18. Akta så du inte dreglar.

3.5K 51 10
                                    


Leonoras perspektiv

Jag vaknade av ett otroligt irriterande solljus som lös in i mitt rum. Eller visst är jag i mitt rum? Jag öppnade panikslaget upp ögonen och pustade ut när jag såg att jag låg i min säng. Varför blir det alltid såhär. Jag kommer aldrig ihåg var jag är. Nu när jag triggade igång mig själv är det ingen idé att ligga kvar här. Jag reste mig upp ur sängen och märke att jag hade på mig klänningen från igår. Bytte jag aldrig om. Men herre Gud kvinna.

Jag bytte snabbt om till mjukisbyxor och en passande munkjacka. Sedan gick jag ut till korridor på övervåningen och sedan in till badrummet. När jag fick syn på mig själv i spegeln hoppade jag nästan till.

(Video där uppe, haha jag har så dålig humor)

Allt smink från igår var helt ut smetat, ögonen var mörka från mascaran och jag såg bara helt förstörd ut. Jag började skölja bort sminket från ansikte och sedan satte jag upp håret i en slarvig knut mitt på huvudet.

Jag lämnade badrummet och kom på att Jesper borde vara hemma. Varför äta frulle själv liksom. Jag öppnade sakta hans stängda dörr och stack in huvudet lite försiktigt. I sängen såg jag inte bara Jesper utan det var en skugga av en tjej. Genast blev jag lite generad. Vad jag sett fick mig fundera lite. Jesper är ju den snälla trevliga killen inte den som bara tar hem en tjej efter en fest. Åh herre Gud har han legat med någon när jag var hemma? Jag skakade av mig tankar och nöp mig hårt i armen för att vara säker på att jag inte drömde.

"Aj fan" sa jag lite tyst. Jag drömmer iallafall inte.

Mina ögon svepte runt lite i hans rum och på en stol låg något som fick mig att vilja skrika rätt ut av ilska. Men jag hindrade mig själv och smällde båda händerna över munnen. Det var en  blå klänning som låg kastad på golvet. Inte vilken klänning som helst. Det var samma klänning som Chloe hade haft på festen.

Med det sagt stängde jag dörren och gick tillbaka till mitt rum och lämnade därefter huset så fort som möjligt. Jag vet inte om jag ska vara arg eller ledsen. Kanske både och. Hur kunde han. Han vet hur mycket jag hatar henne. Hon har för jösse namnen misshandlat mig och fått mig att känna mig skräckslagen varje gång jag visar mig i skolan. Bilder på Chloe och honom i sängen svepte förbi och genast kände jag mig illamående. Jag ville slå sönder någon av ilska. Ett helt fotbollslag eller jag vet inte en jätte stor jävla bäver kanske. Jag skakade bort min frustation och gick till första bästa café jag hittade, där jag kunde äta min efterlängtade frukost.

Sarahs perspektiv

Jag vaknade av att någon pussa mig flera gånger på axeln och kom genast ihåg vad som hände igår natt. Jag vände mig om och fick ett leende på läpparna när jag mötte hans ögon.
"Godmorgon" sa han med en otroligt sexig mörka morgonröst.
"Godmorgon" sa jag innan jag kraschade mina läppar mot hans. Efter kyssen drog jag ifrån och kollade på klockan på hans nattygsbord och fick genast stora ögon.
"Klockan är 1"
"Okej" sa han och drog in mig i en kram så att jag hamnade med ryggen mot hans mage.

(Bild där uppe)

"Men det gör inget, för det är lördag och ingen är hemma."
"Leonora" sa jag panikslaget.
"Tänk om hon inte gick hem med Lucas och är hemma" fortsatte jag hetsa upp situationen.
"Okej ligg kvar här så går jag och kollar." sa han och reste sig upp ur sängen. Han hade på sig ett par knälånga gråa mjukis shorts och bar överkropp. Hans mörka hår var rufsigt men ändå var han så jävla snygg.

(Bild på shortsen jag menar där uppe)

Jag låg kvar i sängen och betraktade honom när han gick ut ur rummet, innan han gick ut sa han.
"Akta så att du inte dreglar" Han vände sig inte ens om. Hur kunde han veta att jag spanade in honom? Tog han för givet att jag gjorde det.
"Hur visste du det" sa jag skrattade jag lite obekvämt.
"Frågan är väl snarare varför du inte skulle kolla" sa han självsäker. Jag öppnade munnen och kastade en kudde på honom som han tog emot och kastades tillbaka på mig. Han flinade till mig innan han lämnade rummet. Jag gäspade och sträckte på hela kroppen. Bara efter en liten stund var han tillbaka i rummet. Han hade kvar flinet på läpparna och hoppade i sängen och satte sig gränsle över mig.

"Kusten är klar Leonora är inte hemma" Jag skrattade och bara efter någon sekund började han kittla mig. Då jag började skratta ännu mer och samtidigt som jag försökte komma loss från hans grepp. Tillsammans skrattade vi och jag sparkade med benen så gått jag kunde.
"Jag dör, sluta" fick jag fram mellan skratt attackerna. Han slutade kittla mig och kysste mig istället passionerat på läpparna.

"Ska vi göra frukost?" frågade han mig när han drog ifrån kyssen.
"Det låter toppen, i'm starving!" Han klättrade bort från mig och reste sig upp ur sängen. Precis när jag skulle resa jag med kom jag på att jag bara hade trosorna på mig.
"Har du en tröja jag kan låna?" frågade jag. Han vände sig mot mig och flinade sedan nickade han och gick mot garderoben. Han tog fram en ljusgrå munkjacka och kastade den mot mig. Jag tog tag i den, satte på mig den och märkte att han spanade in mig. När den var på reste jag mig upp ur sängen och sedan gick vi tillsammans hand i hand ner till köket.

Jag satt på köksbänken och betraktade Jesper medan han stekte ägg och bacon. Han är så fin. För ett halvår sedan då jag mådde som sämst kunde jag inte föreställa mig att jag skulle kunna lita på en kille igen. Men här sitter jag helt fast i en kille som har ett hjärta av guld. Han kollade upp från stekpannan och gav mig ett flin.
"Vad tänker du på?" Frågade han. Jag vaknade upp ur mina tankar och tänkte efter vad jag skulle säga.
"Vad är vi?" Frågade jag seriöst efter ett tag.
"Vad vill du att vi ska vara?" frågad han tillbaka.
"Jag har redan blivit sviken av en kille förut och jag mådde så dåligt över det att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Vad han sa gjorde att jag fick så dåligt självförtroende och var nära på att hamna i en djup deposition."  Jag pausade en stund och tänkte fortsätta men han inte eftersom att han avbröt.
"Jag har bara känt dig i mer än två veckor och jag kan redan nu säga att jag aldrig skulle svika dig eller någon annan tjej för den delen. Jag blir inte ihop med en tjej om jag inte kan se mig en framtid med henne. " Han kom fram till mig och ställde sig mellan mina ben.

(Bild där uppe)

"Sarah Victoria Wixton vill du bli min flickvän?" sa han och kollade djupt in i mina ögon så hela jag blev varm. Om jag vill? Det är klart som fan jag vill ville jag skrika ut. Jag la armarna runt hans nacke.
"Ja" sa jag skrattande och han fick ett leende på läpparna. Han placerade sina händer på mina höfter och sedan möttes vi i en kyss.

"Hur gör vi med Leonora?" Han kollade ner och funderade en stund men sedan kollade han upp och sa.
"Det är så mycket tankar i Leonoras huvud så det kanske är bäst om vi berättar om några dagar vid ett bra tillfälle." Jag nickade och gav honom en snabb puss på munnen innan vi satte oss och åt frukost.

***************

Sorry för dålig uppdatering, men nu är jullovet slut och skolan har börjat. Kommer därför inte uppdatera så jätte mycket men försöker skriva så mycket som möjligt.

Kommentera om idéer eller vad du tycker.

The boyWhere stories live. Discover now