Epilog.

2.8K 71 25
                                    



Tre år senare

"Lucas kommer ni, vi måste åka, annars kommer vi försent" Roppade jag från nedervåningen. Steg hördes från trappan och strax där efter kom Lucas bärande på Filip.

"Ta det lugnt älskling, vi var tvungna att fixa slipsen." Jag log och skakade på huvudet. Lucas sträckte över Filip till mig och jag tog emot honom. Jag pussade honom på kinden och tillsammans lämnade vi huset.

Några veckor innan Lucas gick ut trean födde jag en liten kille som vi döpte Filip. Från den dagen förändrades mitt liv. Lucas är så söt med Filip. Hur han ser på honom, hur han bär honom och hur han är så kärleksfull. Allt gör mig så lyckligt och mer förälskad.

Vi köpte ett hus när Filip var några månader. Vi var en familj nu och behövde vårt eget.

Just du är Filip 2,5 år. Han har blåa ögon efter sin pappa och blont hår. Jag blir nästan tårögd när jag kollar på honom. Han är så söt. En lite mini jag och Lucas.

Ni kanske undrar vart vi är påväg nu. Jo det är nämligen så att för några veckor sen friade Jesper till Sarah. Dom har hållit ihop och är lika kära i varandra som dom va i high school. Idag den 10 juni är deras bröllop. Det är nämligen därför jag inte vill vara sen.


Lucas parkerade bilen och vi båda hoppade ut. Lucas knäppte upp Filip ur bilbarnstolen och lyfte upp honom i sin famn. En snygg Lucas i kostym och en mini Lucas i en mindre kostym. Så söta tillsammans.

Vi gick tillsammans in i kyrkan. Filip i Lucas famn och jag bredvid. När vi kom in i kyrkan fick jag syn på Noah och Cindy på en gång. Ja ni kanske undrar Noah lyckades charma Cindy tillräckligt mycket för en dejt. Och nu är dom officiellt ett par. Så gulliga.
Noah sprack upp i ett leende när han fick syn på oss. Dom gick fram till oss och Noah sträckte genast ut armarna för att bära Filip. Lucas lyfte över honom till Noah och jag gav Cindy en kram. Vi små snackade lite innan en röst hördes bakom oss.

"Är det min lille best man,  jag ser" sa Jesper. Filip sprattlade sig loss ur Noah grepp och sprang och hoppade i Jespers famn. Jesper lyfte upp honom och gav honom en kram. Dom kom fram till oss och gav även oss en kram. Filip älskade Jesper. Dom var best buddies, ibland tror jag till och med Lucas är lite avundsjuk.

"Jag och Cindy går till Sarah" sa jag och lämnade killarna.

När vi kom in till sminkrummet satt Sarah framför spegel i sin vita klänning.

"Åh" började jag tjuta och joggade till henne. Hon reste sig och vi möttes i en kram.

"Du är så fin" sa jag och blev nästan tårögd.

"Tack"

"Är du redo?" Frågade jag.

"Jag tror det" svarade hon och kollade in i spegeln en sista gång.

"Jag och Cindy går ut. Njut nu" sa jag och kramade henne en sista gång.

Killarna stod kvar på samma plats som innan. Vi gick fram till dom och Jesper lyfte över Filip till Lucas och tillsammans gick vi in i kyrkan. Jesper först. Vi tre efter och Cindy och Noah sist. Jag, Lucas, Noah och Cindy satte oss på första raden där mamma och Sarahs föräldrar satt. Filip stod så sött bredvid Jesper. Som han sa var Filip hans best man. Ur gulligt.

Kyrkomusik startade och alla reste sig, dörrarna öppnades och Sarah kom in med sin fina vita klänning och en bukett i handen. Jesper så som nykär ut log till henne.

Hela ceremonin var jätte fin. Jag grät av glädje och det gjorde mamma med. Tänk att dom är gifta. Nu måste dom dras med varandra i all evighet. Haha.

Vi alla stod samlade utanför kyrkan. Paret skulle komma ut när som helst och vi skulle kasta ris på dom.

Dörrarna öppnades och hand i hand kom dom ut och log. Vi kastade ris på dom och visslade. Ett helt perfekt par.

Vi alla hade begärt oss till festlokalen. Där vi bjöds på god mat och dans. Vi var nere i en gammal källare med tegelväggar, glödlampor hängde ner över borden, blommor överallt och framför allt ett litet utrymme för dans.

Det var dags för dansparet att ta plats på dansgolvet för deras första bröllopsdans Jesper ledde Sarah upp till dansgolvet och snurrade runt henne så dom hamnde i dans position. Låten sattes på och alla började genast le. Världens härligaste låt.

Dancing in the moonlight av toploader.

(Sätt på låt för feeling)

Kanske inte världens tryckar låt eller vals låt men man blir så glad.

Jag, Lucas och Filip satt kvar vid bordet och kollade på när dom dansade. Lucas sträckte fram handen till mig, jag kollade upp och mötte hans blick. Jag log och tog vänligt emot den och sedan ledde han mig ut till dansgolvet. Vi tog plats på dansgolvet tillsammans med brudparet, fler och fler började även också dansa. Filip kom i rusande på dansgolvet fram till oss. Lucas lyfte upp honom och tillsammans dansade och vi skrattande.
Lucas busade med Filip vilket fick honom att skratta som en galning. Älskade lilla pojke.

Alla tjejer samlades i en grupp eftersom att Sarah skulle kasta buketten. Hon vände sig om och alla tjejer trängdes och nästan puttades. Herregud dom vill verkligen gifta si... Mer hann jag inte säga då jag helt plötsligt hade en bukett i handen. Jag kollade chockat upp och såg att alla blickar var på mig. Tjejerna log och klappade händerna. Jag log och kollade upp på Sarah som stor log och klappade händerna. Jag fick syn på Lucas som stod och flinade sitt sexiga leende.

Ja ni vet nog vad det här kommer leda till. ;)

The boyWhere stories live. Discover now