57.

539 21 18
                                    

Met een kloppend hart en een vals excuse glip ik uit de woonkamer. Eenmaal aangekomen bij de benedenbadkamer klop ik op de deur.
Doordat de deur op een kier staat kan ik een glimp opvangen van de badkamer, maar geen James te bespeuren.

Na 5 seconden wachten, maar geen antwoord gekregen te hebben, besluit ik het erop te wagen. Nog even voor de zekerheid: "Jay? Ben je hier?". Geen reactie: oké, fuck it. Ik duw de klink naar beneden, maar bedenk me, misschien is hij op me aan het wachten in de bovenverdieping? Ik draai me twijfelend om.

Jack! Stop ermee! Ga gewoon naar binnen.

Ik haal diep adem, aarzelend leg ik mijn hand op de klink, alsof ik bang ben dat het me zou elektrocuteren of nog erger, veranderen in een unicorn.
Wacht, dat zou ik niet eens erg vi-. Ik zucht.

Stop ermee, Jack!

In één beweging laat ik de deur open vliegen en wanneer ik in de badkamer sta, giert de adrenaline door mijn lijf.
Een halfnaakte James staat voor me en het geruis van stromend water laat me zijn plan beseffen.

Ik draai me vliegsvlug om en met een simpele 'sorry' verlaat ik de badkamer. Ten minste, dat probeer ik. Zijn hand slaat stevig tegen de deur, waardoor deze met een klap dichtvalt en ik tegen de deur klem wordt gezet met mijn rug naar hem toe. Door de klap schiet het beeld van mijn moeder door mijn hoofd, bang knijp ik mijn ogen dicht en waarschijnlijk ziet hij duidelijk dat ik in elkaar krimp van de angst.

Wat als hij me ook begint te slaan?

"Wat is er babe?" Zijn stem galmt door mijn oren. Ik krimp nog meer in elkaar. "Alles oké?" Zijn hand raakt mijn schouder aan en in een reflex staat plots mijn felrode handafdruk in zijn kaak. Mijn ogen worden groot als het tot me doordringt. "S-sorry, ik uhm-" Hij komt naar me toegelopen. Ik krimp in elkaar. "Sla me niet!" Piep ik nog smekend. "Hé, ik doe je niks hoor." Hij zet een stap achteruit. Ik grijp mijn kans en open de badkamerdeur in een poging te ontsnappen, maar te vroeg gejuicht. Met een swiep word ik naar achteren getrokken en beland ik op de grond tegen de badkuip.

"Wat doe je?" Vraag ik, bang dat hij kwaad wordt omdat ik praat. "Ik ga in bad." Antwoord hij nonchalant en zijn hand glijd naar de zoom van zijn boxer. Ik wendt mijn blik snel af, ook al zou ik niks liever willen dan kijken.

Ik sta op, terwijl hij op een slome manier naar me toe loopt, alsof het in slow-motion wordt afgespeeld. Zijn hand gaat door zijn gitszwarte haren. "En jij gaat met me mee." Weer bij realiteit probeer ik een excuse te verzinnen. "Ik mag niet met mijn gips weetje. Ik-" "Dat kan toch gewoon?" "Nee, want hij mag niet nat worden." "Hij moet morgen eraf. 1 dag kan geen kwaad toch?" Ik maak een licht protesterend geluidje, hopend dat hij niet in woede uitbarst. "Dan doen we daar toch gewoon een plastieke zak rond?" "En wat als de anderen merken dat we zo lang wegblijven?" "Wat maakt dat nu uit?" Zijn t-shirt ligt plots op de grond waardoor ik niet helder meer kan nadenken.

"Of wil je niet misschien?" De hese toon in zijn stem maakt me instant horny. "Ja-jawel, maar-" "Wel dan?" Zijn hand verplaatst zich naar mijn hevig op en neer gaande borst en duwt me in het bad met water.
Een helse pijn schiet door mijn hoofd en een waas treedt in mijn gezichtsveld.

~
HEYHOI, UNICORNNEUKERS!
DEZE KEER 600 WOORDEN IPV 500. GEWOON OM JULLIE TE BEDANKEN VOOR DE 50 K READS! IK HAD DEZE AL EENS EERDER BEHAALD, I KNOW, MAAR DOOR EEN DOMME FOUT VAN WATTPAD WAREN BEPAALDE HOOFDSTUKKEN, EN DUS OOK READS, VERWIJDERD. TOCH BEN IK JULLIE NOG ALTIJD EVEN HARD DANKBAAR ALS DE VORIGE KEER! IK WEET DAT WE HET KUNNEN! OP NAAR DE 100K!
ALL THE LOVE!
X YESS

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu