30 Lucas, kommer du bara ligga med mig?

3.3K 50 13
                                    




Leonoras perspektiv

Efter att Cindy gått låg jag förväntansfull kvar i sängen. Kommer hon komma tillbaka? Han kanske inte kommer? Klart han kommer, han skulle nog inte missa en natt i samma säng som mig. Han har ju vart lite besatt av mig ända sedan jag började i den nya skolan. Ska jag fixa mig lite? Jag ligger helt osminkad och i ett skit sexigt nattlinne med massa batman loggor på. Vem vill inte ha ett nattlinne med den coolaste hjälten?? Daa!! Eller ska jag byta?

Precis då knackade det på dörren. Fan nu hinner jag inte byta. Jag reste mig upp ur sängen och tassade på tårna bort mot hallen. Jag öppnade dörren sakta och bakom den stod det en man i svarta kläder. Han vinkade med en kniv i handen.... Hahah skoja, gud vad jag är rolig.

Jag öppnade dörren långsamt och bakom den stod Lucas, med bar överkropp och ett par gråa mjukisbyxor. Hans hår var lite rufsigt så antagligen hann han väll lägga sig i sängen en stund. Han kollade in mitt nattlinne och sa "sexigt" jag skakade på huvudet och flinade. Fnittriga tjejröster hördes ute i korridoren. Jag stack ut huvudet och mycket riktigt var några tjejer på väg in i ett rum några dörrar ifrån vårat. Dom fnittrade blygt eftersom att en ursnygg killen stod i samma korridor som dom och han var shirtless. Lucas kollade dit och flinade sexigt mot dom. Vilket fick dom att fnissa ännu mer. What the f.uck! Vad gör han?? Är det en plan att göra mig svartsjuk? För det lyckas han med. Jag tog tag i hans arm och drog in honom i rummet. Han skrattade belåtet och fortsatte in i rummet. Jag stack ut huvudet igen till tjejerna som hade slutat fnittra.

"Han är tyvärr upptagen i natt" sedan flinade jag nöjt och stängde dörren med en smäll. Jag små sprang in i rummet igen och fick syn på Lucas som låg raklång mitt i sängen. Jag tog lite sats och hoppade i sängen så jag hamnade gränsle över honom. Vi båda skrattade och efter en stund slutade jag och blev allvarlig. När han såg att jag blev allvarlig blev han det med och slutade skratta genast. Jag kollade en stund på honom och efter en stund sa jag.

"Varför flörtar du ena sekunden med tjejer och sedan kysser du mig?" han kollade djupt in i mina ögon och efter en stund sa han.

"Jag antar att jag vill att du ska bli svartsjuk och se hur du reagerar. Och hittills har du reagerat väldigt bra" sa han lugnt med ett leende på läpparna.

"Vadå reagerat bra?" frågade jag honom.

"Du har inte bara kollat på och inte sagt något, du frågade mig vad jag höll på med. Fast än vi inte är ihop" Jag flinade mot honom. Jag satt fortfarande på honom över magen.

"Aa du lyckades göra mig svartsjuk" sa jag och hade blicken i hans ögon hela tiden. Han reste sig sakta upp från hans liggande ställning. Jag satt fortfarande gränsle över honom. Han la sina armar runt min midja och kom närmare mig.

"Aa jag vet." viskade han långsamt och sexigt i mitt öra, vilket fick hela mig att rysa. Han drog ifrån igen så våra huvudena var en decimeter ifrån varandra. Han märkte att jag rös och frågade.

"Fryser du?" Jag skakade långsamt på huvudet och sa osäkert.

"N-nej" ett flin växte på hans läppar, han höjde på ögonbrynen och sa.

"Inte?" Men gud vad är det jag håller på med.

"Jo det är klart jag fryser, da" sa jag och 'kollade upp' med ögonen i rummet men huvudet var stilla. Så som man brukar göra när man säger da.

" Det är typ 24 grader här inne." Hans flin på läpparna växte och växte.

"V-va? Oj, så kallt." mumlade jag med ironi i rösten. Leonora du suger verkligen på att ljuga. Han skrattade åt mitt beteende och la sedan en hårslinga bakom mitt öra.

"Lucas, kommer du bara ligga med mig och sen dra? För jag har redan fått mitt hjärta brustet en gång." sa jag och kollade ner i täcket. Han lyfte upp mitt ansikte och tryckte sina läppar mot mina. Inte hårt eller aggressivt utan som en riktig gentleman. Jag besvarade kyssen och satte mina händer på hans kinder. Vi la oss sakta ner i sängen jag över honom. Våra kyssar över gick fort till hångel och det blev allt mer intensiva. Så här intensiva har vi aldrig varit. Hur långt vill jag att det ska gå? Det känns så bra. Som att hela jag skulle explodera eller att det levde hundra fjärilar i min mage. Är det så här det känns att vara förälskad?

Vi rullade runt så jag hamnade underst. Han började kyssa min hals och vandrade ner till nyckelbenet. Jag bet mig i läppen för att inte släppa ut ett stön. Han slutade kyssa mig och kollade upp på mig.

"Du måste säga stopp om du inte vill" jag log för mig själv och nickade på huvudet. Ett leende växte på hans läppar. Han kysste mig än en gång medan ja log och sedan drog han av mig mitt nattlinne. På nått sätt blev jag lite blyg över att visa mig helt naken framför honom. Men den fina killen han är så kollade han inte sliskigt på min bröst och uttryckte beroende, utan han kollade lite fort mer kärleksfullt. Hans ögon var mest fasta i mina ögon. Vi började hångla igen och bara några minuter sedan hände det. Jag hade legat med honom. En av skolans badboys. Vad fan kommer hända efter det här? Chloe? Kommer han dra? Den frågan störde mig något stort. Jag ville tro på det faktum att han har ändrats och inte kommer sticka men jag hade på några konstigt sätt en klump i magen.

***********************

Oop Oop nu hände något alla väntat på. Hoppas du gillade kapitlet.  <33333

~~~~~~~~~~~~~
Om du har frågor till Q & A se till att skriva ner dom i kommentarsfältet. Kan vara en hur enkel fråga som helst.
~~~~~~~~~~~~~

The boyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum