66.

291 12 4
                                    

Meteen wanneer het tot me doordringt, grijp ik naar het kussen achter me en verplaats het zodanig dat het mijn enorme erectie verbergt.

Mijn gezicht slaat rood aan terwijl James de reden ontdekt.

"Oeh... Een nasty droom?" Ik schud resoluut mijn hoofd. Misschien iets te snel, waardoor ik mezelf verraad.

"Over?" "Wat?" "Wat?" "Wat?" "James. Denk je nu echt dat die oude truc nog werkt? Je gebruikt die elke keer. Nu kom je er niet mee weg." Ik vervloek mezelf eventjes. Uiteindelijk besluit ik gewoon te zwijgen.

"Oeh... Iemand die ik ken dus?" Lichtjes knik ik. Waarom ik toegeef, weet ik niet. Misschien hoop ik stiekem op een realitydaad.

Na een lange stilte met eindeloos gestaar, schraap ik mijn keel dan toch. Hopend dat de spanning in de kamer wordt verlicht. Voor een moment voelt het ook zo. Tot Jay terug begint te praten.

"Was ik het?" Ik kijk met enige aarzeling in mijn blik op. Twijfelend of ik zou toegeven aan de waarheid. Toch besluit mijn lichaam mijn geweten te kwellen en dus nee te knikken. Ik zie James me onderzoekend bekijken en dat is het moment dat ik breek.

"Ja, oké sorry. Ik weet het. Het is walgelijk van mij en achterlijk om maar te denken dat het ooit zou kunnen gebeuren. Ik bedoel... We zijn familie. Ik kan er niet aan denken dat-" "Hey hey. Rustig." Geschuifel naast me. "We zijn familie, ja." Ik knik spijtig. "Op papier." Vervolgt Jay vastbesloten. "En wat die droom betreft. Het is best normaal om die te hebben. Zeker op deze leeftijd. Ik had gewoon niet verwacht dat ik het zou zijn die je opwindt. Je hoeft je er echt niet voor te schamen. Zelfs ik heb zulke dromen." Mijn wenkbrauw schiet de hoogte in. Hij grinnikt even bij een gedachte. Man, ik ben jaloers! "En ik maar denken dat Kaylee je type was." Ik grinnik. "Zat ik effe verkeerd." Ik lach lichtelijk schamper.

"Kaylee is een toffe meid." Begin ik. Het lachen stopt. "En een goede vriendin." Vervolg ik. "Maar ze is ook niet meer dan dat. Ik moet met haar omgaan weet je?" Hij knikt begrijpelijk. "Dus je zou nooit met haar het bed in duiken?" Vraagt hij ietswat hulpeloos. Ik bijt hard op mijn lip. Wetende dat wat ik nu zou zeggen onze band kapot kan maken. Ik zwijg.

Bezorgd kijkt James me aan. Zijn gezicht licht op. "Oh god." Ik knik meteen. "Je moet met haar naar bed?" Ik staar beschaamd naar het beddenlaken.

"Is dat het experiment van je vader? Een experiment dat onderzoekt of geforceerde liefde kan lijden tot seks?"

Ik knik verslagen.

"En je kent Mijnheer." Zucht ik. "Al zijn experimenten moéten en zúllen slagen."

James humt even begrijpend.

"Heb je daarom mijn hulp nodig met die lessen?"

Tuurlijk niet. Ik wil gewoon een excuus hebben om tijd met je door te brengen.

Bijtend op mijn lip knik ik kort. Hij neemt me in zijn armen. "Het is oké." Sust hij me. "Je hoeft nooit iets te doen wat je niet wilt, Little One. Onthoud dat. Niet bij mij." "Maar ook niet bij Kaylee?" Maak ik zijn zin vragend af. Hij knikt tevreden.

"Wil je er nog mee doorgaan?" Vraagt Jay nogal weifend. Ik knik beduusd. "Jij?" Vraag ik bang.

Besmet met liefde *BxB*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu