8. Snurra flaskan

3.8K 58 3
                                    

När vi väl var framme, gick vi ur bilen och framför oss var det ett enormt stort hus. Det spelades hög musik som hördes enda ut och några var redan ute och spydde i trädgården. Hur kan dom redan vara fulla efter en timme? Vi gick upp mot huset och sedan in. Det var en blandning av dofterna alkohol och parfym i huset. Jag vände mig om för att se om dom var med men fick bara syn på Sarah. Jesper hade antagligen gått till några kompisar. Skönt för mig. Då slipper jag honom.

"Ska vi ta något att dricka" skrek jag för att överrösta den höga musiken. Hon nickade så vi fortsatte gå in i det stora huset. Tillslut kom vi fram till ett jätte stort kök, vi tog varsin öl och gick vidare till det andra rummet där några soffor fanns. Dom som satt där skrattade och hojtade och dom såg ganska trevliga ut så vi satte oss med dom.

Efter någon timme av att bara prata, dricka och skratta frågade Sarah.
"Ska vi dansa?"
"Jaa" sa jag övertaggat. På dansgolvet var det fullt av människor som stod och dansade. Antingen med en kompis eller så klängde tjejerna på killarna och försökte dansa så sexigt som möjligt. Det var sjukt bra musik så jag och Sarah sjöng och dansade tillsammans som galningar.

Efter ett tag av att dansa så var vi båda ganska trötta och törstiga. Så vi bestämde oss för att ta något att dricka. Vi gick in i köket och fick två röda plastmuggar med en genomskinlig vätska. Vi drack upp allt på en gång och jag kunde känna hur det brände i halsen. Den här festen hade gjort att jag glömma allt som var dåligt. Jag var glad, yr, trött och tyckte livet var fett grymt.

"Ska vi gå tillbaka till sofforna?" frågade Sarah.
"Gör du det, jag ska bara gå på toa." skrek jag till henne så att hon skulle höra.
"Okej"

Jag fortsatte ut till korridoren lite vingligt och snubblade lite då och då. Jag såg en dörr och öppnade den men det var inte en toa utan ett sovrum. Lite längre in i sovrummet stod en tjej och en kille och hånglade. Jag såg lite suddig men såg att killen hade en grå tröja och svara jeans, tjejen såg jag bara hade något rött på sig. Jag stängde dörren genast och fnittrade lite för mig själv. Lite längre in i korridoren var det en annan dörr, jag öppnade dörren och såg att jag äntligen kommit till en toa. Det var inte lätt att hitta i det här huset.

När jag var klar öppnade jag dörren och mötte Lucas som stod utanför. Vänta, Lucas hade också en grå tröja och svarta jeans, hade han hånglat med den tjejen. Jag kollade lite diskret runt och såg Chloe i slutet av korridoren och självklart  hade hon en röd klänning. Fan också varför just hon. Hur kunde han vara så dum.

"Trodde inte du festade" sa han mallig och flinade. Dont you dare. Inte det flinet.
"Då trodde du fel." sa jag bittert tillbaka och gick förbi honom lite vinglig.

"Varför så sur?" sa han när han kom ikapp mig.

"Jag är inte sur bara jävlig chockad att du ena dagen säger att hon är en idiot och andra dagen står du och hånglar med henne." Han rynkade ögonbrynen och såg på mig förvirrat.

"Vem pratar du om?"

"Spela inte dum du vet att jag pratar om Chloe."

"Du kan tro vad du vill men jag har INTE.... hånglat med henne och skulle aldrig heller göra det för den delen." Han sa tydligt ordet inte och sedan fortsatte han.

"Jag bryr mig ändå inte" sa jag och skakade på huvudet.
"Det verkar som det" sa han och log. För en liten stund stod jag och kollade på honom bittert men avbröts när något ropade.

"Vilka är med på snurra flaskan?" Vi kollade dit och sedan samtidigt på varandra.

"Jag är med om du är med" sa han och gav ifrån sig sitt sexiga leende.

The boyWhere stories live. Discover now