40. Barnvakt och galen bio

2.9K 49 8
                                    


Leonoras perspektiv:

Gud vad tiden kan gå fort. Jag är redan i vecka 23, det är ganska sjukt. Att jag ska bli mamma om 17 veckor är helt sjukt. Att jag och Lucas ska bli föräldrar till en liten unge det är sjukt. Allt är nästan helt ofattbart. Det känns som att jag levt i en dröm dom senaste veckorna. Vi har inte riktigt kommit ut med att jag är med barn för skolan. Varför skulle vi det? Det är inte direkt så att alla på skolan är mina bästisar. Men dom kan väll ha annat lite eftersom att min mage börjar bli större. Nu får jag ännu mer blickar på mig i korridoren, men jag bryr mig inte för jag har världens bästa pojkvän, världens bästa kompis och världens stötandes familj.

Jag bor som sagt hemma fortfarande och Lucas med men han sover över hos mig varenda dag. Man skulle kunna säga att vi bor tillsammans. Under dom senaste veckorna har jag och Lucas kommit varandra ännu närmare. Vilket jag älskar. Allt drama som hände har jag lagt bakom mig. Han har visat så mycket kärlek dom senaste veckorna att jag varit rädd att svimma. Så fort han kommer in i rummet pirrar det i magen, en underbar känsla.

Jag stod på en pall framför förrådet i hallen. Eftersom att bebisen faktiskt kommer snart, tänkte jag att jag kunde tjäna lite Cash. Så jag har ställt upp för att vara barnvakt. Det kan ju också vara bra att känna på ''barn livet".

En stor låda låg på en hylla lite längre upp, precis innan jag skulle ta ner den sa Lucas bakom mig.

"Vad gör du?"

"Jag ska ta ner den här låda" sa jag ansträngande. Eftersom att jag stärkte på mig. Han satte sina händer på mina höfter och drog ner mig från stolen.

"Hej, vad gör du" sa jag när han dragit ner mig.

"Du kan ramla." Sa han när han tog ner lådan utan att ställa sig på pallen. Inte mitt fel att jag är så kort.

"Du har rätt, jag är ganska klumpig." Han log och fortsatte in med låda i köket. Inne i köket ställde han den på köksön och vände sig om till mig.

"Vad ska du med lådan till" Frågade han mig. Jag gick runt köksön och öppnade lådan. I lådan låg mina och Jespers ganska leksaker. Eller några iallafall, det flesta slängde vi innan vi flyttade till USA. Det hör var dom finaste och leksaker som mamma ville att vara barn skulle ha.

"Jag tänkt att det var bra att vi tjänade lite pengar så jag ska vara barnvakt idag." Sa jag och log mot honom.

"Aha smart, jag kanske borde skaffa ett jobb jag med." Jag nickade och började leta lite bland leksakerna.

"Jag ska möta upp några killar nu men vi ses senare" sa han.

"Mm, du borde komma förbi senare och säga hej till barnen." Sa jag exalterad.

"Nja jag står över, jag gillar inte barn så mycket." Sa han och började gå till hallen. Vad menar han med de?? Han vände sig om precis innan han skulle gå och sa.

"Öh, jag gillar vår unge" jag flinade och kastade en leksak mot honom. Han flinade med.

"Jaja gå här ifrån, tönt" sa jag och log mot honom. Han skrattade men gick sedan ut till hallen och strax där efter stänger dörren.

Barnen hade åkt hem klockan 18:00 och helt ärligt måste jag nog säga att det var lite jobbigt. Barnen var i fem årsåldern och skrek och sprang runt och kastade saker. Hoppas vårat barn blir lugnt. Annars kommer jag nog gå i tidig pension. Huset var lite kaos, saker låg lite överallt och helt ärligt såg det ut som ett bombnedslag. Jag plockade och städade i huset när dörren öppnades. 

"Hallå" Roppade Lucas.

"Hallå" svarade jag tillbaka.

Han kom in i vardagsrummet där jag satte på golvet och samlade ihop alla leksaker.

"Oj, har du suttit barnvakt åt djur eller?" Frågade han och höjde på ögonbrynen. Jag skrattar och torkade handen på pannan. Jag är faktiskt lite svettig.

"Vet du vad vi borde göra?" Sa jag och reste mig lite klumpigt.

"Vi borde gå på en bio och bara slappna av." Jag la mina händer runt hans nacke och han log mot mig.

"Vilken bra idé" sa han och kysste mig på munnen.

"Hur kund jag ha sådan tur?" Frågade han och log.

"Mm, det hjälper att du är sexig" sa jag mystiskt och vände mig om för att gå ut ur köket. Jag kunde känna hur han flinade på mig bakifrån.

"Vi åker om en timme" ropade jag.


Vi hade tagit bilen till biografen eftersom att jag blir så lätt trött när jag går för långt. Vi gick in i biografen och gick direkt fram till kassan.

"En mellan popcorn och två Coca color, tack" beställde Lucas och strax där efter fick vi vår beställning. Vi letade reda på vilken salong bion var i och gick sedan dit. Komedifilmen Började inte förens om 10 minuter men det gör inget för jag älskar att titta på reklamen. Det är nog bara jag som gillar det.

Det var nog den bästa film jag och Lucas sätt. Vi skrattade så mycket att folk vände sig om och kollade surt på oss, man kunde knappt drick Coca colan för att risker att hosta ut allt i en skrattatack och jag fick kramp i lungorna efter varje gång jag skrattat.

Vi satt kvar sist i salongen för att lugna ner oss lite och komma tillbaka till verkligheten. När vi kom ut var det lite mer människor ännu vad det var när vi kom hit.

"Jag går på toa bara" sa jag till Lucas och gick bort mot toan. Inne på toan stod en massa fjomp tjejer med mycket smink och piffade till sig i speglarna. Dom kollade på mig lite bitchigt och framförallt min mage.

När jag kom ut igen såg jag Chloe. Hon var påväg någonstans med snabba steg. Innan jag ens hunnit blinka tryckte hon sina läppar mot Lucas som stod lutad mot väggen. Jag fick en klump i magen men innan jag ens han ta ett steg hade Lucas puttar bort henne. Han fick ögonkontakt med mig tvärstannde över rummet. Men jag veck av blicken och började mina steg utåt. Lucas kom upp vid min sida men innan han hann säga något sa jag.

"Skjutsa bara hem mig"

I bilen påväg hem förklarade han vad som hände vilket han inte behöver för jag såg ju själv vad som hände. Jag såg ju hur fort han puttade bort henne. Hon måste knappt nuddat hans läppar. Jag är inte arg, bara lite trött. Efter att varit barnvakt och sen en sådan här rolig kväll. Jag sa det till honom men han verkar fortfarande vara lite bekymrad. Jag sa bara att han skulle glömma det.

Jag gav honom en puss på munnen och stängde sedan dörren. Han stannade kvar till han såg att jag kommit in och sedan gick jag trött in till köket för att hitta något att äta. Sedan satte jag mig i soffan och kollade på tv.

Det plingade till i telefonen, det var från Lucas. Jag log när jag läste.

Strax där efter gick jag upp och la mig på en gång

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Strax där efter gick jag upp och la mig på en gång.

**************************

Hoppas du gillade det!
I kapitlet förekommer inspiration från en serie.

Rösta och kommentera.<33

The boyWhere stories live. Discover now