4. Behöver du skjuts?

4.3K 68 34
                                    



Jag gick in i matsalen och gick direkt till matkön. Det var potatis och någon sladdrig fisk, men det stoppade mig inte. Jag var super hungrig. Jag la upp lite mat på den vita tallriken och fyllde ett glas med vatten.. När jag var klar kollade jag ut över matsalen och märkte att alla kollade på mig. Jag blev genast obekväm. Jag må inte tappa tallriken då kommer jag inte tillbaka.

Min första nödlösning var att sätta mig med Jesper men innan jag hann hitta honom såg jag Sarah en bit bort vinka hysteriskt med armarna. Först blev jag lite förvånad men riktade mina steg till henne.

När jag kom närmare fick jag syn på en annan tjej som att där. Det var antagligen Cindy,som Sarah snacka om. När jag kom fram frågade jag.
"Får man sitta här?"
"Självklart får du det." sa Sarah hastigt. 
"Hej det är jag som är Cindy" sa tjejen med ett trevligt välkomnande. Hon hade lika brunt hår som Sarah fast Cindy hade blå ögon. Hon reste sig och gav mig en kram. Sedan satte vi oss och började prata om skolan.

"Så jag hörde att du hade sprungit in i Lucas." Sa Cindy helt plötsligt.
"Ja precis, i morse krockade vi så mina böcker hamnade på marken. Och dessutom betalde han min pizza igår." Tjerna kollade upp på mig med stora ögon.
"Han gjorde vadå?" Frågade Cindy med höjda ögonbryn.
"Lång historia" Svarade jag kort och vinkade bort det med handen. Jag orkar inte dra den nu.

"Hur som helst om det är någon av dom som är lugn så är det iallafall han." sa Cindy. Okej så Noah hette den tredje killen. I badboy ligan. Eller rättare sagt fuckboy ligan.
"Nä precis han har inte kommit upp i antalet Chris har legat med. " yttrade sig Sarah.
"Men på tal om snygga killar, Leonora din brorsa är såå het. Så synd att han har flickvän." sa Cindy och tjurade ihop sig.
Jag kollade på Sarah som fnissade lite diskret.

"Haha, kuul att ni tycker det" sa jag tillbaka och skrattade. Det här är normal.
Jag vände mig om och fick syn på badboysen som satt några bord bort. Jag fick ögonkontakt med Lucas som satt bakåt lutad mot sin stol. Jag blev genast generad så jag vände tillbaka blicken ner i bordet. Varför? Kan jag bara lägga av.

"Jo juste det är fest på fredag." sa Cindy och klappade ivrigt händerna.
"Hos vem?" Undrade Sarah.
"Vet inte, har för mig att det var hos Chris" funderade Cindy.
"Okej, men ska vi gå?" Frågade Sarah och kollade på mig.
"Om vi ska, det är klart vi ska." sa Cindy och kollade på oss som om vi var dumma att ens överväga det.
"Leonora vad säger du? sa Sarah och kollade på mig med hundögon.
"Varför inte" sa jag och slog händerna i bordet. Det kan vara ett bra sätt att lära känna nytt folk. Mamma skulle nog föreslå ett annat sätt att skaffa vänner. Men man säger ju inte nej till en fest liksom.

Efter lunchen reste vi på oss, dukade undan och började gå mot nästa lektion. Precis när vi skulle gå runt hörnet i korridoren gick jag in i någon och tappade balansen så jag höll på att ramla bakåt, men personen som jag stötte i, tog tag i min arm så jag fick tillbaka balansen. Och självklart var det tvungen att var Lucas.

"Nämen två gånger på en dag. Ödet kallar på oss, det märker du va?" sa han charmigt och klistrade på sitt oemotståndliga sexiga flin på läpparna.

"Jag skulle inte säga öde utan att du är ouppmärksam och inte ser vart du går. " sa jag kaxigt tillbaka. Nu börjar jag bli trött på hans sexighet och oemotståndliga flin.
"Se där, nu är det du som är otrevlig och inte jag" sa han och höjde på ögonbrynen. Fan honom. Att han alltid ska veta vad han ska säga.

"Ja, då vet du hur du va till mig." Sa jag och gick förbi honom. Jag kände hur tjejerna kom fram bredvid min sida och en bit bort sa Sarah.

The boyWhere stories live. Discover now