55.

494 24 25
                                    

"Wat doe jij nu weer hier?" Ik kijk hem niet eens aan wanneer ik verder ga. "Luister, je hoeft me niet te stalken om-" "Oh shut up en neem nu gewoon die pizza's aan." Pas wanneer ik op kijk, merk ik James' werkkledij. "Werk jij bij Domino's?" Een sarcastische 'nee' ontsnapt zijn mond. "Ik hou er gewoon van om als een malloot door de straten te rijden op een brommer en bij random mensen aan te bellen met pizza's." Ik zie hem kort zijn ogen rollen en door zijn geïrriteerde houding besluit ik om de pizza's maar aan te nemen. "Dat is dan €15,30 alstublieft." De formele toon in zijn stem raakt me, alsof ik een doodgewoon, nietszeggend persoon ben voor hem. Ik laat het geld in zijn hand vallen en mijn vingertop raakt zachtjes zijn handpalm. Blijkbaar merkt Jay er niks van, want hij stopt het geld met een neutraal gezicht weg. 

Achter me hoor ik Lu iets roepen. "James, ben jij dat?" Verbaast legt mijn zus haar hand op mijn schouder en richt haar blik op de donkerharige jongen. "Ja hey." Is zijn reacties. "Werk jij bij Domino's?" "Uh ja, zoals je ziet hé." Lacht hij kort.

Serieus? Geen sarcastische opmerking? Geen rollende ogen?

"We waren even aan het bijpraten." Probeer ik haar subtiel te hinten.

Waarom begrijpt ze gewoon niet dat ze weg moet gaan?

"Kom anders even binnen!" Stelt ze voor. Ze opent de deur meer zodat het er uitnodigend uitziet. "Uhm, ik denk niet dat-" Probeer ik haar uitnodiging af te blokken, maar ze maakt al snel een protesterend geluid. "Uhm, ik moet eigenlijk nog-" "Moet je nog leveren?" Onderbreekt mijn zus weer eens. "Nee maar-" Alweer een protesterend geluid. "Geen gemaar. Je eet mee." "We hebben toch niet genoeg pizza's besteld?" probeer ik in een hulpeloze poging hem weg te krijgen. "Dan delen we toch gewoon. Kaylee moet toch ook mee eten."

"Het was eigenlijk ons dessert." Fluister ik, maar het lijkt er niet op dat iemand mijn woorden heeft gehoord. "Is Kaylee hier?" Jays pupillen vergroten en hij draait zich om in de krappe gang die naar de woonkamer leidt. Ik grijns. "Ik denk dat ik maar eens ga. Ik heb nog-" "Shut up met je excuses en eet gewoon mee." Mijn zus trekt aan zijn elleboog waardoor James zijn evenwicht verliest, aangezien hij zijn schoenen terug aan het aandoen was. Lu geeft echter niet toe en sleurt hem eigenhandig mee naar de woonkamer waardoor zijn schoen ergens in het midden van de gang belandt.

"Kijk eens wie ik hier bij heb. Jullie kennen elkaar niet veronderstel ik? Dit is Kay-" "Toch wel." Kaylee haar hand doet Lu stoppen met spreken. "Hoezo dat?" "We hebben toch eens een spel op je kamer gespeeld met z'n drieën?" Bibbert James zijn stem, net alsof hij bang is van haar. Ik zie ook een grijns op Kays wangen verschijnen. "Oh ja, okay never mind dan?" Een vragende toon weerklinkt in haar zin. "Dus welke film kijken we?" 
-
Hey hoi! Lang geleden!
Hebben jullie zin om als afsluiter van het schooljaar een Q&A te zien verschijnen? Antwoord maar in de reacties en zet er gelijk je vraag maar bij. Hoger dan 10 reacties (van 10 verschillende personen of course) en de Q&A is een feit.
Love y'all!
X Yess

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu