65.

303 12 7
                                    

Ik ontwaak door een nat gevoel in mijn onderbroek. Wanneer ik me omdraai om me uit te rekken en mijn ogen te openen, hoor ik een ploppend geluid en gaat er een rilling over mijn rug.

Nogmaals voel ik iets nats over mijn gevoelige huid glijden en wanneer ik er een heerlijk gevoel over me heen gaat, spreiden mijn ogen zich en veer ik met mijn bovenlichaam op.

Ik zie James' ogen me onschuldig aankijken wanneer hij begint te zuigen aan m'n eikel. " James, wa-". Een kreun verlaat mijn lippen wanneer hij probeert te spreken, het zorgt voor een extra genotstrilling die me in mijn bed doet vallen. Nu lig ik weer volledig plat. Ik kijk onder mijn wimpers naar beneden en zie dat hij op een zwoele manier over me heen hangt en naar me toekruipt. Zijn lippen raken de mijne en terwijl voel ik zijn hand langs mijn schacht gaan. Ik kreun zijn naam luid en daardoor verbreek ik het contact tussen onze lippen. Mijn handen grijpen naar het laken wanneer zijn hand versnelt. Ik zie hem nog grijnzen en daarna sluit ik mijn ogen genietend om vervolgens mijn hoofd in mijn nek te leggen en het genietende gevoel van zijn lippen, mij te laten overheersen.

Mijn tenen krullen zich wanneer hij mijn geslachtsdeel helemaal tot zich neemt en zijn nagels graven diep in mijn heupen om ook daar hun sporen na te laten. Ik voel dat ik de controle verlies en voor 1 keer vind ik dat heerlijk.

Met gesloten ogen zoek ik op de tast naar James' haardos. Vervolgens komen mijn heupen omhoog van het bed en voel ik mijn handen aan zijn haar trekken.

Zijn nagels graven nog dieper tot op het moment dat ik zijn naam schreeuw en daarna een kokhalsgeluid hoor. Een vloeiend gevoel van warmte overspoelt me en ik verstijf. Ik hijg alleen nog maar wanneer ik mijn ogen open en mijn handen uit James' haar haal.

"Jack." Hoor ik hem zeggen. Ik hum even. "Hmm, dat was lekker."  Mompel ik nog instemmend waarna ik mij op mijn linkerzij leg en mijn handen als kommetjes onder mijn hoofd laat rusten.

"Jack." Ik hum nogmaals.

"Jack?" Ik hum. "Wat?" Vraag ik nu ietswat geïrriteerd. Ik voel een tikje tegen de gevoelige huid van mijn heup en begin daardoor te giechelen.

"Wakker worden, slaapkop." Ik draai me op een loom tempo om en ontmoet de ogen van James. Zonder erbij na te denken, maak ik een geluid van goedkeuring en sluit ik hem meteen in mijn armen. Ik voel zijn handen niet om mijn middel dus besluit ik de omhelzing te beeïndigen.

"Je was aan het dromen." Verzekert James me. Ik wrijf lichtjes in mijn ogen, niet ziende hoe hij eruit ziet. Bij het woord 'dromen' stop ik abrupt.

"Was het een droom?" Vraag ik geschrokken. Nu terug klaar wakker. "Ja, en je bleek het niet erg te vinden." Grijnst James. "Waarom grijns je?" Vraag ik achterdochtig, zijn gezicht ontwijkend. Geschrokken veer ik op. "Ik heb toch niks luidop gezegd?" Knikkend wordt mijn vermoeden bevestigd. "Oh jawel." Geniet James van mijn bescheiden blik. "En wat voor woorden." Ik sla mijn ogen neer en zie dan dat ik een enorme ochtenderectie ontwikkeld heb.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu