32.

927 39 11
                                    

Pulkend aan James bezwete T-shirt verzink ik in mijn eigen gedachten.

Waarom zegt iedereen dat ik vies ben? Ben ik dan werkelijk 'besmet'? Als iedereen dat zegt, moet er toch iets van waar zijn?

Peinzend kijk ik gefocust naar de op en neer bewegende borstkas van James. Zijn hand rust in mijn haar en maakt cirkelende bewegingen op mijn hoofdhuid. "Waar denk je aan?" James draait zijn hoofd vragend naar me toe, waardoor hij op me neerkijkt en zijn dubbele kin zichtbaar wordt. Ik grinnik. "Niks." Ik neem zijn kin beet tussen mijn vingers en knijp er even in. Ik sta snel op en open mijn kast. Zoekend naar een comfortabele outfit voor mezelf gooi ik ook enkele kledingsstukken Jays' richting uit.

Eenmaal mijn outfit gevonden te hebben, hoor ik James weeral iets vragen. "Wat ga je doen?" "Wat denk je zelf als ik met kledij naar de badkamer loop?" James springt van het bed af en deelt mee dat hij meegaat.

Ik hou hem tegen door mijn hand op zijn bezwete t-shirt te plaatsen.  Ik maak een afkeurend geluid en schud mijn hoofd ter bevestiging. "Dit kan ik wel alleen." Geef ik als argument. "Maar samen is veel leuker." Gaat James tegen me in. Hij grijnst zijn witte tanden bloot en grijpt mijn bekken vast.  "Liever niet. Laten we eerst bij het begin beginnen." Hij fronst. "Een date?" Knipoog ik lachend. "Ga jij daarvoor zorgen?" Ga ik grappend verder.

Ik haal mijn hand van zijn borstkas af en verplaats het naar zijn wang. "Of wil je misschien nog eens de les van net over doen?" Ik zie zijn adamsappel bewegen, wat betekent dat hij het moeilijk krijgt. Door deze gedachte grijns ik even gemeen, maar herneem mezelf meteen weer.

"Ik ga douchen." Kondig ik weer aan. Wanneer ik me omdraai, voel ik wat James van plan is. Daardoor grijp ik zonder te kijken zijn pols vast die bijna mijn achterwerk aantikte. Wederom maak ik een afkeurend geluidje om hem in de maling te nemen. "Schat, dat zou ik niet meer doen als ik jou was of je eet vanavond je eigen ballen op." Zeg ik met een mierzoet stemmetje en knijp als een oma in zijn bolle wangetjes, daarna verlaat ik de kamer. James achterlatend in een voelbare spanning.

Met een voldaan gevoel ontdoe ik mezelf van mijn met zweetplekken bedekte kledingsstukken, nadat ik de badkamer ben binnengestapt. De stralengang van de douchekop tokkelt tegen de glazen plaat aan die de 2 ruimtes van elkaar scheidt. Gefassineerd bestudeer ik mijn blauw regenboogvlies dat mijn kijkers sieren. Door mijn gefassineerde blik merk ik op dat mijn iris samentrekt waardoor mijn pupil als maar kleiner wordt.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu