46.

624 30 4
                                    

Wanneer ik hem loslaat, voel ik de verbaasde blik van Kaylee op mijn huid branden. Eenmaal in haar ogen gekeken te hebben, weet ik meteen wat ze zeggen wilt.

En onze afspraak dan! Je moet hem jaloers maken.

Ik kijk twijfelend weg en ineens fantaseer ik over een dramatische scène die zich in mijn hoofd afspeelt. Mijn gedachten worden werkelijkheid wanneer mijn hand een rode afdruk op het gezicht van Jay achterlaat. Geschrokken van mijn actie probeer ik dit te verbergen door Kaylees' hand vast te grijpen en me te trekken, uit Jays' buurt. "Kom Kaylee."

In mijn hoofd herhaal ik duizend keren het woord: 'sorry', maar ik ben te bang om het over mijn lippen te laten rollen. "Ik ben trots op je." Fluistert een stem in mijn oor. Een klein kneepje in mijn hand volgt. Een geweldig gevoel overspoelt me; ze is trots!

"Wil je praten over waarom je daarnet naar de badkamer vluchtte?" De zetel zakt licht in wanneer haar kont op de bank leunt. "Liever niet." Ze knikt kort, begrijpend en laat het er zo bij. "Nu moet je les 2 doen!" Schiet haar ineens binnen. "Ik moest toch hard-to-get spelen?" Frons ik. Typisch meidenlogica. "Juist daarom! Maak zijn hoofd gek." Ik knik. Voetstappen weerklinken in de gang en meteen spring ik recht. Mijn haar fix ik even snel en loop daarna op mijn doel af. De achterdeur valt in het slot en daardoor wordt mijn vermoeden bevestigd, Kaylee is weg. Het rijk is voor ons alleen.

Een zelfzeker gevoel geeft me de kracht hem zacht, maar dwingend tegen de muur vast te zetten. Ik lik mijn lippen onzeker, zoekend wat ik nu zou moeten doen. Mijn vingertop betast de kaaklijn van de man voor me. "Je moest toch nog gestraft worden?" Ik probeer intimiderend over te komen ondanks de onschuldige blik die me bijna laat bezwijken.

Mijn diepe ademhaling streelt zijn oorschelp. "Toch?" Ik blaas dat woord zachtjes in zijn oor, alsof ik van niks weet. Zijn adamsappel beweegt even snel heen en weer. Mijn hand omklemt zijn kin en drukt onze gezichten met het profiel tegen elkaar aan. Met mijn andere hand beweeg ik door zijn haren die recht overeind staan met gel.

"Hmm?" Een rilling schuif over zijn rug. Hij blijft stokstijf staan. Mijn lippen schuren zijdezacht langs de zijne, verlangen borrelt in me op, maar ik kan me nog net bedwingen. Wanneer Jay probeert een move te maken door zijn lippen hard op de mijne te drukken, deins ik weg. Een grijns komt opzetten en mijn voorhoofd leunt tegen het zijne aan.

Aangezien hij een kop kleiner is dan mij kijkt hij naar me op en dat wekt weer eens een onderdanige blik op. Ik maak een afkeurend geluid. "Foei, foei, foei, little boy." Mijn adem trilt langs zijn nek en doet kippenvel onstaan. Ik speel langzaam met de haartjes in zijn nek en maak hem nog gekker door hem diep in de ogen te kijken, maar niks te doen, behalve af en toe een blik te werpen op zijn lippen. Ik voel de macht die ik momenteel over hem heb en het is geweldig! Dit heb ik nog nooit gevoeld.

"Les 2?" Nu raken mijn lippen nogmaals zijdezacht de zijne. "Fuck it." Hoor ik hem schelden wanneer hij me tegen de andere muur van de gang duwt en mijn nek aanvalt met zijn lippen.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu