draai ik aan de doucheknop waardoor de temperatuur van de vloeistof enorm daalt. Ik val plots door mijn benen die mijn gewicht niet meer dragen kunnen. Alsof mijn gedachten te zwaar waren om dragen. Zo voel ik me op dit moment. Ik laat mezelf langs de stenen tegels, gemaakt van graniet, naar beneden glijden wat een piepend geluid teweeg brengt door de wrijving.

Mijn rode huid wordt gemasseerd met de doorzichtige vloeistof en druipt zo het doucheputje in. Net wanneer een traan mijn oog martelt en naar beneden valt met de douchestraal, wordt er stevig op de deur geklopt. Bang dat mijn stem zou breken, antwoord ik niet. "Jack?" Geen reactie. "Mag ik douchen?"

Negeer het Jack.

"Jack?" Vraagt de stem nu wanhopig bezorgt. "Ik kom." Een gebroken stem weerklinkt schor en wordt gedempt door de kletterende druppels die tegen de vloer openbarsten. Hopend dat hij het niet heeft gehoord, herhaal ik mijn woorden. "Ik kom." Herhaal ik met een dikke stem vol emotie.

Ik hijs mezelf terug recht en stap vanonder de stralen vandaan. Mijn erectie is inmiddels al gaan liggen. Ik draai aan de doucheknop waardoor de straal als maar zwakker en zwakker wordt tot op het moment dat er geen straal meer te bespeuren is.

In gedachte verzonken, graai ik naar de handdoek die ik eerder vandaag al had klaargelegd. Kort zorg ik ervoor dat mijn haar geen waterdruppels meer verstoot waarna mijn lichaam volgt en een harde schuurbeurt krijgt door de sponse handdoek.

Mijn huid begint nog roder te zien dan voorheen en stuurt pijnprikkels naar mijn hersenen. Ik negeer ze en geniet even een moment van de intense pijn die ik verdien. Dit zorgt ervoor dat ik een seconde vergeet wat er is gebeurt, omdat ik me ervoor schaam.

Ik heb een seksuele handeling verricht met mijn neef! Hoe goor ben ik dan wel niet?

Een goor kind ben je! Ze hadden gelijk, je bent besmet met viezigheid. Niemand moet je nog hebben! Het is je neef. Daar doe je zulke dingen niet mee! Dat hoort niet. Je mag niet opgewonden geraken.

Door de stemmen in mijn hoofd had ik even niet door dat ik harder begon te schuren met de handdoek. Wanneer een bloedstraaltje naar beneden loopt, mijn been af, wordt mijn aandacht dit keer daardoor getrokken.

Ik verdien deze pijn!
Ik verdien deze pijn!
Ik verdien deze pijn!
Ik verdien deze pijn!

Ik heb mijn eigen neef droog geneukt. Hoe ziek ben ik?

"Jack?" Weeral weerklinkt de bezorgde stem van James. "Jaja, ik kom." Probeer ik geïrriteerd over te komen, maar als je goed luistert hoor je de droefheid in mijn stem. Ik gooi de handdoek in de wasmand. Gelukkig was het al een rode handdoek en valt het bloed dus niet op. Ik laat de schuurwonde voor wat ze is en trek mijn kledij aan. Mijn korte short onthuld alsnog mijn rode huid en de rode vloeistof die de pijn bevestigd. Ik negeer het en stap de badkamer uit.

"Gaat het? Je bloedt." Merkt hij vrijwel meteen op. "Jaja, gestoten aan de badrand joh. Niks aan de hand."
"Maar-. Je hebt geen bad."

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu