28. Gillar du vad du ser?

3.3K 60 8
                                    



Veckan hade gått jätte fort och vi alla har taggat inför att gå på festivalen som är imorgon och på lördag. Eftersom att festivalen börjar på fredag och slutar på söndag bestämde vi oss för att ta ledig torsdag och fredag så vi inte missar det vi betalat för liksom. Jag och Jesper var hemma eftersom att Cindy hämtade upp Sarah först sen Lucas och tillslut Noah. Jag hade precis packat klart mina väskor och stod redo i hallen. Det tutade till utanför och jag förstod att det var dom.

"Jesper dom är här." Roppade/ skrek jag så han skulle höra.

" Okej jag kommer" Ropade han från övervåningen.

Jag öppnade ytterdörren och fick syn på Cindys stora bil. Så schysst att vi fick låna den. Mamma hade blivit glad när vi berättade om våra planer. Hon kände sig säkrare när Jesper skulle till samma ställe. Så typiskt mamma. Att hon alltid vill att jag ska ha en liten vakt med mig.

Jag slängde ena väskan över axeln och den andra tog jag i handen. Jag gick mot bilen och till bakluckan. Jag la in mina väskor och innan jag skulle stänga stoppade Jesper mig för att lägga in sina saker också. Jag gick vidare och öppnade ena bildörren.

"Heeej" sjöng jag när jag öppnade dörren. Alla svarade glatt hej tillbaka.

"Vem kör?" Frågade jag.

"Jag" sa Lucas som stack bak huvudet från förarsätet.

"Okej." Sa jag och hoppade i bilen.

"Känner du dig inte trygg när han kör eller?" Frågade Noah som satt i sätet bredvid mig.

"Jo då, det är inte första gången jag åker..." Hann jag säga innan jag fattade vad jag var påväg att säga.

"Oj oj oj. Hur ofta åker du och Lucas i samma bil?" Frågade Noah.

"Inte alls ofta, eller inte över huvudtaget." Sa jag och försökte rädda upp det jag sagt. Men det sluta med att alla bara skrattade. När allt var klart startade Lucas motorn och började åka.

"Tjejer har ni tänkt på att vi åker med tre äldre gubbar." Sa Cindy och hon har faktiskt rätt. Vi tre är ett år yngre en killarna.

"Aa vi kanske borde hitta nya unga killar på festivalen." Sa Sarah skämtsamt.

"Hörru!!" Sa Jesper och la handen på hennes kind och "tvångs" kysste henne på munnen medan hon log.

Hela bilresan gick jätte fort även om det var 15 mil. Lucas hade kört hela vägen som en prins. Bokstavligen, jag höll på att somna flera gånger.

Bilen rullade in vid ett stort hotell, det kändes som att man var i Las Vegas. Man körde in med bilen fram till dörren. Det stod män i röda kavaj jackor och en matchande röd hat, dom stod redo att lägga väskorna på den höga vagnen med guld kant. Herregud hur dyrt kommer det här bli?

(Bild där uppe på hotellet typ)

Vi alla gick ut ur bilen och männen började genast plocka ut våra väskor. Vi gick in till receptionen och Sarah gick fram och fixade rumskorten. När hon kom tillbaka gav hon mig kortet till rummet jag och Cindy skulle dela på och det andra till killarna. Vi fortsatte in i hotellet tills vi hittade hissen. Vi alla gick in och jag tryckte på våning 7. Vi alla hade fått rummen bredvid varandra vilket var jätte bra. Det hade varit tråkigt att vara på helt olika våningar.

Det plingade till och hissdörren öppnades. Vi gick ut och fortsatte gå längst korridoren. Det var röda sammetsmattor som täckte golvet och dörrarna var svarta. Jag och Cindy stannade vid våran dörr och jag satte in kortet i kortläsaren. Jag öppnade dörren och vi båda var spända på hur rummet skulle se ut. Vi båda gapade stort när vi såg hur rummet såg ut. Det var inte så stort men det snyggaste och fräschaste hotellrummet jag sett. Gråa väggar, långa ljusbruna gardiner längst fönstret, en vit säng med stora gråa kuddar, en liten tv framför sängen och det lyxigaste i hela rummet en kristallkrona i taket. Omg jag kommer sova som en prinsessa. Vi båda tog sats och slängde oss i sängen. Där låg vi och skrattade som galningar.

(Bild på rummet där uppe)

Efter en liten stund hade vi packa upp och vi hade snackat ihop oss alla att vi skulle bada i hotellets pool. Jag och Cindy hade satt på oss bikinis och bara en handduk över. Det känns onödigt att sätta på sig kläder över.

När vi kom ner till poolen var dom andra redan där. Dom satt vid två solstolar och väntade på oss antagligen.

"Äntligen" Ropade Noah.

"Trodde för en stund att ni hade bangat"
Tillade han.

Vi flinade tillbaka. Eller JAG flinade, Cindy kollade bara surt mot honom. Vad är det mellan dom. Men man säger ju att kärlek alltid börjar med bråk. Jag kollade på Lucas som satt på ena solstolen, han hade bara badbyxor på sig. Inte för att det var första gången jag sätt hans magmuskler men asså gud vill han att jag ska få en hjärtattack eller? Han var så snygg. Gud hans armar och hans magrutor och vältränade ryggen och hela han för i helskotta. Jag släppte blicken på honom och kollade mot Cindy. Hon släppte handuken och gick mot stegen till poolen. Antar att hon inte vill blöta håret. Noah som tydligt märkte att hon inte ville bli nedsänkt reste på sig, sprang och hoppade i vattnet så det stänkte överallt. Inklusive på hela Cindy. Hon stelnade till jag såg hur mycket hat som bildades i hennes ögon. Noah dök upp och Cindy började genast skrika på honom men han ignorerade det och skrattade åt henne istället.

Jag släppte handuken och la den på solstolen. Sedan kollade jag upp och mötte Lucas blick tvärs över. Han kollade in mig från topp till tå.

"Gillar du vad du ser." Frågade Jesper.

"Det inte första gången" sa Lucas och kollade in i mina ögon. Nej det är det ju inte. Jag smällde till honom på axeln men innan jag ens hann blinka var han uppe på benen och greppade tag i mig. Han lyfte upp mig i hans famn och sprang till poolen.

"Lucas neeeej," Hann jag säga innan han hoppade i poolen med mig i famnen. Det kyliga vattnet träffade min kropp och simmade fort upp till ytan för att få luft. Ska jag skämta att jag inte kan simma?? Ja fett kul!! Jag simmade simmade upp till ytan och ropade.

"Jag kan..." Jag simmade under ytan och upp igen och fortsatte meningen.

"Inte simma" jag såg att någon genast började simma mot mig. Greppade tag i min arm och drog mig upp till ytan. Uppe vi ytan såg jag att det var en skrämd Lucas. Han kramade/ höll mig runt midjan så jag var med ansiktet över vattenytan hela tiden. Efter det kunde jag inte hålla mig längre utan brast ut i skratt. Han såg lite chockad ut först men sedan fattade han att jag lurat honom. Han släppte mig och flinade med blicken "det här ska du få fan för".

Efter en liten stund hoppade Sarah och Jesper i också. Vi alla plaskade och lekte som små barn. Killarna slängde runt oss och vi badade på som galningar.

Just nu körde vi en lek där man skulle få ner varandra från varandras axlar. Sarah satt på Jespers axlar, Cindy blev tvungen att sitt på Noahs och jag på Lucas. Jag och Lucas hade jätte bra teamwork så vi vann eller vad man ska säga.

(Bild där uppe)

Efter att vi badat klart skildes vi alla åt för att duscha och fixa i ordning sig till middagen. Vilken bra dag. Så mycket bättre än att vara i skolan. Hur kunde det bli att jag och några tjejer är på en liten mini semester med skolans två badboys. Men när man lär känna dom är dom helt andra människor än vad alla andra säger till en.

******************************

Hoppas du gillade det!

Rösta och kommentera vad du tycker. Kram<333

The boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu