29. Lucas flörtar och slagsmål

3.5K 52 6
                                    


Leonoras perspektiv

Det var äntligen fredag, dagen vi alla längtat efter. Klockan var ungefär 15:30 och insläppet till festivalen börjar klockan 15:45 men vi kände ingen stress att stå och trängas då eftersom att artisterna börjar sjunga klockan 16:00. Jag, Sarah och Cindy hade fixat i ordning oss inne hos mig och Cindy i två timmar snart. Sarah hade precis lockat klart mitt hår och Cindy stod uttråkad och vänta på oss i hallen. Vi skulle ha träffat killarna nere i lobbyn för 10 min sedan, men men fint folk kommer alltid sent. Sarah drog ut kontakten till locktången och jag vände mig om.

"Tack så mycket" sa jag och reste mig upp, vi båda började gå mot dörren för att sätta på oss våra klackar. Sedan åkte vi ner med hissen till lobbyn.

(Deras kläder där uppe)

Hissdörrarna öppnades och vi alla gick på rad mot den stora lobbyn. Vid soffgruppen bredvid receptionen satt killarna otåligt och väntade på oss. När de fick syn på oss så reste de på sig samtidigt och vi riktade våra steg mot dem.

"Har ni haft förfest eller?" Frågade Noah med ett flin på läpparna.

"Det tar tid att se såhär bra ut" sa Cindy snofsigt. Han flinade tillbaka mot henne med ett snett leende. Jag kollade upp mot Lucas och märkte att han redan spanade in mig. Jag kunde inte annat en att le. Han såg inte så dum ut själv, Han hade på sig ett par beiga shorts som slutade vid knäna och en ljusblå 'mjuk' skjorta. Till det hade han ett par vita sneakers. Sjukt bra smak på kläder måste jag säga, han såg ut som värsta modellen. Jätte sny... Jag blev bruten av mina tankar när Cindy sa.

"Ska vi dra?" Vi nickade och började gå mot utgången. Sarah och Jesper gick hand i hand några steg före oss andra. Vi kunde inte riktigt gå alla sex bredvid varandra på en 1,5 meters trottoar. Hotellet låg väldigt nära festivalen så efter ungefär 10 minuter var vi framme. Vi ställde oss i den långa kön och efter en stund var det vår tur. Vi visade upp våra biljetter och tjejen bakom kassan satte på oss ljusrosa tyg armband runt våra handleder. Vilket passade väldigt snyggt till min outfit.

När alla fått sitt band fortsatte vi ner där scenen skulle vara. Festivalen var på en stor öppen gräsyta. Några stora tält stod på en rad vid högra sidan av scenen, där man antagligen kunde köpa snacks och dricka eller så var det sponsorer. Just nu var ingen sugen på dricka så vi fortsatte närmare scenen. Scenen var stor och hade ett tak som en halvmåne. Det var många ungdomar i vår ålder som stod redo precis vid scenen. Och ju längre ifrån man kom blev det glesare och glesare med människor.

Vi styrde våra steg närmare scenen och när vi var en bit ifrån stannade vi. Ingen av oss hade lust att trängas längst fram bland massa vilda ungdomar. Det var många umgängen i vår ålder som var här. Sen var det familjer också men de höll sig en bit ifrån eller så hade de picknick filtar med sig och kollade på avstånd. En bit framför mig vände sig en tjej och kollade mot någon bredvid mig. Hennes blicka var sexig och lite gullig i ögonen. Jag vände mig nyfiket om och såg vem som stod bredvid mig. Lucas. Hela jag blev stel och jag kunde känna ilskan växa inuti mig. Var jag svartsjuk? Jag knuffade till Lucas från sidan och sa.

"Du har en idol" Han vände sitt huvud mot mig och kollade lite oförstående. Jag nickade fram och hand kollade fram. Sedan gjorde han ett sexigt leende tillbaka till tjejen som blev ännu gladare och betedde sig ännu mer sexigt. Jag blev lite chockad och rynkade på ögonbrynen. What the f*ck är det som händer. Trodde att han skulle skita i henne. Hon ser ut som en bitch. Det ser jag på hennes lilla linne och upp pushade bröst samt hennes 1 kg smink. Jag knuffade till honom igen och försökte inte låta svartsjuk. Men det misslyckades jag med. Stort.

"Vad gör du?" han vände sig om till mig och flinade åt min kommentar.

"Lugn Leonora" sa han lugnt innan han tryckte sina läppar mot mina. Jag blev först lite chockad men sedan glad. Undra hur hennes min är nu. Han drog ifrån den korta kyssen och vände sig fram åt igen som att inget hänt. Jag gjorde det samma och kollade mot tjejen. Hon stod med rynkade ögonbryn, öppen mun och hat i ögonen. Jag flinade lite och kollade sedan mot Lucas. Han stod fortfarande med armarna i kors och kollade rakt fram. Sedan flinade han eftersom att han märkte att jag kollade på honom. Han vände sig till mig och vi fick ögonkontakt några sekunder innan han vände sig framåt igen. Där stod jag chockad, glad och lycklig. Gud vad jag gillar den här killen. Strax där efter började konserten.




The boyWhere stories live. Discover now