59.

600 22 49
                                    

Zijn diepe stem laat me nog meer verlangen naar zijn lichaam. Ik raap al mijn moed bij elkaar en haal zijn hand van mijn broek af. "Luister," opper ik met een breekbare stem. "kunnen we gewoon stap voor stap gaan? Hoe graag ik dit ook zou willen, ik wil alles leren stap voor stap. Ik wil hier geen spijt van krijgen en later beseffen dat het een ondoordachte actie was." Ik kijk hem smekend aan en ik krijg daardoor een begripvolle blik terug.

"Sorry. Ik begrijp het." Ik zie dat ik James door deze woorden van zijn sokken heb geblazen en dat merk ik aan zijn handen die op een onregelmatige manier over zijn jeans wrijven. Hij staat op en zegt dat hij even weg moet, maar ik pak zijn hand al snel vast. "Please, blijf bij mij. Denk niet dat ik dit niet wil, maar ik wil gewoon de tijd nemen."

De zwartharige jongen gaat terug naast me zitten en hangt ineens over mij heen zijn beide handen aan weers zijden van mijn lichaam. "Ik dacht dat je mij wou nemen?" Ik voel mijn lid in mijn broek kloppen door zijn hand van daarnet en door zijn woorden van nu. Mijn ademhaling versnelt en het liefste nam ik hem nu, in al zijn glorie, maar hij gaat verder met praten.

"Ik ga gewoon even tegen de anderen zeggen dat ze de film verder mogen kijken. Wij amuseren ons wel met ons tweetjes, nietwaar?" Ik voel de uitdagende houding en toon in zijn stem. Wanneer zijn gezicht zich terugtrekt, zie ik de ondeugende en voor mij bekende twinkeling in zijn ogen. Hij knipoogt even, waardoor ik terug uit mijn trance raak. Ik knipper even met mijn ogen en binnen de 3 seconden is hij plots weg.

Wat is er in unicornsnaam net allemaal gebeurd en nog belangrijker: wat zal er nog gaan gebeuren?

Wanneer hij na enkele minuten terug naast me op het bed zit, lijkt hij nogal gespannen. "Is er iets?" Vraag ik hem, waarna ik hem van achteren beet neem aan zijn heupen en mijn armen over zijn schouders sla. Mijn hoofd rust op zijn schouder en ik blaas lichtjes in zijn nek, waardoor de haartjes in zijn nek overeind gaan staan.

"Wil je les 2 nog een keer doen?"
"Is alles oké met je?" Vuur ik terug.
"Wil je les 2 doen?" Vraagt hij nu op een geïrriteerde toon. "Oké ja." Ik steek mijn handen in de lucht, als teken dat ik me overgeef. "Oké," zijn stem klinkt rustiger als tevoren. "kom dichterbij dan." Hij klopt naast zich en draait zich naar me toe, waardoor we tegenover elkaar zitten.

"Dus-" Komt er uit mijn mond. "Oké," zegt Jay hieper, net alsof hij een unicorn heeft gezien. "Ik ga je gewoon kussen en wanneer je mijn tong voelt, open je je mond oké? We hebben dit al een keer gedaan." "Maar wa-" Ik wordt onderbroken door zijn lippen die tegen de mijne kleven. De smaak van aarbeienmuffin vult mijn mond opnieuw, wanneer hij met zijn tong over mijn lip gaat, waardoor ik mijn mond open en onze tongen vechten om dominantie.

Unicorn! Gosh! Dit is hoe een orgasme voelt!

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu