33. Ja vi är ihop!

3.2K 50 0
                                    



Leonoras perspektiv

Det var fredag, vilket jag tycker är den bästa dagen i veckan. Det känns som att jag lever lite under cover, jag och Lucas har smygit runt hela veckan så ingen ska fatta eller veta att vi är ihop. För mig skulle det inte göra något om alla fick veta att vi är tillsammans men i och med att jag har blivit nerslagen av Chloe så fort vi inte ens har rört varandra så känns det inte som en så bra idé.

Jag satt i köket och åt min frukost då det plingade till i min telefon. Jag kollade på skärmen och såg att det var ett sms från Lucas.

 Jag kollade på skärmen och såg att det var ett sms från Lucas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jag la ner telefonen åt upp min frukost och packade min väska. Sedan satte jag mig och väntade i hallen.

Jag kunde höra att en bil stannade utanför huset så jag satte på mig skorna, jackan och slängde väskan över axeln, sedan öppnade jag dörren. Jag låste dörren och gick sedan till Lucas bil. Lucas öppnade min dörr inifrån och jag log tacksamt tillbaka.

"Heeej Leonorla" ropade Stella glatt i baksätet. Jag kollade bak och hejade glatt tillbaka. Lucas startade motorn och körde mot Stella dagis. Under hela resan pratade Stella. Hon ställde gulliga frågor och var en helt underbar tjej. När vi var framme gick Lucas ut ur bilen, knäppte upp Stellas bälte och lyfte ut henne ur bilbarnstolen. Sedan tog han hennes hand och började gå upp mot dagiset. Jag betraktade alla rörelser han gjorde, han var så bra med barn. Att han var tvungen att luta sig lite ner för att nå hennes hand. Han hade på sig ett par svarta jeans, en vit munkjacka och en jeans jacka över det.

(Bilden där uppe,  hur han ser ut)

Han hade luvan på sig och ett par snygga svarta solglasögon. Så sexig. Hur kunde en gud som han välja mig. Ja menar jag är väll inte så speciell. När dom försvann in i byggnaden kollade jag en stund på telefonen och bara en kort stund efter såg jag att dörren öppnades, men Lucas kom inte ut ensam. Han hade två tjejer i vår ålder bredvid sig som såg ut att vara helt upptagna med att få honom att skratta eller bara visa sig snygga. Har dom också lämnat sina syskon? Antagligen. Lucas gav dem ingen uppmärksamhet och gick med ganska hög fart till bilen. Jag var inte svartsjuk, faktiskt inte. För jag märkte att Lucas inte var intresserad av dem.

Han hoppade in i bilen och satte in nyckel i bilen. Han vände sig mot mig och jag log till honom.

"Vilka var de?" Frågade jag normal och inte svartsjuk.

"De ville så gärna att Stella skulle leka med deras småsyskon hemma hos oss. Antagligen så de kunde vara kvar och vara med mig. Jag är inte blind jag ser ju vad de håller på med." Jag log till honom och skrattade till åt hans härliga svar. Han flinade mot mig och startade bilen och började köra. Jag kollade ut mot tjejerna som stod vid deras bilar, dom såg lite bekymrade ut. Antagligen för att snyggingen hoppade in i en bil med en tjej. Jag log för mig själv och vände mig är honom. Sedan lutade jag mig mot honom och kysste honom mitt på munnen. Han drog ifrån och flinade fast hade blicken fast framåt, vilket var bra annars hade vi säkert kört av vägen. Hans gasade så bilden burnade och kollade med ett flin åt mig.

När vi kom fram till skolan hoppade vi ut ur bilen och fortsatte mot skolans dörrar hand i hand.

När vi kom in i korridoren vändes alla blickar till oss. Lucas kollade runt och sedan stannade han up

"Ja vi är ihop! Sorry killar men hon är upptagen." Sa han nöjt och la sin armen runt min axel och tillsammans gick vi flinade igenom korridoren. Tjejerna var mest sura medan vissa killar visslade eller hojtade.

Hela dagen hade varit lugn, inget slagsmål bara bitch blickar från tjejer. Men vad ska jag göra, inte mitt fel att skolans snygging vill bli ihop mig.

Efter en skoldag var jag äntligen hemma. Jag sparkade av mig skorna, hängde av mig jackan och la väskan på marken. Inne i köket satt mamma med telefonen. Vad bra då kan jag berätta om planerna inför imorgon.

"Hej mamma"

"Hej skrutten, har du haft en bra dag?"

"Japp toppen! Du jag har en sak att berätta för dig." Sa jag. Hon kollade på mig seriöst och sa panikslagen.

"Är du gravid?" Det kom som en chock så jag hostade till och skakade ivrigt på huvudet.

"Nej, gud nej." Sa jag. " Jag skulle bara säga att jag är tillsammans med Lucas" Hon började genast le och vi kramade om varandra som två spralliga tonåringar.

"Åh vad glad jag är för din skull"

"Tack! Och vi två blev bjudna på middag hos honom imorgon" Hon höjde ögonbrynen och fick ett leende på läpparna.

"Åh så trevligt"

"Jag tror att du och hans mamma kommer ha jätte trevligt, ni har liksom gått igenom samma saker ungefär" sa jag.

"Jaså?" Frågade hon undrande.

"Ja Lucas pappa lämnade dom när hans mamma var gravid med hans lillasyster. Hon är också ensamstående." Hon sprack upp i ett leende, inte för allt som hänt med Lucas mamma utan att hon kanske hittat en kompis eller väninna som har upplevt samma saker.

"Sarah kanske kan komma över någon dag också, vi hade ju så trevligt." Hade Jesper berättat om dem? varför skulle hon annars ta upp henne?

"Åh har Jesper berätta att de är ihop?" Frågade jag. Mamma som drack sitt kaffe satte nästan i halsen när hon fick höra vad jag sa. Okej hon visste inte. Fan Leonora. Måste du alltid säga för mycket.

"Är de ihop? Hur länge har de vart det, varför har han inte berättat?"  Alla hennes frågor kom på en gång.

"Ja, ett tag och vet inte." Svarade jag enkelt.

"Jätte trevligt med middagen älskling, men nu måste jag prata med min äldsta son." Jag nickade och hon började gå upp till Jesper. Oj oj oj hur kommer det här bli.

************************

Hoppas ni gillade det! Rösta och kommentera.

Tack för 2,5k omg är helt chockad.

The boyWhere stories live. Discover now