22.

1.1K 59 6
                                    

Hij schiet overeind, wat een dreun tegen mijn hoofd veroorzaakt. Ik grijp met een pijnlijk gezicht naar de plek. "Kusje?" En de grijns is weer zichtbaar.

Ik zucht nep en doe alsof ik hard nadenk. Met mijn hand op mijn kin kijk ik naar het witte plafond en laat de stilte tussen ons in drijven.

Ik ga plotseling rechtstaan en schreeuw: "Nee bedankt. Geen zin in jouw bacteriën!" Hij schiet recht en met een sluwe grijns achtervolgt hij me naar de slaapkamer. Ik barst in lachen uit, maar probeer te blijven rennen, wat mislukt.

Ik voel een duw in mijn rug en val met mijn gezicht op het zachte dekbed. Een plofgeluid volgt waarna een gewicht beland boven op mij, ik kreun van de pijn. "Hoeveel ton weeg jij wel niet?" "Hoe zou het klinken als je mijn naam zou kreunen?" "Wat?" Ik til mijn hoofd op van de matras en frons, terwijl ik me probeer om te draaien. Wat niet lukt door het gewicht dat op mij leunt.

"Zei ik dat hardop?" Ik draai mijn hoofd zodanig dat ik nog net de blos op James' wangen kan opvangen in mijn ooghoek.
"Whoopsie." Mompelt hij in zichzelf.

Ik grinnik."Vergeet het gewoon." Wuift hij de uitspraak weg. "Ben ik zo lekker misschien?" Ik probeer arrogant met mijn nep-haren te zwiepen, maar het lukt me niet.
Jay schiet in de lach en gaat dan toch van me af. Zijn gezicht komt dichter bij het mijne en wijkt af naar mijn oor. Ik zucht.

Weer geen kus.

"Je bent echt fucking lekker!" Fluistert/schreeuwt hij zwoel. "Maar ik ben al bezet. Sorry." Mijn gezicht betrekt. "Chocolade heeft je plaats ingenomen." Ik rol mijn ogen en duw hem van me af. Hij steekt kinderachtig zijn tong uit.

"Hé! Je had me chocolade beloofd!" Deelt hij mede met een beteuterd gezichtje. Ik neem zijn kin vast en wieg die in mijn handen. "Auw. Pech!" Ik ren lachend de trap af en spurt naar de keuken op zoek naar mijn verzameling chocolade om te beschermen.

Net wanneer ik naar het bovenste schap grijp, zodat ik mijn chocolade kan pakken, komt een hand mijn gezichtsveld betreden en steelt de chocolade voor mijn neus. "Hé, die is van mij." "Nope, eerlijk gestolen." Hij grijnst weer. Ik grijp naar de chocolade in zijn hand, maar die is ver uit mijn bereik, doordat hij die achter zijn rug verscholen houdt. Ondanks dat ik groter ben dan Jay lijken mijn armen niet langer te zijn, want wanneer ik grijp naar de chocolade achter zijn rug, blijf ik bot vangen.

"Wat moet ik ervoor doen?" Ik kruis mijn armen zuchtend. Hij zet een denkgezicht op en wrijft over zijn opkomende stoppelbaard. "Eerste les?" Ik frons. "Het is vakantie." Zeg ik dom. Hij rolt zijn ogen. "De eerste seksles, dombo." Ik wordt rood. "We kunnen ook gewoon unicorns bewonderen?" Opper ik stilletjes. "Nah. Mijn idee is beter." Weeral een grijns. Ik begin te zweten als ik denk aan wat er komen zal. Met tegenzin stem ik toe. "Hé, als je niet wilt hoeft het niet. Het was maar een grapje bro." Een stomp tegen mijn schouder.

Auch!
Niet door die stomp, maar bro.
Auch!

"We hadden toch afgesproken dat we alles gingen vergeten?" Hopend dat hij van gedacht verandert, geef ik dit luttele argument. "Je wilt niet meer?" Concludeert hij. "Je hebt gelijk. Dit is niet oké." "Nee nee, dat bedoel ik niet." Mijn nieuwschierigheid overwint mijn angst. "Kunnen we er gewoon nog even mee wachten?" Vraag ik onzeker. Zijn gezichtsuitdrukking verandert.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu