69.

297 10 10
                                    

"Wat wil je doen?" Ik haal mijn schouders op. Mijn ogen onderzoeken de zijne waarna ik mijn baan vervolg tot op het moment dat mijn blik rust op de linnen lakens. In gedachten verzonken onderzoek ik elk detail van het beddengoed. Wachtend tot ik zijn stem hoor. Eindelijk onderbreekt hij de stilte met enkele verrassende woorden.

"Wil je gewoon knuffelen?" Zijn ogen staan onzeker. Ik frons nogal diep en kijk hem eerder wantrouwend aan.
"Wie ben je en wat heb je met Jay gedaan?" Zijn ogen lichten op en er rust een zachte glimlach op zijn lippen. Hij veert op van het bed, waardoor zijn lippen nog maar enkele centimeters van de mijne verwijderd zijn. Aangezien ik nog op zijn schoot zit, ben ik groter dan hem, waardoor ik neerkijk op zijn lippen. Hij merkt het en maak een verwachte opmerking: "Geen knuffelen dus?". Na deze woorden verschijnt er een grote pruillip. Ik doe moeite om niet toe te geven aan het aanlokkelijke gevoel. Hierdoor laat ik mijn voorhoofd tegen het zijne rusten terwijl mijn ogen gefocust zijn op zijn zalmroze kapotgebeten lippen.

"Waarom zijn je lippen kapot?" Negeer ik zijn vraag. Hij haalt zijn schouders onverschillig op. "Zijn ze vaak." Reageert hij kort. "Geen knuffelen dus?" Herhaalt hij zijn vraag voor een tweede keer. De pruillip verdwijnt. Mijn hand glijdt over zijn kaak in zijn haar, terwijl mijn gezicht naar zijn oor toe beweegt. "Ik heb andere plannen met jou..." Ik voel zijn adem stokken op mijn ontblote huid en genietend sluit ik dan ook mijn ogen. Hij kan toch momenteel mijn gezicht niet zien.

Ik voel hem slikken waarna hij de volgende woorden zegt: "Wat dan, Little One?" Ik moet moeite doen een gilletje binnen te houden door deze bijnaam. Ik begin terug kusjes te geven op zijn lichaam. Eerst verwen ik zijn gezicht en borstkas, maar al snel ligt Jay terug plat op het bed en hoor ik zijn riem klingelen tussen mijn vingertoppen.

Zijn broeksrits gaat na enige happering open en zonder erbij na te denken beveel ik hem zijn broek uit te trekken. Ik zie dat hij opkijkt van mijn dominante en zelfzekere houding. Ookal weet ik diep vanbinnen niet eens waar ik aan begonnen ben.

Nadat James zijn broek eigenhandig heeft uitgetrokken, spreid ik zijn benen zodanig dat ik genoeg zitruimte heb tussenin. Ik besluit niet te gaan zitten, maar te 'liggen'. Ik zie James even bezorgd naar me kijken wanneer ik iets te lang speel met de zoom van zijn onderbroek. Bang dat ik iets doe wat hij niet wil, kijk ik vluchtig eens omhoog om zo in James' ogen terecht te komen.

Als reactie voel ik zijn hand op de mijne. "Ben je wel zeker dat je de volgende les wil doen?" "Nee." Antwoord ik snel en met een toonvaste stem. Hij haalt mijn hand van de gekleurde blauwe jeans af en vervolgd daarna zijn daden met woorden: "Dan niet. Ander keertje?" Vraagt hij. Ik merk geen afgrijnzen of afkeur in zijn stem, ook geen woede of teleurstelling, wat mij verbaasd.

Hij maakt aanstalte recht te komen van het bed, maar mijn hand en mijn stem houden hem tegen.

"Hoow, hoow!" Verlaat mijn lippen.

Ik voel me net de kerstman.

Ik lach even in mezelf door mijn fantastische grap.
Wow, de kerstman op een unicorn. Hoe fantastisch zou dat zijn. Zie je het al voor je?
Wacht, ik wijk af...

"Je vroeg of ik klaar was voor de volgende les." James knikt, al zie ik een niet-begrijpende blik. "En jij zei nee. Dat is best oké hoor! Ik meen het als ik iets zeg. Ik ben blij dat je het eerlijk zegt. Ik wil je echt niet forceren. Het is niet omdat ik het graag wil, dat jij het moet willen"

Er komt een klein lachje op mijn lippen te staan, ook al probeer ik het te verbergen. "Wie zei dat ik het niet wil? Ik zei toch dat ik andere plannen met je heb? Ik heb gewoon geen zin om dat dom schema te volgen. Dat maakt het zo fake. Ik wil gewoon genieten van wat goed voelt en op dit moment is het dit." Mijn hand draagt zijn kruis en ik heb moeite deze volledig te kunnen omklemmen.

"Je bent zeker?" Vraagt hij met een wrijvende wijsvinger over mijn handwreef. "Hummm, uhum."
"Ik wil je proeven."

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu