17. Du är vacker!

3.3K 46 8
                                    


Sarahs perspektiv

Klockan hade blivit mycket och jag började känna mig ganska färdig. Jag hade dansat med Jesper nästan hela kvällen. Det hade varit så mysigt att jag inte tänkt på alla andra eller hur mycket klockan var. Hoppas inte Leonora såg det. Vart är hon egentligen? Jag har inte sätt henne på ett tag. Just nu stod jag och drack vatten i köket. Jag tog upp telefonen och skickade ett sms till Leonora.

Jag väntade ett tag men fick inget svar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag väntade ett tag men fick inget svar.
"Hej" sa någon bakom mig. Jag vände mig om och fick syn på Jesper.
"Jag ska gå nu om du vill ha sällskap?" Undrade han.
"Aa okej, jag vet inte var Leonora är och hon svara inte på mitt sms."
"Men hon smsade mig och sa att hon fick skjuts av Lucas. Så det är lugnt."
"Aha okej vad bra. Men då vill jag gärna ha sällskap" sa jag och svarade med ett leende. Vi gick ut till hallen och sedan lämnade vi huset.

När vi kommit en bit känner jag att han tar min hand. Och där gick vi hand i hand sida vid sida längst gatan.
"Vill du sova över hos mig?" frågade han helt plötsligt. Jag vände mig till honom och log.
"Gärna"
"Jag är ändå själv hemma" sa han. "Eller jag tror att Leonora sover hos Lucas. Det gjorde hon ju förra gången." Jag nickade sakta.

När vi kom upp till deras uppfart låste han upp dörren och vi båda gick in. När vi var klara i hallen fortsatte han upp för trappan och jag gick efter.

När vi kommit upp och stod utanför hans rum vände han sig hastigt om så att vi hamnande tätt intill varandra. Sedan lutade han sig snabbt fram, satt sina händer på mina kinder och kysste mig passionerat. Jag besvarade kyssen och la mina händer runt hans höfter. Vi backade in i hans rum medan vi kysstes och hamnade fort i hans säng. Han hamnade över mig och höll sig uppe med sina armar längst min sida. Jag lägger mina armar runt hans nacke, tryckte honom närmare mig och kysste honom. Han kysste mig vid halsen och jag bet mig i läppen.

Efter en stund byter vi plats och jag hamnar gränsle över honom. Vi fortsatte att hångla och jag kunde känna hans händer vandrade ner längst min rygg. Och letar sig långsamt ner till min rumpa. Jag avbröt kyssnarna och började kyssa han vid hans hals men sedan gick jag upp och kysste han på läpparna.

Jespers händer vandrade upp igen och drog sakta ner dragkedjan till min klänning. Men han slutade och avbröt kyssarna.

"Du måste säga till om du vill sluta" Han är så gullig. Jag nickade och sa.

"Jag vill." Ett leende spred sig på hans läppar och sedan kysste han mig igen. Jag satte mig på honom med rak rygg och drog klänning över huvudet. Där satt jag i min vit spetsiga bh och ett par vita spetstrosor. Han spanade in min kropp men sedan in i mina ögon då han också satte sig upp och kysste mig. Han la ena armen runt min rygg och andra handen på min rumpa. Jag la mina hand runt hans nacke.

(Bild där uppe)

Jag drog av honom hans tröja och kastade den på golvet. Jag spanade in hans kropp också. Jävlar vilket sixpack.
"Du är så jävla vacker" sa han och jag kände hur jag rodnade. Jag kollade ner men han tog ena sitt finger på min haka och lyfte upp mitt ansiktet så vi fick ögonkontakt igen. Sedan kysste han mig länge. Jag drog ifrån och sa.
"Min gamla pojkvän hade andra åsikter " sa jag lite sorgset och jag kunde känna tårarna brännas bakom ögonlocken. Inte börja gråta nu Sarah.

"Vad hade han för konstiga åsikter?" frågade han.
"Han sa att jag var tjock och inte tillräckligt fin." Och där kom den. En enstaka tår rann ner från min kind och jag kollade ner.
"Då måste han varit blind!" sa han och det fick mig att skratta till. Sedan kysste han mig passionerat.
Vi la oss ner i sängen igen och fortsatte kyssa varandra passionerat. Mer kläder åkte av och sedan gjorde han den bästa natten i mitt liv.

**********************

Det här kapitlet var inte lika långt men det kändes bra att bryta allt och börja morgonen på ett nytt kapitel.

Hoppas ni gillar det jag skriver och kommentera gärna om om idéer.

The boyWhere stories live. Discover now