26. Godnatt Lucas!

3.2K 58 17
                                    



"Lucas" ......

Han vände sig sakta om och kollade mot mig.

"Aa" Jag kollade in i hans ögon en stund innan jag tog modet att fråga.

"Kan inte du sova här hos mig?" Han sprack genast upp i ett leende och började gå till min säng. Jag lyfte bort täcket och flyttade på mig lite så att hans skulle få plats. Han la sig ner i sängen på sidan så vi låg ansikte mot ansikte. Där låg vi och kollade djupt i in varandras ögon i tystnad. Ingen pinsam tystnad mer bara romantisk på något sätt.

"Du är så vacker" sa han helt plötsligt vilket fick mig att rodna lite. Jag kollade ner lite och log för mig själv.

"Ingen kommer aldrig komma åt dig på det sättet igen. Okej." Sa han och jag nickade. Vi hamnade i samma dvala och bara kollade på varandra men efter en liten stund gäspade jag och han sa.

"Ska vi släcka?"

"Mm" svarade jag tyst sedan vände jag mig om och släckte lampan. Jag låg kvar på sidan och fixade till täcket. Efter en liten stund kände jag två starka armar slingra sig runt min midja. Nu kunde jag inte känna mig säkrare.

"Godnatt Leonora"

"Godnatt Lucas" sa jag och strax där efter somnade vi båda.

Jag vaknade med ett ryck och satte mig hastigt upp i sängen. Jag drömde om att Chris hade våldtagit mig utan att Lucas eller någon hittat mig. Jag var svettig och andades tungt. En lättnad släppte från mig när jag märkte att det bara var en dröm. Jag kollade runt i rummet och märkte att jag var själv. Vart är Lucas? Har han stuckit utan att väcka mig? Självklart det är väll det han gör. Trodde han hade ändrats.

Jag drog bort täcket och reste mig upp ur sängen. Sedan gick jag mot garderoben, satte på mig ett par gråa pösiga mjukisbyxor och började gå ner till köket.

När jag kom in köket möttes jag av mat doften. Mm. Är mamma hemma? Eller Jesper. Åh herre gud om han kom hem inatt endå. Men alla tankar släppte när jag såg att Lucas stod vid spisen och stekte något. Han hörde att jag kom in i köket så han vände sig om och flinade mot mig.

"Godmorgon" sa han efter ett tag och vände sig om för att kolla vart han stekte.

"Godmorgon" svarade jag tillbaka.

"Trodde du hade stuckit" sa jag efter. Han vände sig om och log.

"Varför trodde du det?" Frågade han. Jag lutade mig mot köksön och sa lite kaxigt.

"Det är väll det du gör efter varje ligg med en tjej?". Men varför sa jag det kaxigt. Han har ju förändrats.

"Det brukade jag göra när jag låg med tjejer, ja. Och för det andra låg inte vi." Han la ifrån sig stekspaden, kom fram till mig och stannade väldigt nära. Jag hade blicken i hans blåa ögon hela tiden. Han kollade in i mina ögon ett tag innan han sa.

"Jag har faktiskt inte legat med något sen jag träffade dig." Sa han med en imponerande blick. Jag nickade lite nervös eftersom att han stod så nära och 'putade' med läpparna så som man brukar göra när man instämmer. Vi stod ett tag och bara kollade djupt in i varandras ögon men efter ett lite stund bröt han ögonkontakt och kollade ner på mina läppar. Vi alla vet vad det betyder. Sekunden där efter lutade han sig fram fort och kysste mig passionerat. Jag besvarade kyssen och la mina händer runt hans nacke. Han lyfte upp mig på köksön och placerade sina händer på mina höfter. Jag drog mina händer genom hans lena fluffiga blonda hår. Gud det var verkligen så lent. Undra vad han använder för schampoo. Sitter jag och tänker på vad han använder det för schampoo under ett underbart ögonblick. Har jag en dialog med mig själv? Jag skakade bort tankarna och kom tillbaka till verkligheten. Kyssarna blev mer intensiva och slarviga. Jag kunde känna det härliga pirret i kroppen. Vad betyder det? Är jag kär? Det sa jag igår men det var lite intensivt och alla känslor kom fram. Lucas var min hjälte när han 'räddade' mig. Efter ett tag drog vi båda ifrån och andades häftigt. Vi båda kollade ner och efter ett tag mötte vi varandras blick.

"Det där var.." Började jag säga och kom inte på vad jag skulle fortsätta säga men han sa.

"Helt fantastiskt" jag log mot honom och nickade instämmande. Han backade ifrån mig och sa.

"Sugen på pannkakor" jag nickade ivrigt och han flinade åt det. Han vände sig om och återgick till pannkakorna. Asså vad hände precis? Jag är helt chockad. Jag är kär, jag är det. Han är drömprinsen jag väntat på. Är jag en sago prinsessa nu? Haha vad rolig jag är.

Jag kollade in honom varenda rörelse han gjorde med pannkakorna och satt och drömde nästan. Tänk att han faktiskt inte har legat med någon efter han träffade mig. Det är lite sjuk, hoppas han är ärlig, han kanske bara sa det. Men något säger att det är sant.

Jag hoppade ner från köksön och började duka fram tallrikar. Efter en liten stund satte vi oss och åt och pratade om allt mellan himmel och jord. Han är verkligen drömprinsen...

********************************

Först vill jag bara säga att tack för 1k. Det är helt sjukt, blev helt hypad när jag fick 100. Men 1k är helt otroligt.

Vill också säga tack till colesprousesgirl för alla fina kommentarer. Blev jätte glad när du skrev första kommentaren trodde aldrig någon ville skriva eller säga vad dom tyckte. Hennes bok är super bra också. Läs den.❤️

Jaja ha det så bra och som alltid kommentera gärna vad du tycker eller vad du vill ska hända.

(Känns som att ingen läser det man skriver här nere, själv gör jag inte det om det är för mycket text. Vill bara läsa vidare boken) 😂

The boyOnde histórias criam vida. Descubra agora