27. Lucas fixade det!

3.5K 55 7
                                    



Leonoras perspektiv

Det var måndag igen och jag var sen till första lektionen såklart. Jesper hade börjat tidigare och självklart missade jag bussen så jag var tvungen att gå.

Det är jobbigt att gå till skolan. Sen händelsen med Chris i lördags förändrade allt. Jag hoppas att jag inte träffar honom idag eller ser honom, hela han äcklar mig. Det är nog Lucas som gör att jag vill till skolan. Eftersom att jag förhoppningsvis kommer träffa eller se honom vill jag se hur han beter sig. Eftersom att vi faktiskt kysste varandra i söndags.

Jag gick med raska steg i korridoren som var tom. Inte en enda elev, kanske eftersom att du är sen, pucko. Jag öppnade skåpet la in min jacka, väska och tog ut böckerna. Jag fortsatte i korridoren och bort mot salen jag skulle ha lektion i.

Helt plötsligt tog någon ta i min handled och drog in mig på tjejtoan. Jag kollade mot personen och såg att det var Lucas. Hela jag blev genast varm och glad.

Inne på toan tryckte han löst upp mig mot väggen och placerade sina händer på varsin sida om mitt huvud. Han böjde sig fram och började kyssa min hals. Oh my god! Det här saknade jag. Det känns så.... bra. Jag stängde mina ögon och försökte fokusera på något annat, men det var omöjligt. Det enda jag kunde tänka på var Lucas varma läppar mot min hals. Jag la mina armar runt hans hals vilket gjorde att han lyfte upp huvudet, jag kollade ner på hans läppar och några sekunder senare pressade jag mina läppar mot hans. Mitt under våran perfekta kyss öppnades dörren och in kom två tjejer. Som fnissade när dom fick syn på oss. Jag satte mina händer på Lucas bröst och puttade/ drog honom ifrån mig. Lucas kollade mot dom och sa stelt "tja" vilket fick dom att fnissa blygt ännu mer. Han vände sig mot mig och flinade, jag skrattade lite stelt som var det mest onaturliga skrattet jag gjort och det fick honom att skratta. Efter det lämnade han toaletten med ett leende på läpparna. Jag skakade lite lätt på huvudet och strax där efter gick jag också ut.

(Bild där uppe på hur dom drar ifrån)

Herregud vad kommer det bli för konsekvenser av det här? Kommer tjejerna säga till hela skolan nu? Jag tror inte det, dom fnissade så blygt och var säkert stört "kära" i Lucas. Så förhoppningsvis kommer inget hända. Jag kom tillbaka till verkligen och kollade på klockan. Fan lektionen slutar om 20 minuter. Bra jobbat Leonora.

Det var lunch och jag och Sarah var påväg in i matsalen. Hon undrade varför jag var sen på första lektionen och jag berättade att jag missade bussen. Jag nämnde inget om incidenten med Lucas. Det tar vi en annan gång.

Efter att vi tagit mat kollade jag runt om det fanns något ledigt bord men min blick stannade på ett speciellt bord. Lucas bord. Men det min blick egentligen stannade på var att Jesper satt där med. Dom två. Jag rynkade lite på ögonbrynen och märkte att Lucas sett mig. Han log mig och jag gav ett litet mystiskt leende tillbaka.

"Har du hittat ett bord?" Sa Sarah när hon kom upp vid min sida

"Mm" sa jag tillbaka och började gå mot deras bord. Dom har något på g.

När vi kom fram till deras bord slog sig Sarah ner bredvid Jesper på en gång och han gav henne en puss på kinden vilket fick henne att le. Jag satte mig bredvid Lucas eftersom att det var den ändå platsen kvar. Jag mötte hans blick när jag satte mig och hela jag smälte. Jag önskar att jag kunde dra tillbaka tiden till när vi stod inne på toaletten. Jag tittade upp och mötte Jespers blick tvärs över bordet. Han såg arg ut eller sur jag kunde inte avgöra.

The boyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt