76.

218 6 4
                                    

De deur vliegt na enkele seconden open en ik voel meteen een smak tegen mijn borstkas. "Hey! Blij dat je er bent. Kom binnen." Ze maakt een handgebaar terwijl ze achteruit stapt en ik trap mijn schoenen uit waarna ik ze op het schoenenrek onder mijn jas achterlaat.

"Oh ja. Gelukkige verjaardag!" Kaylee omhelst me nogmaals en haar krullende haren kietelen overal op mijn gezicht. Ik laat haar woorden tot me doordringen en besef me dan dat deze woorden werkelijk waar zijn. Ik ben jarig. Hoe kon ik dat vergeten zijn?

Zelf Kaylee wist het en James niet?
Je wist het zelf niet eens meer, sukkel!

Ik glimlach in de omhelzing en leg mijn handen ook losjes om haar tengere lichaam heen. Ze verbreekt de knuffelt, maar vervangt deze direct door drie dikke smakkers op mijn wangen. Ik loop rood aan als ze het lichamelijke contact volledig verbreekt en me voor gaat naar de keuken.

"Dankje." Antwoord ik nog, maar ik twijfel of ze dit wel heeft gehoord. Ik moet de drang onderdrukken om mijn wangen af te vegen met mijn mouwen.

Dat zou wel heel onbeleefd zijn.

"Wil je iets te drinken?" Met de koelkastklink in haar handen stelt ze de vraag. "Cola graag." "Komt eraan." Ik blif stilstaan, niet wetende wat te doen. Kay ziet het en wijst naar de bank. "Ik kom het wel brengen." Vriendelijk knik ik en ga zitten op het u-vormige meubelstuk. Mijn rug is naar Kaylee toegericht, want de keuken en woonkamer hebben geen afscheiding. "Wil je popcorn?" "Lekker." Antwoord ik terwijl ik mijn blik stijf op de televisie gericht hou. Ik twijfel om Jay een berichtje te sturen, maar besluit het niet te doen.

Ik moet hem niet steeds lastigvallen en daarbij kan een beetje hard-to-get geen kwaad.

Ik kijk even op mijn uurwerk en zie dat ik hier nog maar vijf minuten binnen ben. Ik laat een quasi gefrustreerde zucht. Plots hoor ik een lichte kreun achter me en verbaasd draai ik me om om zo een springende Kaylee aan het werk te zien. Zuchten verlaten haar lippen.

"Ik kan er niet aan." Zucht ze, wijzend naar de popcorn in de bovenste la. "Wil je helpen alsjeblieft?" Ik slik knikkend, de blik in haar ogen ontwijkend. Ik weet dat ze iets van plan is, maar ik ken haar nog niet goed genoeg om te zeggen wat dat zou zijn.

Eenmaal bij het kastje wil ik naar de popcorn grijpen, maar Kaylee gaat maar niet aan de kant. Haar shortje schuurt onbedoeld langs mijn onderlichaam en wanneer ze me aankijkt, heb ik het door. Dit was niet onbedoeld.

Ik kuch even ongemakkelijk, grijp daarna naar de popcorn en gooi die praktisch in haar handen. "Hier." Zeg ik nors, duidelijk niet opgezet met dit spelletje. Ik draai me terug om, op weg naar de woonkamer en besluit de tv al op netflix te zetten.

"Welke film?" Ik hoef niet te schreeuwen aangezien Kaylee technisch gezien in dezelfde ruimte is. "Kijken we geen serie?" Hoor ik haar achter me zeggen. Ze geeft me de kom popcorn.

"Ook goed." Mompel ik ietswat geïrriteerd, maar ik laat het niet merken. Ze springt intussen over de bankleuning en komt met een vering tot landing.

"Casa di papel dan?" Ik knik tevreden. "Hoever zit jij?" "Seizoen 2, aflevering 3." "Ik aflevering 5, maar ik wil best herkijken." Geef ik genereus toe. Ze knikt tevreden en neemt de afstandsbediening over om de aflevering daarna op te kunnen zetten.

Ongemerkt haal ik mijn gsm uit mijn broekzak, wanneer de intro van de serie afspeelt.

U: Wanneer kan je me komen halen?

Ik twijfel om er een x-je achter te plaatsen, maar besluit het niet te doen. We hebben ten slotte niet echt iets.

Nadat ik mijn gsm vergrendel, heb ik bijna meteen een reactie terug.

Unicornverslaafde💪: Nu al klaar?

U: Niet echt eigenlijk, maar kan je me straks ophalen?

Unicornverslaafde💪: Ik ben er om 16 uur.

Ik zucht, me heel goed beseffende dat het nu nog maar 13 uur is.

U: Super, dank je!

Ik hoor Kaylee naast me lachen, waardoor ik mijn gsm terug wegleg en mijn volledige aandacht vestig op de tv.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu