52.

483 19 19
                                    

"Lekker! Een dessertje." Ik herinner me dat we pas net hadden gegeten en kan mezelf wel voor het hoofd slaan. Om die reden verander ik snel van onderwerp. "Welke film kijken we?" Ze neemt de afstandsbediening in de hand. "Kies jij maar, ik moet even naar toilet." "Je weet toch dat het dan romantiek wordt?" "Maakt me niet uit. Ik vertrouw op je goede smaak." Flirt ik terwijl ik over de zetel spring. "Zorg gewoon dat er unicorns in voorkomen." Ik tik even op haar schouder met mijn vinger, want ik sta ondertussen recht achter haar en kus haar voorhoofd wanneer ze naar me kijkt met haar hoofd omgekeerd gekanteld.

Ik word steeds beter in dit soort relatiedingen. Toch nog een voordeel aan het gedoe met James.

Ik verlaat de kamer nadat ik haar een knipoogje schenk. Eenmaal zittend op het toilet, weliswaar met de broek niet op mijn enkels, bel ik naar de pizzaria. Meteen daarna loop ik terug naar Kay en vraag haar welke film we gaan bekijken. Ze toont me de samenvatting onder te titel en stelt voor eerst de trailer te bekijken. "In orde." Stem ik toe. Ik neem een slok van mijn water wanneer ik voorover buig en een bekend deuntje weerklinkt in mijn oren door de tv. Leunend naar achteren, leg ik mijn arm op de zetel zodat deze rond Kay ligt.

Even de boyfriend spelen hoor.

Een trilling wekt mijn aandacht en leidt me af van de trailer. Ik haal mijn gsm uit mijn broekzak.

Unicornverslaafde💪: Je genoot. Dat is alles wat ik wou. Spijtig dat het zo snel eindigde. Het had veel leuker kunnen worden...🙂 X

"Wie is dat?" Kaylee wendt ook deze keer haar blik af van de tv en net op tijd draai ik mijn telefoon weg. "Lucca, ze blijft bij Lena slapen." Ze knikt en we besluiten de film te kijken. Ik klik mijn telefoon uit, maar na enkele minuten besluit ik toch te antwoorden. Ik twijfel even en wis meermaals mijn woorden. Ik besluit toch hard to get te antwoorden.

U: Wat jij wilt geloven.

Mijn boner begint nog groter te worden wanneer ik denk aan de situatie waarin ik net zat.

Bijna betrapt. Wat als Kay niet kwam? Had ik hem dan echt zijn gang laten gaan?

Denkend aan de bank waar ik nu op zit. Waar ik misschien nu zou geneukt worden als Kay boven was gebleven. Waar ik nu James zijn ontblote bovenlichaam had kunnen volspuiten met mijn geilheid.

Fuck! Stop Jack!

Ik begin te knijpen in mijn boner en probeer mijn benen dusdanig te leggen dat Kay er niks van kan merken. Kaylee staat plots op en loop naar de open haard, waar een foto van de hele familie gestald staat, toen mama en nonkel Steven nog geen ongeluk hadden gehad. Kaylee neemt de foto in haar linkerhand en wrijf het stof ervan met haar duim.

"Ben jij dat?" Ze wijst naar een dikke schattige mensen-hamster op de schouders van James. "Jup." "Je was dik." Grinnikt ze. "Thanks schat." Antwoord ik sarcastisch. Ik bekijk de foto van een afstandje en zie een jongere versie van mezelf zitten op de schouders van James. Toen was ik nog dik. Na de dood van mijn mama, Nikki en nonkel Steven ben ik enorm afgevallen.

De band met Jay was echter al voor het ongeluk ongelofelijk hecht. Net tweelingsbroertjes, met het kleine verschil dat we totaal niet op elkaar lijken. Maar de ingewikkelde situatie tussen ons nu, was er nog niet tot enkele weken terug.

Ik ga terug zitten, nog steeds in gedachten verzonken. Ik voel Kaylees gewicht op mijn schoot en ik schrik waardoor ik haar billen vastneem en er per ongeluk eens kort in knijp. "Denk je dat ik niet zie en voel dat je hard door me bent?"

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu